Υψηλότερη βαθμολογία στην Πασιέντζα των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 101766 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Το παιχνίδι "Πασιέντζα" των Windows χρησιμοποιώντας τη βασική βαθμολογία, η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία είναι 24113.

Περισσότερες πληροφορίες

Τυπική Μέτρηση πόντων στο παιχνίδι Πασιέντζα Windows επιτυγχάνεται ως εξής:

  • Παίρνετε 5 πόντους ανά κάρτα που μεταφέρονται από την τράπουλα σε πίνακα και 10 σημεία ανά κάρτα που μεταφέρονται από τον πίνακα με τα θεμέλια στην κορυφή.
  • Έξτρα πόντους υπολογίζεται με τον τύπο 700,000 / (δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε) σε περίπτωση που το παιχνίδι διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα. Εάν το παιχνίδι διαρκεί λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, κερδίζετε είναι υπάρχει σημείο μπόνους.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 101766 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 3.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows για Workgroups 3.1
  • Microsoft Windows για Workgroups 3.11
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB101766 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:101766

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com