Podrška za servise u oblaku i mrežne servise

Pomoć i podrška za servise u oblaku i mrežne servise. Veze na korisničku službu i tehnička rješenja, preuzimanja, ažuriranja i odgovore na pitanja o najčešćim problemima.

Oblak za kućne korisnike

Računalstvo u oblaku nudi nove mogućnosti i značajke kućnim i poslovnim okruženjima. Servisi u oblaku i mrežni servisi, izgrađeni na tehnologiji sustava Windows, nude pristup dokumentima, povezuju vas s obitelji i prijateljima te omogućuju suradnju na velikim udaljenostima.

Prednosti

Neke od mnoštva prednosti korištenja proizvoda u oblaku u domu jesu dostupnost s bilo kojeg mjesta na kojemu imate pristup internetu i jednostavnost korištenja, a i besplatni su. Računalstvo u oblaku nudi nove mogućnosti stvaranja, zajedničkog korištenja i pohrane dokumenata. S obzirom na to da su dokumenti pohranjeni na poslužitelje u oblaku, vi i ostali korisnici možete surađivati radeći na istom dokumentu u mreži.

Datoteke možete pohraniti pomoću servisa za pohranu, kao što je Microsoft OneDrive (nekadašnji SkyDrive), koji nudi dovoljno besplatne pohrane za tisuće dokumenata, fotografija i ostalih datoteka. Microsoft OneDrive (nekadašnji SkyDrive) čini vaše dokumente zaštićene lozinkom dostupnima kad god koristite internet izravno u vašem web-pregledniku.

Kako koristiti te proizvode i servise?

Možete koristiti besplatne web-aplikacije Office Online, koje su mrežni pratitelji programa Microsoft Word, Excel, PowerPoint i OneNote, radi pregledavanja i uređivanja dokumenata te pristupanja njima izravno iz svojeg web-preglednika.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Naučite više o usluzi OneDrive (nekadašnji SkyDrive) i web-mjestu Office Online

Oblak za poslovne korisnike

Za poslovne korisnike

Microsoft objedinjuje mrežne verzije naših najpouzdanijih proizvoda za komunikaciju i suradnju sa sigurnošću, pouzdanošću i kontrolom koju tražite. Odabir Microsoftovih internetskih servisa omogućuje vam kombiniranje snage obogaćenih aplikacija utemeljenih na stolnim računalima s fleksibilnošću u potpunosti hostiranih internetskih servisa.

Prednosti

Neke od mnogih pogodnosti korištenja servisa u oblaku i mrežnih servisa jesu pružanje najnovijih mogućnosti za poticanje produktivnosti, jednostavnost korištenja, privatnost i brzi oporavak od katastrofe, veća fleksibilnost i još mnogo više.

Saznajte više i zatražite pomoć

Oblak za IT profesionalce (engl.)
Pogledajte ovaj 35-minutni videozapis u kojem se objašnjava funkcioniranje oblaka za IT profesionalce – što je oblak te što IT profesionalac mora znati i o čemu mora razmisliti da bi koristio oblak.

Da biste zatražili pomoć u vezi tehničkih i administrativnih problema ili pitanja ili da biste saznali više o bilo kojem gore navedenom proizvodu ili servisu, kliknite gore prikazani logotip ili tekst i posjetite Centar za podršku proizvoda.

Kliknite obitelj proizvoda u nastavku da biste doznali više.

Microsoft Office 365

Besplatno iskušajte Office 365 u razdoblju od 90 dana
Proučite značajke, postavite korisničke račune i iskušajte Office 365. Nakon 90 dana svoj probni račun možete uz nadoplatu pretvoriti u pretplatnički.
Office ProfessionalLync Online
Exchange OnlineSharePoint Online

Microsoft Hyper-V i privatni oblak

Implementacija servisa u oblaku na resursima namijenjenima vašoj tvrtki ili ustanovi.
Windows Server 2008 R2 Hyper-V

Ovdje saznajte više o servisima u oblaku i mrežnim servisima za poslovnu upotrebu. (engl.)

Mogućnosti podrške

Svaki proizvod oblaka odlikuje se dostupnim mogućnostima podrške. Mogućnosti samopomoći obuhvaćaju tehničku dokumentaciju i upute te povezivanje s ostalima u mrežnim zajednicama. Neki proizvodi oblaka odlikuju se podrškom dostupnom putem e-pošte ili telefona.

Kliknite da biste odabrali proizvod u nastavku radi prikaza povezanih mogućnosti podrške.

Oblak za kućne korisnike

Office Online

Oblak za poslovne korisnike

Windows Server Hyper-V

Posljednja izmjena : 12. srpnja 2012.