Cloud en Online Services support

Het Cloud en Online Services (BPOS) support center helpt u bij het oplossen van problemen met webversies van o.a. SharePoint online en hosted Exchange

Cloud voor thuis

Met cloud computing worden nieuwe mogelijkheden en toepassingen beschikbaar gesteld voor thuisgebruik en het gebruik in alle mogelijke werkomgevingen. Cloud en Online Services, die zijn gebouwd op de vertrouwde Windows technologie, geven u toegang tot documenten, laten u verbinden met familie en vrienden en maakt het mogelijk om samen te werken, ongeacht de fysieke afstand.

Voordelen

Een van de vele voordelen bij het gebruik van deze Cloud producten voor thuis, is dat ze overal waar u een internetverbinding heeft beschikbaar zijn. Kosteloos en eenvoudig te gebruiken. Cloud computing biedt nieuwe mogelijkheden op gebied van het creëren, delen en opslaan van documenten. Omdat de documenten op servers in de cloud worden opgeslagen kunt u met anderen samenwerken en online zelfs aan dezelfde documenten te werken.

U kunt uw bestanden opslaan door gebruik te maken van online opslagdiensten, zoals Windows Live OneDrive (voorheen SkyDrive). Met deze dienst wordt gratis genoeg ruimte geboden voor duizenden documenten, foto's of andere bestanden. Windows Live OneDrive (voorheen SkyDrive) maakt uw met wachtwoord beveiligde documenten voor uw beschikbaar wanneer u ook maar online bent, direct vanuit de browser.

Hoe kan ik gebruik maken van deze producten en diensten?

U kunt bijvoorbeeld de gratis beschikbare Office Online, de online toepassingen van Microsoft Word, Excel, PowerPoint en OneNote, gebruiken en deze documenten online benaderen, bekijken en bewerken. En dat allemaal direct vanuit de browser.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote

Meer informatie over OneDrive (voorheen SkyDrive) en Office Online

Cloud voor werkomgevingen

Microsoft brengt de online versies van onze meest betrouwbare communicatie- en samenwerkingsproducten samen met de veiligheid, betrouwbaarheid en controle die u vereist. Door te kiezen voor de Microsoft Online Services combineert u de kracht van onze rijke desktop gebaseerde toepassingen met de flexibiliteit van volledige gehoste internet diensten.

Voordelen

Een aantal voordelen van het gebruik van Cloud en Online Services, is dat u wordt voorzien van de nieuwste toepassingen op gebied van business productivity, eenvoudig gebruik van de producten, privacyen supersnel 'disaster' herstel, grotere flexibiliteiten nog veel meer

Lees meer en vind hulp

De Cloud voor IT professionals

Bekijk deze 35 minuten durende (Engelstalige) video waarin aan IT professionals de Cloud wordt uitgelegd - wat de Cloud is en wat een IT professional moet weten en aan denken om de Cloud te omarmen.

Voor ondersteuning bij technische en administratieve problemen of vragen, of om meer te weten te komen over de producten en diensten hieronder, klikt u op het productlogo om het support center van het betreffende product te bezoeken voor verdere details.

Kies een van de productfamilies hieronder voor meer informatie en hulp.Office 365

Windows Intune

Microsoft Office 365 biedt de kracht van cloud computing voor bedrijven van alle grootten, bespaart tijd en geld, en maakt kostbare resources beschikbaar.WWindows Intune? vereenvoudigt de manier waarop bedrijven PC's beheren en beveiligen door gebruik te maken van Windows 7 en Windows cloud services.
 Microsoft Windows Intune support
Exchange Online
SharePoint Online 
Office Communications Online 

Microsoft Azure Cloud Services Platform

Microsoft Azure? is een cloud services besturingssysteem dat dienst doet als de ontwikkel-, service hosting- en managementomgeving.
Microsoft AzureDynamics CRM Online

Microsoft Cloud technologiën

Combineer bekende Office toepassingen met de krachtige Dynamics CRM Online.Implementatie van cloud services op middelen die behoren tot uw organisatie.
Dynamics CRM OnlineWindows Server 2008 R2 Hyper-VKom meer te weten over cloud en online services voor werkomgevingen.

Ondersteuningsopties

Voor ieder cloud product zijn er ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar. 'Doe het zelf' support omvat o.a. het zoeken naar technische documentatie en hulp, maar ook het samenwerken en oplossen van problemen in de online communities. Sommige cloud producten hebben daarentegen ook geassisteerde ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar via e-mail en / of telefoon.

Maakt u een keuze uit de onderstaande producten om de gerelateerde ondersteuningsmogelijkheden te bekijken.

Cloud voor thuisgebruik

Office Online

Cloud voor bedrijfsomgevingen

Windows Intune
Office 365 programma
Windows Server Hyper-V
Dynamics CRM Online
Microsoft Azure

Laatst bijgewerkt : dinsdag 1 mei 2012