Περιγραφή του κειμένου "Lorem ipsum dolor sit amet" που εμφανίζεται στη Βοήθεια του Word

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 114222 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Εμφανίζεται η φράση "Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer" στην ηλεκτρονική Βοήθεια του Microsoft Word. Αυτή η φράση έχει την εμφάνιση μιας έξυπνης Λατινικό idiom. Στην πραγματικότητα, δεν έχει νόημα.

Περισσότερες πληροφορίες

Παρόλο που η φράση δεν έχει νόημα, διαθέτει μεγάλο ιστορικό. Η φράση έχει χρησιμοποιηθεί για πολλούς αιώνες από typographers για να εμφανίσετε το πιο διακριτικά γνωρίσματα τους γραμματοσειρών. Χρησιμοποιείται επειδή τα γράμματα εμπλέκεται και την απόσταση χαρακτήρων σε αυτά αποκάλυψη συνδυασμούς, κατά τους καλύτερα, το βάρος, τη σχεδίαση και άλλες σημαντικές δυνατότητες της οικογένειας γραμματοσειρών.

Μια έκδοση 1994 "Πριν & μετά" περιοδικό ίχνη "Lorem ipsum..." σε μια ακανόνιστα Λατινικό έκδοση μια διέλευση από τον de Finibus Bonorum et Malorum, μια treatise στη θεωρία της δεοντολογίας που έχουν συνταχθεί από Cicero σε 45 π.χ. Η διέλευση "Lorem ipsum..."λαμβάνεται από το κείμενο που διαβάζει,"Neque porro quisquam est που dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, velit adipisci...,"που μεταφράζει ως "υπάρχει ένας που loves pain εαυτό, που αναζητεί μετά από αυτήν και θέλει να έχει, απλώς επειδή είναι πόνο... "

Κατά τη διάρκεια της 1500s, έναν εκτυπωτή προσαρμόζονται Cicero του κειμένου για την ανάπτυξη μιας σελίδας του τύπου τα δείγματα. Από τότε, το κείμενο μοιάζει με Λατινική έχει η βιομηχανία εκτύπωσης πρότυπο για ψευδή ή ψεύτικο, κείμενο. Πριν από την ηλεκτρονική δημοσίευση, γραφικό Οι σχεδιαστές έπρεπε να mock πάνω διατάξεις σχεδιάζοντας στο squiggled γραμμές για να υποδείξει το κείμενο. Έδωσε τον ερχομό των Αυτοκόλλητες φύλλα εκ των προτέρων τυπωμένο με "Lorem ipsum" μια πιο ρεαλιστική τρόπο για να υποδείξετε πού θα τεθεί κειμένου σε μια σελίδα.

Αναφορές

"Πριν & μετά," τόμος 4, έκδοση 1.
"MicroNews", τόμος 13, εκδίδει 19.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 114222 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhelp kbinfo kbinterop kbmt KB114222 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 114222

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com