Podpora za storitve v oblaku in spletne storitve

Pomoč in podpora za storitve v oblaku ter spletne storitve Povezave do storitev za stranke in tehničnih rešitev, datotek za prenos, posodobitev ter rešitev na najpogostejše težave.

Storitve v oblaku za uporabnike domačih računalnikov

Računalništvo v oblaku uporabnikom domačih in službenih računalnikov ponuja nove možnosti ter funkcije. Storitve v oblaku in spletne storitve, razvite na znani tehnologiji sistema Windows, vam zagotavljajo dostop do dokumentov, vas povežejo z družino in prijatelji ter vam omogočajo brezmejno sodelovanje.

Prednosti

Nekatere od številnih prednosti domače uporabe teh storitev v oblaku so, da so na voljo povsod, kjer je na voljo internetna povezava, da so brezplačne in da je njihova uporaba preprosta. Računalništvo v oblaku ponuja nove priložnosti za ustvarjanje, skupno rabo in shranjevanje dokumentov. Dokumenti so shranjeni v strežnikih v oblaku, zato lahko vi in drugi sodelujete tako, da v spletu delate v istem dokumentu.

Datoteke lahko shranjujete s storitvijo za shranjevanje, kot je Microsoft OneDrive (nekdanji SkyDrive), ki ponuja dovolj brezplačnega prostora za shranjevanje za več tisoč dokumentov, fotografij in drugih datotek. Prav tako so v storitvi Microsoft OneDrive (nekdanji SkyDrive) z geslom zaščiteni dokumenti na voljo neposredno v spletnem brskalniku vedno, kadar imate vzpostavljeno povezavo s spletom.

Način uporabe teh izdelkov in storitev

Z brezplačnimi spletnimi programi Office, spletnimi spremljevalci programov Microsoft Word, Excel, PowerPoint in OneNote, lahko neposredno v spletnem brskalniku dostopate do dokumentov ter si jih ogledate in uredite.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Office OneNote


Preberite več o storitvi OneDrive (nekdanji SkyDrive) in spletnem mestu Office Online

Storitve v oblaku za uporabnike službenih računalnikov

Za uporabnike službenih računalnikov

Microsoft združuje spletne različice svojih najbolj zaupanja vrednih izdelkov za komuniciranje in sodelovanje z želeno varnostjo, zanesljivostjo ter nadzorom. Z uporabo Microsoftovih spletnih storitev lahko zmogljivost namiznih programov združite s prilagodljivostjo v celoti gostovanih internetnih storitev.

Prednosti

Najnovejše zmogljivosti za poslovno storilnost, preprosta uporaba, zasebnost in hitra vnovična vzpostavitev po katastrofi, prilagodljivost ter drugo so le nekatere od številnih prednosti uporabe storitev v oblaku in spletnih storitev.

Več informacij in iskanje pomoči

Oblak za strokovnjake za IT (angl.)
Oglejte si ta 35-minutni videoposnetek, v katerem je predstavljena tema »Oblak za strokovnjake za IT« – kaj je oblak in kaj morajo strokovnjaki za IT vedeti, da bi se približali »oblaku« in o čem morajo ob tem razmišljati.

Če želite pomoč za tehnične in administrativne težave ali vprašanja oziroma če želite več informacij o katerem koli od teh zgornjih izdelkov in storitev, kliknite besedilo logotipa ter obiščite središče za podporo, kjer boste našli dodatne podrobnosti.

Če želite več informacij, spodaj kliknite družino izdelkov.

Microsoft Office 365

Brezplačni 90-dnevni preskus storitve Office 365
Raziščite funkcije, nastavite uporabniške račune in preskusite Office 365. Po 90 dneh lahko naročnino na preskusno različico pretvorite v plačljivo naročnino.
Office ProfessionalLync Online
Exchange OnlineSharePoint Online

Microsoft Hyper-V in zasebni oblak

Uvajanje storitev v oblaku, in sicer v virih, ki so namenjeni vaši organizaciji.
Windows Server 2008 R2 Hyper-V

Tu najdete več informacij o storitvah v oblaku in spletnih storitvah za uporabnike službenih računalnikov. (angl.)

Možnosti podpore

Različne možnosti podpore so zagotovljene za vsak izdelek. Med možnosti za samopodporo spadata iskanje tehnične dokumentacije in navodil ter vzpostavljanje povezave z drugimi prek spletnih skupnosti. Za nekatere izdelke v oblaku je na voljo tudi dodatna podpora prek e-pošte ali po telefonu.

Spodaj kliknite izdelek, če si želite ogledati z njim povezane možnosti podpore.

Storitve v oblaku za uporabnike domačih računalnikov

Office Online

Storitve v oblaku za uporabnike službenih računalnikov

Windows Server Hyper-V

Zadnja posodobitev : 12. julij 2012