Bestandsnamen zijn hoofdlettergevoelig op NTFS-Volumes

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 100625 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Als onderdeel van de vereisten voor POSIX-compatibiliteit, de Windows NT-bestand Bestandssysteem (NTFS) biedt een hoofdlettergevoelige bestand en een directory naming Verdrag. Hoewel NTFS en het POSIX-subsysteem elke verwerken hoofdlettergevoeligheid en, 16-bits Windows-gebaseerde, MS-DOS, OS/2 gebaseerde, en Win32-toepassingen niet.

Meer informatie

In NTFS, kunt u unieke bestandsnamen die zijn opgeslagen in dezelfde Directory, die alleen verschillen in hoofdlettergebruik. Bijvoorbeeld de volgende bestandsnamen kunnen worden gecombineerd in één map op een NTFS-volume:
GEVAL.TXT
Case.txt
geval.TXT
Echter, als u probeert te openen een van deze bestanden in een Win32 toepassing zoals Kladblok, u alleen toegang hebt tot een van de bestanden, ongeacht de aanvraag van de bestandsnaam die u in de Open typt Het bestandsdialoogvenster.

Er bestaan ook andere inconsistenties. De opdrachtprompt van Windows NT en File Manager correct de namen van de bestanden weergegeven. Echter normaal opdrachten, zoals kopiëren, mislukken wanneer u een of meer bestandsnamen die alleen in hoofdlettergebruik verschillen.

NTFS ondersteunt twee enigszins verschillende modi die kunnen worden geselecteerd door het subsysteem van de toepassing die interactie met NTFS. De eerste volledig hoofdlettergevoelig is, en eist dat bestandsnamen verstrekt overeenkomen met de namen die zijn opgeslagen op schijf, inclusief het hoofdlettergebruik als door de toepassing. het bestand is geselecteerd. De tweede modus is zaak behouden maar niet hoofdlettergevoelig. Dit betekent dat toepassingen bestanden op de schijf kunt selecteren, zelfs als de opgegeven naam in geval verschilt de naam van de schijf. Dat beide modi behouden de geval gebruikt om de bestanden te maken. Het verschil in gedrag die hier worden vermeld geldt alleen als een toepassing moet een bestaand bestand te zoeken. POSIX profiteert van de volledige hoofdlettergevoelig modus, terwijl MS-DOS, WOW, en Win32-subsystemen hoofdlettergevoelig gebruikt.

Eigenschappen

Artikel ID: 100625 - Laatste beoordeling: donderdag 5 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
Trefwoorden: 
kbother kbmt KB100625 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 100625

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com