Het coderen van een Microsoft Access-Database in Visual Basic

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 104875 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Codering van de database heeft niets te maken met beveiliging. U kunt echter codering om te voorkomen dat iemand met een editor of de schijf naar database lezen en schrijven van gegevens in een Microsoft Access.MDB-bestand. In dit artikel wordt door Voorbeeld van het coderen van een Microsoft Access-databasebestand in Microsoft Visual Basic versie 3.0 voor Windows.

Meer informatie

Leest en schrijft alle gegevens een pagina tegelijk. Elke pagina altijd 2 kB. Codering uitgevoerd op het paginaniveau van de, niet op de gegevens niveau. Dit betekent dat het coderingsproces heeft geen informatie over wat is op de de pagina alleen dat er 2 K van de gegevens die moeten worden gecodeerd en geschreven. decoderen en lezen.

Alles in een Microsoft Access.MDB-bestand is gecodeerd, inclusief tabellen, query's, formulieren, indexen, enzovoort. Microsoft Access gebruikt de RSA bedrijf-algoritme voor codering van de database.

De overhead die betrokken zijn bij het coderen en decoderen van oorzaken is een prestaties afbraak van ongeveer 10-15% van de gecodeerde databases. Gecodeerde bestanden kan niet worden gecomprimeerd met hulpmiddelen zoals PKZip Stacker, MS-DOS versie 6 DoubleSpace, enzovoort.

Codering in Visual Basic

De instructie CompactDatabase gebruiken in Microsoft Visual Basic versie 3.0 Windows voor het coderen van een Microsoft Access-databasebestand. Voor meer informatie. Controleer op de instructie CompactDatabase pagina 90 92 in de Visual Basic versie 3.0 ' taal ' handleiding.

Stapsgewijs voorbeeld van codering

 1. Start Visual Basic of kies Nieuw Project (ALT, F, N) in het menu bestand Als u Visual Basic wordt al uitgevoerd. Form1 wordt standaard gemaakt.
 2. Kies in het menu Windows Data Manager.
 3. Nieuwe Database Data Manager kiezen in het menu bestand. Selecteer vervolgens Microsoft Access 1.0 of 1.1 van Microsoft Access.
 4. Voer de naam testen.MDB voor Microsoft Access-bestand dat u een naam gaat maken.
 5. Klik op de knop Nieuw en Tabel1 opgeven voor de naam van de tabel.
 6. Klik op toevoegen en voer de voornaam de naam van het veld. Vervolgens Selecteer tekst voor het veld en Geef 15 op de grootte van het veld.
 7. Klik op de knop toevoegen voor indexen en voer de voornaam Index als de De naam van de index. Selecteer unieke primaire- en klik op Gereed.
 8. Klik op de knop openen en klik op de knop toevoegen. Voer een naam (Bob, voor voorbeeld) in het veld Voornaam. Klik vervolgens op de knop toevoegen.
 9. Sluit de Data Manager en voeg een opdrachtknop toe aan Form1.
 10. De volgende code aan de gebeurtenisprocedure klikken van Command1 toevoegen:
    Sub Command1_Click ()
      Const DB_ENCRYPT = 2
      Const DB_LANG_GENERAL = ";LANGID=0x0809;CP=1252;COUNTRY=0"
  
      '** Enter the following two lines as one, single line:
      CompactDatabase "C:\VB\TESTING.MDB", "C:\VB\NEWTEST.MDB",
       DB_LANG_GENERAL, DB_ENCRYPT
    End Sub
  
  						
 11. Kies uitvoeren in het menu Start (ALT, R, S) wordt uitgevoerd. Klik op de knop Command1 coderen het testen.Database MDB-bestand. Controleren de nieuwe NEWTEST.MDB-bestand, kiest u Data Manager in het menu venster op Visual Basic versie 3.0 voor Windows. In de Data Manager openen kiest De database in het menu bestand. Selecteer de NEWTEST.MDB-bestand.

Eigenschappen

Artikel ID: 104875 - Laatste beoordeling: vrijdag 6 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Visual Basic 3.0 Professional Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB104875 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 104875
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com