Premier Support

Programul Microsoft Premier Support furnizează suport gestionat personal, servicii profesionale și expertiză tehnică pentru a obține valoare economică maximă și costuri totale minime. Beneficiați permanent, zi și noapte, de servicii tehnice personalizate, pro-active și de rezolvarea rapidă a problemelor tehnice specifice pentru toate produsele Microsoft.

Rezultatul? Diminuarea riscului pentru infrastructura IT, productivitate mai mare și beneficii maxime de pe urma investițiilor existente în domeniul IT.

Prezentarea generală a serviciului

Prezentarea generală a serviciului

Programul Premier Support este un contract de suport gestionat personal, flexibil, cuprinzător, care poate fi personalizat pentru a răspunde cerințelor concrete ale organizației dvs. Componentele principale includ: gestiunea serviciilor de suport și acces permanent, extrem de prompt la specialiști Microsoft cu calificare superioară pentru a vă asigura asistența de care aveți nevoie pentru a menține performanțele superioare ale sistemelor întreprinderii dvs.

Premier Support vă ajută să dezvoltați, să lansați și să gestionați cu succes sisteme construite pe baza aplicațiilor software Microsoft. Pentru a realiza acest lucru, programul oferă o suită cuprinzătoare de servicii de suport, care pun accent pe:

  • Gestiunea serviciilor de suport (Support Account Management) – Serviciu intern Microsoft de gestiune a clienților și de reprezentare a intereselor acestora pentru ca programul Premier Support să satisfacă cerințele întreprinderii dvs.
  • Asistență tehnică (Support Assistance) – Consultanță și îndrumare pe termen scurt în ceea ce privește numeroase probleme de IT, cum ar fi: evaluări detaliate privind posibilitățile de acordare a asistenței și examinări de proiecte.
  • Servicii de informare (Information Services) – Servicii de informare online cuprinzătoare pentru ca personalul dvs. de IT să fie la curent cu cele mai recente produse și tehnologii Microsoft.
  • Resurse pentru prevenire și soluționare (Prevention and Resolution Resources) – Unui client i se pot repartiza echipe sau specialiști de asistență, care lucrează de la distanță sau la sediul clientului. Aceștia răspund pentru menținerea unei relații tehnice conforme cu cerințele tehnologiei dumneavoastră și se concentrează asupra rezolvării problemelor.
  • Suport pentru rezolvarea problemelor (Problem Resolution Support) – Suport pentru problemele tehnice care apar în timpul utilizării unui produs Microsoft, cu echipe de asistență și specialiști dedicați, care oferă în orice moment soluții corespunzător problemelor operaționale.
  • Procesul de gestiune a situațiilor critice (Critical Situation Management Process) – Escaladarea automată a problemelor critice ale întreprinderii dvs. la diferite niveluri de asistență în cadrul Microsoft, cum ar fi: grupurile de dezvoltare a produselor, managementul superior și asistență la sediul clientului din partea Specialiștilor de suport.
  • Ateliere (Workshops) – Transfer de cunoștințe prin intermediul unor sesiuni captivante, concepute pentru a ajuta personalul dvs. de IT să-și dezvolte aptitudinile și resursele necesare rezolvării problemelor de IT.

Pentru informații suplimentare despre opțiunile de suport și pachetele disponibile, descărcați următorul document:

Preț

Preț

Contractele Premier Support pot conține una sau ambele din următoarele opțiuni:

  • Plan tarifar fix pentru incidente
  • Plan tarifar orar, mai flexibil

Pentru informații suplimentare despre pachetele de prețuri disponibile, luați legătura cu propriul Microsoft Business Manager sau Microsoft Services Partner. Dacă nu aveți aceste informații de contact, sunați la reprezentanța locală Microsoft (EN).

Programul serviciului și contact

Programul serviciului și contact

Resurse rapide, flexibile vă stau permanent la dispoziție (24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână), astfel încât problemele dvs. să fie rezolvate cu atenția și experiența dorite.

Pentru informații suplimentare, luați legătura cu propriul Account Manager sau cu reprezentanța locală Microsoft (EN).

Suport specific pentru produs

Ultima examinare : 31 octombrie 2012