Πληροφορίες για προσαρμογείς οθόνης και χρήσιμοι διακόπτες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 124267 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τους διακόπτες που διορθώνει ορισμένα προβλήματα οθόνης που μπορεί να προκύψει στα Microsoft Windows 95.

Περισσότερες πληροφορίες

Στην ενότητα [boot] του αρχείου System.ini πρέπει να περιέχει την ακόλουθη γραμμή για οποιαδήποτε έκδοση των Windows 95 από το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης:
  DISPLAY.DRV=PNPDRVR.DRV
				
Το πραγματικό πρόγραμμα οδήγησης οθόνης (όπως VGA.DRV ή S3.DRV) έχει φορτωθεί από το μητρώο. Αυτό επιτρέπει την υποστήριξη για συνδεόμενη προσωπικούς υπολογιστές που έχουν διαφορετικούς προσαρμογείς για το φορητό υπολογιστή σε σύγκριση με το σταθμό φορητού.

Ορίζοντας τον τύπο οθόνης στις ιδιότητες οθόνης δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα του ρυθμού ανανέωσης από τον προσαρμογέα οθόνης σας. Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση, πρέπει να εκτελέσετε ένα βοηθητικό πρόγραμμα που παρέχεται από τον κατασκευαστή του προσαρμογέα οθόνης ή τον κατασκευαστή του υπολογιστή. Ορισμένα βοηθητικά προγράμματα προβολής πρέπει να εκτελεστεί στο αρχείο Autoexec.bat, ωστόσο, σε άλλους υπολογιστές τύπου οθόνης έχει οριστεί στα προγράμματα ρύθμισης παραμέτρων του BIOS.

Παραδείγματα των βοηθητικών προγραμμάτων προβολής από κατασκευαστές προσαρμογέων περιλαμβάνουν τα εξής:
  ATI           INSTALL.EXE
  Cirrus Logic       MONTYPE.EXE, CLMODE.EXE
  Diamond Stealth     STLMODE.EXE
  Tseng Labs        VMODE.EXE
  Western Digital     VGAMODE.EXE
				
Οι παρακάτω ενότητες περιγράφουν διάφορες κάρτες οθόνης και τις απαιτήσεις για αυτά τα προγράμματα οδήγησης για να λειτουργήσει σωστά στα Windows 95.

ATI Mach 8/32/64

Αυτός ο προσαρμογέας πρέπει να ρυθμιστούν σωστά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα INSTALL.EXE ATI για τα Windows 95 να χρησιμοποιήσετε σωστά τις λειτουργίες υψηλής ανάλυσης. Σωστή ρύθμιση του τύπου οθόνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αυτό συμβαίνει επειδή η υψηλή ανάλυση λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες για επιλογή ή ο υπολογιστής ενδέχεται να αποτύχει κατά την προσπάθεια για να μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία.

Compaq QVision 2000

Αυτοί οι προσαρμογείς χρησιμοποιούν τον ελεγκτή MGA Matrox.

Matrox MGA

Αυτοί οι προσαρμογείς υποστηρίζονται με προγράμματα οδήγησης των Windows 95. Το πρόγραμμα οδήγησης VGA έχει εγκατασταθεί από το πρόγραμμα εγκατάστασης.

Ρόμβος Stealth 64

Για υποστήριξη φυσικά χρώματα (16,7 εκατομμύρια χρώματα) προσθέστε TrueColor = 24 στην ενότητα [DISPLAY] του System.ini

Τύπου Diamond Viper

Το πρόγραμμα Εγκατάστασης διατηρεί τα προγράμματα οδήγησης Microsoft Windows 3.1 για αυτόν τον προσαρμογέα κατά την εγκατάσταση (Setup) εκτελείται από μέσα των Windows 3.1. Εγκατάσταση των Windows 95 από το MS-DOS έχει ως αποτέλεσμα το πρόγραμμα οδήγησης των Windows 95 VGA για εγκατάσταση. Εάν συμβεί αυτό, το πρόγραμμα εγκατάστασης του Diamond Viper πρέπει να χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης των Windows 3.1 σε Windows 95. Αντιγράψτε τα πιο πρόσφατα αρχεία Viper από τον κατάλογο προγραμμάτων οδήγησης στο CD των Windows 95.

IBM ThinkPad

Αυτό το φορητό υπολογιστή χρησιμοποιεί Western Digital ελεγκτές. Παλαιότερες εκδόσεις αυτών των φορητοί υπολογιστές απαιτούν το αρχείο προγράμματος οδήγησης IBM VESA για να φορτωθεί σε (Ibmvesa.com) Autoexec.bat ή Config.sys (Vesa.exe) για 256 χρώματα και υψηλής ανάλυσης τις λειτουργίες που υποστηρίζονται από την ψηφιακή δυτικής 95 τα Windows εμφανίζουν το πρόγραμμα οδήγησης. Νεότερες εκδόσεις αυτών των φορητών υπολογιστών δεν απαιτούν τη χρήση του προγράμματος οδήγησης IBM VESA.

Προσαρμογείς οθόνης S3 με

Τα Windows 95 παρέχει ένα ρυθμιστικό επιτάχυνσης υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση προβλημάτων γραφικών:
 • Εάν έχετε προβλήματα με το δείκτη του ποντικιού, απενεργοποιήστε το δρομέα υλικού, ορίζοντας το ρυθμιστικό στη ρύθμιση όσο πιο.
 • Εάν αντιμετωπίσετε διάφορα κολλάει με τον προσαρμογέα S3, απενεργοποιήστε αντιστοίχιση μνήμης εισόδου/εξόδου, ρυθμίζοντας το ρυθμιστικό στη βασική ρύθμιση.
 • Εάν έχετε προβλήματα με το μόντεμ στα COM 4, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  127138S3 Διενέξεις προγράμματος οδήγησης οθόνης με COM4
Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε καμία ρύθμιση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο τα Windows 95 χρησιμοποιούν την κάρτα οθόνης, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
127139Αντιμετώπιση προβλημάτων βίντεο στα Windows 95
Μη αυτόματη προσθήκη "HighColor = 15" (χωρίς εισαγωγικά) για το [Windows] ενότητα του αρχείου Win.ini διορθώνει εσφαλμένα χρώματα σε 16 bit ανά pixel, χρησιμοποιώντας τη μορφή 555.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται εδώ έχουν κατασκευαστεί από προμηθευτές που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft, δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 124267 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB124267 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:124267
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com