Microsoft-sähköpostin tuki

Tietokoneen ja puhelimen sähköpostikäytön aloituksen perustietoja ja ohjeita. Tietoja Microsoft Windows Live Mailista ja sen asetusten määrityksestä.

Ohje ja tuki sähköpostitse

Vista Windows Mail help

Sähköposti Microsoft Windowsissa

Microsoft Windowsin uusissa versioissa on monipuolisia sähköpostisovelluksia, joiden avulla voit lukea sähköpostiviestejä, hallita Saapuneet-kansiota, käyttää useita sähköpostitilejä, avata liitteitä ja tehdä paljon muuta. Tutustu Windows-sähköpostiohjelmien vihjeisiin, opetusohjelmiin, ongelmiin ja virheisiin valitsemalla vasemmalta haluamaasi aihetta vastaava välilehti.

  • Windows Mail, jos käytät Windows Vistaa

  • Outlook Express, jos käytät Windows XP:tä tai vanhempaa

Outlook email help

Sähköposti Microsoft Office Outlookissa

Jos kaipaat Microsoft Outlookin asetuksiin, tileihin, kalentereihin, kansioihin, palvelimiin tai muihin toimintoihin liittyviä vihjeitä tai vinkkejä, valitse Outlook-välilehti, niin voit tarkastella yleisimpiä ongelmia ja käyttää linkkejä, joissa on Outlookin eri versioihin liittyviä ohjeita.

Windows Live Hotmail help

Windows Live Hotmail ja Windows Live Mail

Tällä sivulla on tietoja Windows Live Hotmailin ja muiden verkkopohjaisten sähköpostitilien käytöstä Windowsin työpöydältä. Käytettävissä on myös ratkaisuja ongelmiin, vihjeitä, vinkkejä ja linkkejä, jotka sisältävät verkkopohjaisiin sähköpostitileihin liittyviä ohjeita.

Outlook

Muut tuotekohtaiset ongelmat, vihjeet ja opetusohjelmat

Yhteystiedot

Ota yhteys tukiasiantuntijaan sähköpostitse, Internetin kautta tai puhelimitse

Viimeisin tarkistus : 23. tammikuuta 2013