Támogatás a Cloud and Online Services szolgáltatásaihoz

Súgó és támogatás a Cloud and Online Services szolgáltatásaihoz. Hivatkozások: ügyfélszolgálat, technikai megoldások, letöltések, frissítések és válaszok a leggyakoribb problémákra.

Cloud-szolgáltatások otthoni felhasználóknak

A felhőalapú számítógép-használat új lehetőségekkel és funkciókkal gazdagítja az otthoni és a munkahelyi környezeteket. A jól ismert Windows technológiára épülő felhőalapú és online szolgáltatások hozzáférést biztosítanak a dokumentumokhoz, kapcsolatot létesítenek családtagok és ismerősök között, továbbá lehetővé teszik az együttműködést akár egymástól nagy távolságban tartózkodó felhasználók között is.

Előnyök

Az otthoni használatra készült felhőalapú termékeknek rengeteg előnyük van, például hogy internetkapcsolat megléte esetén bárhonnan elérhetők, ingyenesek és egyszerűen használhatók. A felhőalapú számítógép-használat új lehetőségeket kínál a dokumentumok létrehozására, megosztására és tárolására. Mivel a dokumentumokat a felhő kiszolgálói tárolják, Ön és társai ugyanazon a dokumentumon, egyidejűleg dolgozhatnak online.

Tárhelyszolgáltató szolgáltatásokban, például a Microsoft OneDrive, korábbi nevén SkyDrive webhelyen tárolhatja a fájlokat, ezek a szolgáltatások több ezer dokumentum, fénykép és más fájl tárolására elegendő ingyenes tárhelyet kínálnak. A Microsoft OneDrive, korábbi nevén SkyDrive segítségével továbbá bármikor elérheti a jelszóval védett dokumentumait, ha csatlakozik az internethez, mégpedig közvetlenül a webböngészőben.

Mire használhatók ezek a termékek és szolgáltatások?

A Microsoft Word, Excel, PowerPoint és OneNote alkalmazás online társprogramjaival, az Office Online alkalmazásokkal közvetlenül a webböngészőben nyithatja meg, tekintheti meg és szerkesztheti a fájlokat.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Tudjon meg többet a OneDrive (korábban SkyDrive) és az Office Online termékekről

Cloud-szolgáltatások munkahelyi felhasználóknak

Munkahelyi felhasználóknak

A Microsoft a legmegbízhatóbb kommunikációs és együttműködési termékeinek online változatát az ügyfelei által megkövetelt biztonsággal, megbízhatósággal és szabályozhatósággal társítja. A Microsoft Online Services szolgáltatást választó ügyfeleink egyszerre élvezhetik az asztali alkalmazások sokoldalúságát és a teljesen központosított internetes szolgáltatások rugalmasságát.

Előnyök

A Cloud and Online Services szolgáltatásainak rengeteg előnyük van, például hogy a legújabb üzleti produktivitási eszközöket kínálják, egyszerűen használhatók, adatvédelmi és gyors vész-helyreállítási funkciókkal rendelkeznek, és rendkívül rugalmasak.

További információ és segítség

Felhővel kapcsolatos tudnivalók informatikai szakértőknek [angol]
Ez a 35 perces videó az informatikai szakértőknek mutatja be a felhőalapú számítógép-használatot – ismerteti a felhő fogalmát, valamint az informatikai szakértők számára lényeges, felhővel kapcsolatos tudnivalókat.

Ha technikai vagy felügyeleti problémáihoz, illetve kérdéseihez segítségre van szüksége, vagy ha többet szeretne tudni a fenti termékek és szolgáltatások valamelyikéről, kattintson a megfelelő emblémára vagy szövegre, és a termék támogatási központját felkeresve tájékozódjon.

További információhoz kattintson az alábbi termékcsaládokra.


Microsoft Office 365

A Microsoft legmegbízhatóbb kommunikációs és együttműködési termékeinek felhőalapú változatát egyesíti a kis- és nagyvállalatoknak egyaránt ideális asztali alkalmazáscsomag legújabb verziójával.
Office Professional Plus Lync Online
Exchange Online SharePoint Online

Windows Intune [angol]

Microsoft Azure Cloud Services Platform

A Windows Intune™ a Windows® felhőalapú szolgáltatásai és a Windows 7 rendszer használatával leegyszerűsíti a vállalatok számára a számítógépek kezelését és biztonságossá tételét.A Microsoft Azure™ egy felhőalapú operációs rendszer, amely fejlesztői, szolgáltatásüzemeltetési és szolgáltatásfelügyeleti környezetként működik.
Windows IntuneMicrosoft Azure

Dynamics CRM Online

Microsoft Hyper-V és Private Cloud

A jól ismert Office-alkalmazások és a sokoldalú CRM Online kombinációja.Szervezetének dedikált erőforrásokon nyugvó, felhőalapú szolgáltatások megvalósítása.
Dynamics CRM OnlineWindows Server 2008 R2 Hyper-V

További információ a munkahelyi felhasználóknak nyújtott felhőalapú és online szolgáltatásokról

Támogatási lehetőségek

Mindegyik felhőalapú szolgáltatáshoz tartoznak támogatási lehetőségek. Önkiszolgáló lehetőségként egyebek mellett keresést folytathat a technikai dokumentációban és útmutatókban, valamint kapcsolatba léphet az online közösségek tagjaival. Egyes felhőalapú termékekhez e-mailen, illetve telefonon keresztül személyes tanácsadás is jár.

Az alábbi termékekre kattintva megtekintheti, hogy milyen támogatási lehetőségek érhetők el hozzájuk.

Cloud-szolgáltatások otthoni felhasználóknak

Office Online

Cloud-szolgáltatások munkahelyi felhasználóknak

Windows Intune [angol]
Office 365
Dynamics CRM Online
Windows Server Hyper-V
Microsoft Azure

Utoljára ellenörizve : 2012. május 11.