Μήνυμα λάθους: Οι πιστοποιήσεις που παρέχονται από διένεξη με μια υπάρχουσας...

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 106211 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Τα Windows NT δεν σας επιτρέπει να κάνετε πολλές συνδέσεις σε κοινόχρηστο διακομιστή δικτύου από τον ίδιο σταθμό εργασίας εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα σύνολο πιστοποιήσεων. Εάν επιχειρήσετε να δημιουργήσετε δύο ή περισσότερες συνδέσεις στον ίδιο διακομιστή, χρησιμοποιώντας δύο ή περισσότερα σύνολα στοιχείων πιστοποίησης, θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε το σφάλμα συστήματος 1219.
Οι πιστοποιήσεις που δόθηκαν έρχονται σε διένεξη με ένα υπάρχον σύνολο πιστοποιήσεων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για τη σύνδεση με το λογαριασμό, αποσυνδέστε την προηγούμενη των συνδέσεων με το διακομιστή. Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση για λόγους ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα σύνολο διαπιστευτηρίων αποτελείται από ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Διαχείριση αρχείων και NET USE σάς επιτρέπουν να καθορίσετε μια παράμετρο που ορίζει ποιος λογαριασμός χρήστη που θέλετε να χρησιμοποιείτε όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή. Εάν κάνετε σύνδεση σε ένα διακομιστή χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό, στη συνέχεια, δημιουργήσετε μια άλλη σύνδεση στον ίδιο διακομιστή χρησιμοποιώντας διαφορετικό λογαριασμό (με την πρώτη σύνδεση ακόμα ανέπαφη), λαμβάνετε το παραπάνω μήνυμα λάθους. Για τη σύνδεση με το λογαριασμό, αποσυνδέστε την προηγούμενη των συνδέσεων με το διακομιστή.


Βήματα για την αναπαραγωγή του ζητήματος

 1. Σε υπολογιστή που λειτουργεί με Windows NT στον ίδιο τομέα με το διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση αρχείων σύνδεση ενός κοινόχρηστου στοιχείου στο διακομιστή. Μην πληκτρολογήσετε τίποτα στο πεδίο "σύνδεση ως".
 2. Δημιουργήστε μια δεύτερη, ξεχωριστή σύνδεση στον ίδιο διακομιστή, είτε στο ίδιο κοινόχρηστο στοιχείο ή ένα διαφορετικό κοινόχρηστο στοιχείο σε αυτόν το διακομιστή. Αυτήν τη στιγμή, καθορίστε ένα λογαριασμό στο πεδίο "σύνδεση ως". Αυτός ο λογαριασμός πρέπει να είναι διαφορετική από εκείνη με την οποία έχετε συνδεθεί αυτήν τη στιγμή.
 3. Επιλέξτε το κουμπί OK. Εμφανίζεται το παραπάνω μήνυμα λάθους.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 106211 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
 • Microsoft Windows NT Advanced Server 3.1
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbprb kbmt KB106211 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:106211

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com