Støtte for skybaserte og Internett-baserte tjenester

Hjelp og støtte for skybaserte og Internett-baserte tjenester. Koblinger til kundestøtte og tekniske løsninger, nedlastinger, oppdateringer og svar på spørsmål om kjente problemer.

Skybaserte tjenester for hjemmebrukere

Skybasert databehandling gir nye muligheter og funksjoner til hjemme- og kontormiljøer. Skybaserte og Internett-baserte tjenester, bygd på velkjent Windows-teknologi, sørger for at du har tilgang til dokumentene dine og kan holde kontakten med familie og venner, og gjør det mulig med samarbeid over større avstander.

Fordeler

Noen av de mange fordelene ved å bruke disse skyproduktene for bruk hjemme er at de er tilgjengelige overalt der du har en Internett-tilkobling, de koster ingenting, og de er enkle å bruke. Skybasert databehandling gir nye muligheter for å opprette, dele og lagre dokumenter. Siden dokumentene lagres på servere i skyen, kan du og andre samarbeide ved å jobbe i det samme dokumentet på Internett.

Du kan lagre filene dine ved hjelp av en lagringstjeneste, for eksempel Microsoft OneDrive (tidligere SkyDrive), som har nok ledig lagringsplass til å oppbevare tusenvis av dokumenter, bilder og andre filer. Microsoft OneDrive (tidligere SkyDrive) sørger også for at de passordbeskyttede dokumentene dine alltid er tilgjengelige når du er koblet til Internett, direkte i nettleseren.

Hvordan bruker jeg disse produktene og tjenestene?

Du kan bruke det gratis verktøyet Office Online, som består av Internett-baserte versjoner av Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote, og som du kan bruke til å få tilgang til, vise og redigere dokumentene dine rett fra nettleseren.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Finn ut mer om OneDrive (tidligere SkyDrive) og Office Online

Skybaserte tjenester for kontoret

For kontoret

Microsoft samler Internett-baserte versjoner av de mest populære kommunikasjons- og samarbeidsproduktene våre med den sikkerheten, påliteligheten og kontrollen du krever. Ved å velge Microsoft Online Services kan du kombinere mulighetene til omfattende skrivebordsbaserte programmer med fleksibiliteten til fullstendig vertsbaserte Internett-tjenester.

Fordeler

Noen av de mange fordelene ved å bruke Microsofts skybaserte og Internett-baserte tjenester er at du får de nyeste verktøyene for forretningsproduktivitet, brukervennlighet, personvern og rask nødgjenoppretting, større fleksibilitet og mer.

Finne ut mer og få hjelp

Skyen for IT-profesjonelle (Engelsk innhold)
Se på denne 35-minutters videoen, som forklarer IT-profesjonelle hva skyen er, og hva de trenger å vite og tenke på i forbindelse med skyen.

Hvis du ønsker hjelp til tekniske og administrative problemer eller spørsmål, eller hvis du vil finne ut mer om noen av produktene og tjenestene ovenfor, kan du klikke logoen eller teksten og gå til hjelpesenteret for produktet ovenfor for å få mer informasjon.

Klikk en produktfamilie nedenfor hvis du vil vite mer.


Microsoft Office 365

Windows Intune

Leverer skyversjoner av de sikreste kommunikasjons- og samarbeidsproduktene våre og den nyeste versjonen av skrivebordspakken vår for bedrifter av alle størrelser.Med Windows Intune? blir det enklere for bedrifter å administrere og sikre PCene ved hjelp av Windows®-skytjenester og Windows 7.
Office Professional Plus Windows Intune
Lync Online
Exchange Online
SharePoint Online

Skybaserte tjenester for Microsoft Azure-plattformen

Microsoft Azure? er et operativsystem for skybaserte tjenester som fungerer som utviklings-, tjenesteverts- og tjenesteadministrasjonsmiljøet.
Microsoft Azure

Dynamics CRM Online

Microsoft Hyper-V og privat sky

Kombiner velkjente Office-programmer og kraftige Dynamics CRM Online.Implementering av skybaserte tjenester på ressurser som er dedikert til virksomheten.
Dynamics CRM OnlineWindows Server 2008 R2 Hyper-V

Finn ut mer om skybaserte og Internett-baserte tjenester for kontoret her.

Alternativer for kundestøtte

Hvert skyprodukt har alternativer for støtte som er tilgjengelige for deg. Alternativer for selvhjelp omfatter å søke i teknisk dokumentasjon og veiledninger samt å koble til andre i nettsamfunn. Enkelte skyprodukter har assistert støtte tilgjengelig via e-post og/eller telefon.

Klikk nedenfor for å velge et produkt og vise tilknyttede alternativer for støtte.

Skybaserte tjenester for hjemmebrukere

Office Online

Skybaserte tjenester for kontoret

Windows Intune
Office 365
Dynamics CRM Online
Windows Server Hyper-V
Microsoft Azure

Siste gjennomgang : 11. mai 2012