Support för moln- och onlinetjänster

Hjälp och support för moln- och onlinetjänster. Länkar till kundservice och tekniska lösningar, filer, uppdateringar och svar på vanliga frågor.

Moln - privat

Molntjänster tillför nya möjligheter och funktioner till hem- och arbetsmiljöer. Moln- och onlinetjänster, som bygger på den välkända Windows-tekniken ger dig tillgång till dina dokument, hjälper dig att hålla kontakten med familj och vänner och gör det möjligt att samarbeta trots avstånd.

Fördelar

Några av fördelarna med att använda dessa molnprodukter för hemmabruk är att de är tillgängliga var du än befinner dig och där det finns en Internetanslutning, de kostar inget och de är enkla att använda. Med molntjänster får du nya möjligheter att skapa, dela och lagra dokument. Eftersom dokumenten lagras på servrar i molnet kan du och andra samarbeta genom att arbeta i samma dokument online.

Du kan lagra filer med en lagringstjänst, t.ex. Microsoft OneDrive (tidigare SkyDrive), som innehåller tillräckligt med ledigt lagringsutrymme för tusentals dokument, bilder och andra filer. Med Microsoft OneDrive (tidigare SkyDrive) blir dina lösenordsskyddade dokument tillgängliga när du är online, direkt i webbläsaren.

Hur använder jag produkterna och tjänsterna?

Du kan använda Office Online, som är gratis onlineversioner av Microsoft Word, Excel, PowerPoint och OneNote, för att öppna, visa och redigera dokument direkt från webbläsaren.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Läs mer om OneDrive (tidigare SkyDrive) och Office Online

Moln - i jobbet

I jobbet

Microsoft för samman onlineversioner av de mest tillförlitliga kommunikations- och samarbetsprodukterna med den säkerhet, pålitlighet och kontroll som du förväntar dig. Med Microsoft Online Services kan du kombinera kraften i lokala program med flexibiliteten hos kompletta Internettjänster.

Fördelar

Några av fördelarna med att använda moln- och onlinetjänster är att de ger dig de senaste möjligheterna till effektivt företagande, är enkla att använda, säkerställer sekretess och har snabb återställning, större flexibilitet, med mera.

Läs mer och få hjälp

Molnet för IT-tekniker (Engelska)
Se den här 35 minuter långa videon som förklarar molnet för IT-tekniker ? vad molnet är och vad en IT-tekniker behöver veta och tänka på för att ta till sig molnet.

Om du vill få hjälp med tekniska och administrativa problem eller frågor eller om du vill läsa mer om någon av produkterna och tjänsterna ovan kan du klicka på logotypen eller texten och besöka supportcentret för produkten för mer information.

Klicka på en produktgrupp nedan om du vill läsa mer.


Microsoft Office 365

Windows Intune

Innehåller molnversioner av våra mest betrodda kommunikations- och samarbetsprodukter med den senaste versionen av vår programvara för företag i alla storlekar.Med Windows Intune? blir det enklare för företag att hantera och skydda datorerna med hjälp av Windows® molntjänster och Windows 7.
Office Professional Plus Windows Intune
Exchange Online
Lync Online
SharePoint Online

Molntjänster för Microsoft Azure-plattformen (Engelska)

Microsoft Azure? är ett operativsystem för molntjänster som fungerar som en utvecklings-, administrations- och tjänsthanteringsmiljö.
Microsoft Azure

Dynamics CRM Online

Microsoft Hyper-V och privata moln

Kombinera välkända Office-program med kraftfulla Dynamics CRM Online.Implementering av molntjänster på resurser som är avsedda för ditt företag.
Dynamics CRM OnlineWindows Server 2008 R2 Hyper-V

Läs mer om moln- och onlinetjänster i jobbet här.

Supportalternativ

Varje molnprodukt har supportalternativ. Självhjälpsalternativen innebär att söka efter teknisk dokumentation och vägledning samt att ta kontakt med andra i grupper på nätet. Vissa molnprodukter har bemannad support via e-post och/eller telefon.

Klicka nedan om du vill se relaterade supportalternativ för en produkt.

Moln - privat

Office Online

Moln - i jobbet

Windows Intune
Office 365
Dynamics CRM Online
Windows Server Hyper-V
Microsoft Azure (Engelska)

Granskad senast : den 11 maj 2012