Pilvi- ja verkkopalveluiden tuki

Pilvi- ja verkkopalveluiden ohje ja tuki. Linkkejä asiakaspalveluun ja teknisiin ratkaisuihin, ladattavia tiedostoja, päivityksiä ja vastauksia yleisiin ongelmiin.

Pilvi kotiin

Pilvitekniikka tuo koti- ja työympäristöihin uusia mahdollisuuksia ja toimintoja. Tuttuun Windows-teknologiaan perustuvat pilvi- ja verkkopalvelut mahdollistavat asiakirjojen käytön, yhteydenpidon ystäviin ja perheenjäseniin sekä yhteistyön välimatkaan katsomatta.

Edut

Näillä kotikäyttöön tarkoitetuilla pilvipalveluilla on lukuisia etuja: ne ovat käytettävissä mistä tahansa Internet-yhteyden välityksellä, ne ovat maksuttomia ja niitä on helppo käyttää. Pilvitekniikka tarjoaa uusia mahdollisuuksia asiakirjojen luontiin, jakamiseen ja tallennukseen. Koska asiakirjat tallennetaan pilvessä oleville palvelimille, sinä ja muut voitte käsitellä samaa asiakirjaa verkossa.

Voit talllentaa tiedostot tallennuspalveluun, kuten Microsoft OneDrive (aiemmin SkyDrive), jossa on runsaasti vapaata tilaa tuhansille asiakirjoille, valokuville ja muille tiedostoille. Microsoft OneDrive (aiemmin SkyDrive) mahdollistaa myös salasanalla suojattujen asiakirjojesi käytön suoraan verkkoselaimessa, kun olet verkossa.

Miten näitä tuotteita ja palveluita käytetään?

Voit käyttää, tarkastella ja muokata asiakirjoja suoraan verkkoselaimessa Microsoft Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNoten verkkopohjaiset versiot sisältävän, maksuttoman Office Online -sovelluksen avulla.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Lue lisätietoja OneDrivesta (entinen SkyDrive) ja Office Onlinesta

Pilvi työhön

Työhön

Microsoftin luotettavimpien viestintä- ja yhteistyötuotteiden verkkoversioissa yhdistyvät vaatimasi turvallisuus, luotettavuus ja hallinta. Microsoftin verkkopalveluiden ansiosta voit hyödyntää monipuolisten työasemasovellusten tehokkuutta ja isännöityjen Internet-palveluiden joustavuutta.

Edut

Pilvi- ja verkkopalveluilla on lukuisia etuja: niiden ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa yrityksen tuottavuutta edistävät uudet toiminnot, helppokäyttöisyys, tietosuoja, nopea palautuminen virhetilanteista ja entistä parempi joustavuus.

Lisätietoja ja ohjeita

Pilvipalvelut IT-ammattilaisille (englanninkielinen sisältö)
Katso tämä 35 minuuttia kestävä IT-ammattilaisille tarkoitettu video. Se selittää mitä pilvipalvelut ovat ja mitä ammattilaisen tulisi niistä tietää.

Jos tarvitset teknisiin ja hallinnollisiin ongelmiin liittyvää apua, sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoja edellä mainituista tuotteista ja palveluista, napsauta logoa tai tekstiä ja käy tuotteen tukikeskuksessa, josta saat lisätietoja.

Lisätietoja saat napsauttamalla haluamaasi tuoteperhettä.


Microsoft Office 365

Windows Intune

Yhdistää luotettavimpien viestintä- ja yhteistyötuotteidemme pilviversiot erikokoisille yrityksille suunniteltuun työpöytäohjelmistopakettiimme.Windows Intune? yksinkertaistaa yritysten tapaa hallita ja suojata tietokoneita Windows®-pilvipalveluiden ja Windows 7:n avulla.
Office Professional Plus Windows Intune
Exchange Online
Lync Online
SharePoint Online

Microsoft Azure Cloud Services Platform

Microsoft Azure? on kehitys-, palveluiden ylläpito- ja palveluiden hallintaympäristönä toimiva pilvipalveluiden käyttöjärjestelmä.
Microsoft Azure

Dynamics CRM Online

Microsoft Hyper-V ja yksityinen pilvi

Yhdistä tutut Office-sovellukset ja tehokas Dynamics CRM Online.Pilvipalveluiden käyttöönotto organisaatiotasi palvelevien resurssien kanssa.
Dynamics CRM OnlineWindows Server 2008 R2 Hyper-V

Perehdy työkäyttöön tarkoitettuihin pilvi- ja verkkopalveluihin täällä. (englanninkielinen sisältö)

Tukivaihtoehdot

Jokaiseen pilvituotteeseen on saatavilla useita tukivaihtoehtoja. Oma-aloitteisen tuen vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa teknisten asiakirjojen ja neuvojen hakumahdollisuus sekä yhteydenpito muihin verkkoyhteisöjen kautta. Joihinkin pilvituotteisiin on saatavilla avustettua tukea sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Voit tarkastella tukivaihtoehtoja valitsemalla haluamasi tuotteen alta.

Pilvi kotiin

Office Online

Pilvi työhön

Windows Intune
Office 365
Dynamics CRM Online
Windows Server Hyper-V
Microsoft Azure

Viimeisin tarkistus : 11. toukokuuta 2012