ACC: Visual/Access Basic Is zowel een Compiler en een Interpreter

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 109382 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Beginner: Vereist kennis van de gebruikersinterface op computers met één gebruiker.

Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven of de Visual Basic for Applications Programming language (of de Access Basic-programmeertaal in versie 2.0 of lager) is een gecompileerde taal of een geïnterpreteerde taal.

Meer informatie

Traditionele gecompileerde talen zoals C, compileren leesbare source de code in de code object machineleesbare en veel sneller. Deze programma's moeten worden gekoppeld aan een uitvoerbaar bestand worden gebruikt. Syntaxisfouten worden doorgaans bevindt pas de code volledig is gecompileerd. (Het parseren van compilers zijn een uitzondering).

Traditionele geïnterpreteerde talen zoals QBasic, tolken gebruiken die elke regel code lezen en vertalen deze in de computerinstructies u schrijven. Een voordeel van deze methode is een interpreter kunt testen u uw code schrijven. In sommige gevallen de interpretatie van deze regel voor regel kan traag zijn.

Visual Basic bevat elementen van zowel gecompileerd als geïnterpreteerd talen. Visual Basic elke regel code interpreteren als u schrijven maar wordt deze interpretatie uitgevoerd op de achtergrond en heeft een verminderde prestaties hierdoor vertonen interpretatie.

Naast deze SIC-interpretatie, compileert Microsoft Access ook uw code in een combinatie van gecompileerd en geïnterpreteerde code genoemd p-code of pseudocode. P-code veel sneller dan geïnterpreteerde code wordt uitgevoerd. De compilatie vindt plaats wanneer u de code voor het eerst uitvoert of wanneer u Klik in het menu uitvoeren op alle compileren.

Microsoft Access 97 biedt ook een ander mechanisme voor het bijhouden van database toepassingen gecompileerd en veilig. Deze functie heet mde-bestand maken. De tekstweergave van Visual Basic for Applications verwijderd code en winkels alleen de binaire gecompileerde p-code.

Als uw database bevat een Visual Basic-code, opslaan van de database als een MDE-bestand alle modules gecompileerd, alle bewerkbare broncode verwijderd en wordt de doeldatabase gecomprimeerd. Visual Basic-code blijft uitvoeren, maar kan niet worden weergegeven of bewerkt en de grootte van de database gewoon van de code.

De database opslaan als mde-bestand, voorkomt u dat de volgende acties:
  • Bekijken, wijzigen of maken van formulieren, rapporten of modules in de ontwerpweergave weergeven.
  • Toevoegen, verwijderen of wijzigen van verwijzingen naar objectbibliotheken of databases.
  • Code wijzigen met de eigenschappen of methoden van het Microsoft Access of VBA-Object modellen omdat mde-bestand geen broncode bevat.
  • Naam van uw database VBA project in het dialoogvenster Opties wijzigen.
  • Importeren of exporteren van formulieren, rapporten of modules. Echter, tabellen, query's en macro's kunnen worden geïmporteerd vanuit of geëxporteerd naar niet-MDE- databases. Tabellen, query's of macro's in een mde-database kunnen worden. geïmporteerd in een andere database, maar formulieren, rapporten of modules kunnen worden. in een andere database geïmporteerd.

Eigenschappen

Artikel ID: 109382 - Laatste beoordeling: vrijdag 6 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Access 1.0 Standard Edition
  • Microsoft Access 1.1 Standard Edition
  • Microsoft Access 2.0 Standard Edition
  • Microsoft Access 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbprogramming kbmt KB109382 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 109382
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com