Το διακόπτη/maxmem στο αρχείο Boot.ini των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 108393 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Ένα undocumented/ maxmemδιακόπτης αναφέρεται στη σελίδα 160 3 τόμου από τοΤα Microsoft Windows NT Resource Kit. Αυτός ο διακόπτης σάς επιτρέπει να καθορίσετε τη μέγιστη ποσότητα μνήμης τυχαίας προσπέλασης μνήμης (RAM) που μπορεί να χρησιμοποιούν τα Windows NT.

Αυτός ο διακόπτης δεν είναι τεκμηριωμένη, επειδή λειτουργεί μόνο σε πολύ συγκεκριμένες ρυθμίσεις παραμέτρων. Το ποσό της μνήμης που πρέπει να είναι συνεχής. Δεν έχει ολοκληρωθεί η Microsoft για να διατηρήσετε το διακόπτη σε οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδόσεις των Windows.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο διακόπτης τοποθετείται στο τέλος της διαδρομής ARC που καθορίζεται από την ενότητα [operating systems] του αρχείου Boot.ini, όπως σε αυτό το παράδειγμα:
  multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\winnt="Windows NT" /MAXMEM=12
				
Στο παράδειγμα αυτό υποχρεώνει τα Windows NT να χρησιμοποιούν μόνο 12 MB μνήμης RAM, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο επάνω από αυτό. Αυτός ο διακόπτης μπορεί να είναι πολύτιμη στην αντιμετώπιση των σφαλμάτων ισοτιμίας, ασυμφωνία ταχύτητες SIMM, ή μνήμη άλλα προβλήματα που σχετίζονται με.

Σημειώστε ότι ποτέ δεν θα πρέπει να ορίσετε την τιμή της/ maxmemΓια να είναι μικρότερο από 8 ή τα Windows NT ενδέχεται να μην εκκίνηση αξιόπιστα. Αυτός ο διακόπτης είναι έγκυρη μόνο σε το x 86 αρχιτεκτονικές και δεν είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές με επεξεργαστή MIPS τους Alpha πλατφόρμες.

Στα Windows 2000 Professional, μην ορίζετε/ maxmemμικρότερη από 64 MB. Στα Windows 2000 Server και Windows 2000 Advanced Server, μην ορίζετε/ maxmemμικρότερη από 128 MB. Στο Microsoft Windows Server 2003, μην ορίζετε/ maxmemστη συνέχεια Μειώστε 1024 MB. Σε άλλα λειτουργικά συστήματα, ελέγξτε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, πριν να ορίσετε/ maxmem.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 108393 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Advanced Server 3.1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB108393 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:108393

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com