ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μονάδα Direct Access υπό Win32

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 100027 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Για να ανοίξετε έναν φυσικό σκληρό δίσκο για το δίσκο απευθείας πρόσβαση (χωρίς επεξεργασία εισόδου/εξόδου) σε μια εφαρμογή που βασίζονται σε Win32, χρησιμοποιήστε ένα όνομα συσκευής της φόρμας
\\.\PhysicalDriveN
όπου N είναι 0, 1, 2 και ούτω καθεξής, που αντιστοιχεί σε κάθε μία από τις φυσικές μονάδες δίσκου του συστήματος.

Για να ανοίξετε μια λογική μονάδα δίσκου, άμεση πρόσβαση είναι της μορφής
\\.\X:
όπου X: είναι ένα γράμμα διαμέρισμα στο σκληρό δίσκο, μονάδα δισκέτας ή μονάδα CD-ROM.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να ανοίξετε μια φυσική ή λογική μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας τη διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών (API) CreateFile() με αυτά τα ονόματα συσκευών που παρέχεται ότι έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα στη μονάδα δίσκου (δηλαδή, θα πρέπει να είστε διαχειριστής). Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το FILE_SHARE_READ CreateFile() και FILE_SHARE_WRITE σημαίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μονάδα δίσκου.

Από τη στιγμή που ανοίχτηκε λογική ή φυσική μονάδα δίσκου, μπορείτε να πραγματοποιήσετε στη συνέχεια απευθείας εισόδου/εξόδου στα δεδομένα σε ολόκληρη τη μονάδα δίσκου. Όταν πραγματοποιείτε άμεση είσοδος/έξοδος δίσκου, που πρέπει να επιδιώξει ανάγνωσης και εγγραφής σε πολλαπλάσια του μεγέθη τομέα της συσκευής και στον τομέα των ορίων. Η κλήση DeviceIoControl() χρήση IOCTL_DISK_GET_DRIVE_GEOMETRY για τη λήψη των byte ανά τομέα, τον αριθμό των τομέων, τομείς ανά κομμάτι και ούτω καθεξής, ώστε να υπολογίσει το μέγεθος του buffer που θα χρειαστείτε.

Σημειώστε ότι μια εφαρμογή που βασίζεται στο Win32 δεν είναι δυνατό να ανοίξετε ένα αρχείο χρησιμοποιώντας ονόματα αντικειμένων εσωτερικού των Windows NT, για παράδειγμα, προσπαθήσετε να ανοίξετε μια μονάδα CD-ROM, ανοίγοντας
\Device\CdRom0
δεν λειτουργεί επειδή δεν είναι ένα έγκυρο όνομα συσκευής Win32. Μια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει το API QueryDosDevice() για να λάβετε μια λίστα με όλα τα έγκυρα ονόματα συσκευής Win32, για να δείτε την αντιστοίχιση μεταξύ του συγκεκριμένου ονόματος συσκευής Win32 και ένα εσωτερικό όνομα αντικειμένου των Windows NT. Μια εφαρμογή που εκτελείται σε ένα επαρκές επίπεδο δικαιωμάτων μπορούν να ορίζουν, επαναπροσδιορίσετε ή διαγράψτε τις αντιστοιχίσεις συσκευών Win32 από την κλήση του API DefineDosDevice().

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 100027 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Win32 Application Programming Interface
Λέξεις-κλειδιά: 
kbapi kbfileio kbinfo kbkernbase kbmt KB100027 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:100027

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com