Support til cloud- og onlinetjenester

Hjælp og support til cloud- og onlinetjenester Links til kundeservice og tekniske løsninger, overførsler, opdateringer samt svar på vigtige spørgsmål

Cloud til hjemmebrug

Cloud-computing tilbyder ny funktionalitet og muligheder til hjemme- og arbejdsmiljøer. Cloud-baserede tjenester og onlinetjenester med den velkendte Windows-teknologi giver dig adgang til dine dokumenter, kontakt til familie og venner og samarbejde på tværs af afstande.

Fordele

Nogle af fordelene ved disse cloud-produkter til hjemmet er, at de altid er tilgængelige via internettet, de er gratis og de er nemme at bruge. Cloud-computing åbner nye muligheder for at oprette, dele og gemme dokumenter. Dokumenterne gemmes på cloud-baserede servere, så du kan samarbejde med andre i det samme dokument online.

Du kan gemme dine filer ved hjælp af en lagertjeneste, f.eks. Microsoft OneDrive (tidligere SkyDrive), som giver dig tilstrækkelig plads til at gemme tusindvis af dokumenter, billeder og andre filer. Med Windows Live OneDrive (tidligere SkyDrive) har du også adgang til dine adgangskodebeskyttede dokumenter direkte i webbrowseren, så snart du er online.

Hvordan bruger jeg disse produkter og tjenester?

Du kan bruge de gratis Office Online, som er onlineudgaverne af Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote, til at åbne, få vist og redigere dine dokumenter direkte i webbrowseren.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Få mere at vide om OneDrive (tidligere SkyDrive) og Office Online

Cloud til arbejdspladsen

Til arbejdspladsen

Microsoft tilbyder onlineversioner af vores mest pålidelige kommunikations- og samarbejdsprodukter med den sikkerhed, driftssikkerhed og kontrol, som du kræver. Med Microsoft Online Services kan du kombinere avancerede computerprogrammers ydeevne med værtsbaserede internettjenesters fleksibilitet.

Fordele

Cloud- og onlinetjenester har mange fordele. De giver bl.a. adgang til de nyeste funktioner inden for virksomhedsproduktivitet, de er brugervenlige, beskytter personlige oplysninger, har hurtig genoprettelse efter nedbrud og giver forbedret fleksibilitet.

Hjælp og flere oplysninger

Cloud'en for it-fagfolk (Engelsk indhold)
Se denne video for it-fagfolk, hvor du på 35 minutter for alt at vide om cloud'en, og hvad du skal gøre for at få det bedste ud af cloud'en.

Få hjælp til tekniske og administrative problemer eller spørgsmål, eller få flere oplysninger om ovenstående produktet og tjenester, ved at klikke på logoet eller teksten eller ved at gå til supportcenteret for produktet for at få flere oplysninger.

Klik på en produktserie nedenfor for at få mere at vide.


Microsoft Office 365

Windows Intune

Giver skyversioner af vores mest pålidelige kommunikations- og samarbejdsprodukter med den seneste version af vores desktop-pakke til virksomheder af alle størrelser.Windows Intune? forenkler, hvordan virksomheder administrerer og sikrer pc'er ved hjælp af Windows®-skytjenester og Windows 7.
Office Professional Plus Windows Intune
Exchange Online
Lync Online
SharePoint Online

Microsoft Azure Cloud Services-platform

Microsoft Azure? er et operativsystem til cloud-tjenester, som fungerer som udviklingsmiljø, værtsmiljø og administrationsmiljø for tjenesten.
Microsoft Azure

Dynamics CRM Online

Microsoft Hyper-V og Private Cloud

Kombiner velkendte Office-programmer med effektiv Dynamics CRM Online.Implementering af cloud-tjenester på ressourcer, som er dedikeret til virksomheden.
Dynamics CRM OnlineWindows Server 2008 R2 Hyper-V

Få mere at vide om cloud- og onlinetjenester til arbejdspladsen her.

Supportmuligheder

Hvert cloud-produkt har forskellige supportmuligheder. Muligheder for support med selvhjælp omfatter søgning i teknisk dokumentation og vejledninger samt kontakt til andre brugere i onlinefora. Nogle cloud-produkter tilbyder assisteret support via e-mail og/eller telefon.

Klik på et produkt nedenfor for at få vist de tilhørende supportmuligheder.

Cloud til hjemmebrug

Office Online

Cloud til arbejdspladsen

Windows Intune
Office 365
Dynamics CRM Online
Windows Server Hyper-V
Microsoft Azure

Sidste gennemsyn : 11. maj 2012