Όριο εισερχομένων συνδέσεων στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 122920 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων τέλος της υποστήριξης των Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ένας χρήστης σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows NT ή Windows 2000 Professional επιχειρεί να συνδεθεί σε ένα σύστημα Windows NT Workstation που έχει ήδη δέκα χρήστες είναι συνδεδεμένοι σε αυτό, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν υπάρχουν περισσότερες συνδέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αυτόν τον απομακρυσμένο υπολογιστή αυτήν τη στιγμή Επειδή υπάρχουν ήδη όσες συνδέσεις στον υπολογιστή να Αποδοχή.
Κατά την ενδέκατη χρήστη στο Windows για Workgroups έκδοση 3.x συστήματος επιχειρεί να συνδεθεί σε ένα σύστημα Windows NT Workstation που έχει ήδη δέκα χρήστες που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα 71. Δεν έγινε δεκτή η αίτηση δικτύου.

Αιτία

Ο μέγιστος αριθμός των άλλων υπολογιστών που επιτρέπεται να ταυτόχρονη σύνδεση μέσω δικτύου στο σταθμό εργασίας Windows NT 3.5, 3.51, 4.0 και Windows 2000 Professional είναι δέκα. Αυτό το όριο περιλαμβάνει όλες τις μεταφορές και τα πρωτόκολλα κοινής χρήσης πόρων σε συνδυασμό. Το όριο αυτό είναι ο αριθμός των ταυτόχρονων περιόδων λειτουργίας από άλλους υπολογιστές του σύστημα επιτρέπεται να φιλοξενήσει. Το όριο αυτό δεν ισχύει για τη χρήση Εργαλεία διαχείρισης που προσαρτώνται στο σύστημα από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Οποιοδήποτε αρχείο, εκτύπωσης, επώνυμης διοχέτευσης ή περίοδος λειτουργίας υποδοχής αλληλογραφίας που δεν διαθέτει καμία δραστηριότητα σε αυτό θα αποσυνδεθείτε αυτόματα μετά την αυτόματη αποσύνδεση λήξη χρόνου. η προεπιλογή είναι 15 λεπτά. Όταν η περίοδος λειτουργίας είναι αποσύνδεση, μία από τις δέκα συνδέσεις θα είναι διαθέσιμη έτσι ότι άλλο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα Windows NT Workstation. Επομένως, μειώνοντας το χρόνο αυτόματης αποσύνδεσης μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε ορισμένα από τα προβλήματα που ίσως οι χρήστες να αντιμετωπίσετε με το όριο 10 συνδέσεων ή όριο 5 σύνδεσης σε ένα σύστημα που δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για τους σκοπούς του διακομιστή.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο αυτόματης αποσύνδεσης, εκτελώντας την παρακάτω εντολή από μια γραμμή εντολών:
net config server/autodisconnect:time_before_autodisconnect
Καθορίστε το χρόνο σε λεπτά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η υπηρεσία διακομιστή των Windows NT είναι self-tuning, συνήθως στο διακομιστή παράμετροι έχουν ρυθμιστεί αυτόματα (υπολογίζονται και ορίζονται) κάθε φορά εκκίνηση των Windows NT. Εάν εκτελείτε το NET CONFIG SERVER σε συνδυασμό με το / AUTODISCONNECT, /SERVCOMMENT ή /HIDDEN διακόπτες, οι τρέχουσες τιμές για αυτόματα tuned παράμετροι εμφανίζονται και εγγράφονται τα μητρώο. Όταν οι παράμετροι αυτές εγγράφονται στο μητρώο, δεν ρυθμίσετε την υπηρεσία Server χρησιμοποιώντας δίκτυα του πίνακα ελέγχου. Εάν αλλάξει οποιαδήποτε από Ρυθμίσεις υπηρεσίας διακομιστή, τα Windows NT δεν είναι πλέον σε θέση να αυτόματα Ρυθμίστε την υπηρεσία διακομιστή για τη νέα ρύθμιση παραμέτρων. Για να μην την χάσετε το Υπηρεσία διακομιστή αυτόματης self-tuning ικανότητα, κάντε την αλλαγή μέσω Επεξεργαστής μητρώου Αντίθετα από μια γραμμή εντολών ή το δίκτυο του πίνακα ελέγχου.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα Γνωσιακής Microsoft βάση:
128167 Ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας διακομιστή και συντονισμός
138365 Τρόπος λειτουργίας της αυτόματης αποσύνδεσης στα Windows NT

Περισσότερες πληροφορίες

Όλα τα λογική μονάδα δίσκου, λογικού εκτυπωτή και μεταφοράς επιπέδου συνδέσεις συνδυασμός από έναν μεμονωμένο υπολογιστή θεωρούνται ως μία περίοδος λειτουργίας. Επομένως, οι συνδέσεις αυτές υπολογίζονται μόνο ως μία σύνδεση στο 10- όριο σύνδεσης. Για παράδειγμα, εάν κάποιος χρήστης δημιουργήσει δύο λογική μονάδα δίσκου συνδέσεις, δύο υποδοχές των Windows και μία σύνδεση λογικού εκτυπωτή σε ένα Σύστημα Windows NT Workstation, δημιουργείται μία περίοδος λειτουργίας. Ως αποτέλεσμα, θα υπάρχει μόνο μία λιγότερο σύνδεσης που μπορεί να κάνει τα Windows NT Σύστημα σταθμού εργασίας, ακόμα και αν έχουν τρεις λογικές συνδέσεις Δημιουργία.

Το μόνο τρόπο σύστημα Α θα έχει πολλαπλές περιόδους λειτουργίας σε ένα άλλο σύστημα, σύστημα Ω, είναι εάν σύστημα a εκτελεί τις υπηρεσίες που δημιουργούν λογικές συνδέσεις το σύστημα Z. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος στο σύστημα a ως guest και ένα η υπηρεσία εκτελείται σε σύστημα Α σύμφωνα με το λογαριασμό user1 και τόσο ο χρήστης και η υπηρεσία (ως user1) δημιουργούν συνδέσεις σύστημα Z, δύο περίοδοι λειτουργίας θα δημιουργηθεί. Καταμετρά κάθε περίοδο λειτουργίας σύνδεσης που χρησιμοποιεί την υπηρεσία διακομιστή από το όριο συνδέσεων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 122920 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbprb kbmt KB122920 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:122920

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com