Microsoft supportopties

Welke ondersteuning heeft u nodig?

Of u nu een probleem met een product voor thuisgebruik wilt oplossen, technische expertise zoekt voor op het werk of
een productoplossing wilt ontwikkelen, Microsoft biedt verschillende ondersteuningsdiensten die aan uw eisen voldoen.

Werk

Ondersteuning voor Midden- en kleinbedrijf, IT Professionals en Developers

'Doe het zelf' support

Professional support

Professional support geeft u toegang tot Microsoft experts die u helpen problemen te adresseren die u tegenkomt bij de ontwikkeling, uitrol en beheer van Microsoft software in een commerciële omgeving. Professional support is telefonisch of via het web beschikbaar op een 'per incident' basisavailable.

Microsoft Professional support levert ondersteuning in een enkelvoudig incident of "pay-per-incident" (PPI) genaamd.

 • PPI tijdens kantooruren (telefonisch en via het web) ?299,- +BTW
 • 24x7 Pay per incident ?598 + BTW

Professional PPI is beschikbaar tijdens standaard kantooruren: 08:30 ? 18:00 maandag tot en met vrijdag, exclusief feestdagen. De responstijd ligt tuseen de 2 en 8 uur, afhankelijk van de ernst van het probleem. Neem contact op met uw lokale Microsoft vestiging voor meer informatie.

Professional Advisory

Microsoft Professional Advisory diensten bieden advies met betrekking tot vragen die niet onder de porbleemoplossende diensten (break/fix) vallen. Hieronder worden gevallen verstaan zoals, aanbevelingen en best practices voor ontwerpen, ontwikkeling en uitrol en leveren van Microsoft prodcuten en technologieën. Deze scenarios omvatten onwerwerpen als:

 • Migratie
 • Productaanpassing
 • Verminderde prestatie analyses
 • Uitrol trainingen
 • Schalen van infrastructuren
 • Serverherstel
 • Optimalisatie
 • Supportability
 • Architectuur

Microsoft biedt Advisory diensten aan voor het zelfde bedrag als een ondersteuningsverzoek. De tijd die nodig is om Advisory diensten te leveren is naar verwachting gelijk aan de tijd die nodig is om probleemoplossende diensten (break/fix) te leveren, 2 tot 3 uur. De strekking van het ondersteuningsverzoek kan worden herzien, om er zeker van te zijn dat de diensten worden geleverd die nodig zijn.Neem contact op met Microsoft en vermeld dat u belt voor professional advisroy service.

Opmerking: Advisory diensten zijn ontwikkeld voor Developers, IT Professionals en MKB klanten om advies en informatie te verstrekken die u helpen uw eigen oplossing te leveren. Uitgesloten van zdze diensten zijn o.a., Microsoft hands-on configuraties, schrijven van aangepaste code, onsite consulting, root cause analyse of account management.

Programma support

Kies een link uit de onderstaande lijst om te worden geïnformeerd of u in aanmerking komt voor kosteloze telefonische of online ondersteuningsaanvrageno, wanneer:

Support van Microsoft Partners

Microsoft Pinpoint helpt zakelijke klanten techologie experts, softwaretoepassingen en professionele diensten te vinden, waarbij branch specifieke problemen worden opgelost en ondersteuning wordt geboden voor lange termijn doelstellingen.

Tegelijkertijd helpt PinPoint developers en technology service providers toepassingen en professionele diensten te ontvangen die nodig zijn klanten te helpen die ze nodig hebben. Of u nu zoekt naar hulp van een expert of deze hulp juist aanbiedt, PinPoint helpt u met oplossingen die kunnen bijdragen aan uw succes.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over professional support

Ondersteuning voor Premier klanten

Wanneer u business ondersteuning vereist die 24/7 beschikbaar is met een toegewezen technisch account manager die u helpt aangepaste ondersteuningsopties te definiëren die strategisch in lijn zijn met uw IT omgeving of wanneer u al Premiew klant bent en u heeft direct ondersteuning nodig, bezoekt u dan de Microsoft Premier Support portal

Ondersteuning voor Microsoft Partners

Wanneer u als Microsoft Partner op zoek bent naar ondersteuningsmogelijkheden die u helpen uw klanten te voorzien van het hoogst mogelijke ondersteuningsniveau, bezoek dan het Microsoft Partner Netwerk.

Microsoft Consulting Services

Wanneer u op zoek bent naar diensten voor uw IT strategie, ontwikkeling en infrastructuur, die u helpen bij het ontwerpen, implementeren en uitrollen van toonaangevende Microsoft technologieën in uw bedrijf, bezoekt u dan de Microsoft Consulting Services portal.

Laatst bijgewerkt : woensdag 16 oktober 2013