De instelling van de COM-poort standaard instellen module communicatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 124593 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
3.00 3.00a 3.00b WINDOWS kbusage
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Wanneer u de module Works voor Windows-communicatie, wordt gemaakt elk nieuw document dat communicatie met de oorspronkelijke (standaard) COM-poort instellen uitvoeren naar COM1 totdat u de Modem Test in de module communicatie. Na u de Modem Test voltooid en werkt, de poort sluiten = instelling in de MSWORKS3.INI-bestand moet worden ingesteld op de poort waarop de modem is gevonden en nieuwe communicatie-documenten moeten worden ingesteld op de poort die standaard. Dit is een probleem op computers met meerdere modems die gebruik andere COM-poorten.

De poort wilt wijzigen van de standaard COM-poort in Works, bewerken = instelling de MSWORKS3.INI-bestand met de onderstaande stappen.

Meer informatie

Opmerking: De standaardinstelling voor de COM-poort alleen van invloed op nieuwe documenten. Wijzigingen in bestaande communicatie-documenten behouden de De instelling van de poort in het dialoogvenster Instellingen voor communicatie.

Volg de stappen om de standaardinstelling voor de COM-poort handmatig instellen in Works, hieronder:

 1. De Test van de Modem in de module communicatie voltooid.

  Als de standaardpoort geselecteerd door de modem test komt niet overeen met de poort dat u bewerken, de MSWORKS3 wilt.INI met de onderstaande stappen.
 2. Sluit Works af.
 3. Open de MSWORKS3.INI-bestand in een teksteditor zoals Kladblok.
 4. Zoek de sectie [communicatie] en de regel bewerken:
     Port=#
  						
  waarbij # is een getal tussen 0 en 3:
     Port=0  equals COM1 (the default setting)
     Port=1  equals COM2
     Port=2  equals COM3
     Port=3  equals COM4
  					
Als de instelling in het menu Opties (Extra) voor de poort van de Modem is ingesteld op de gewenste COM-poort, werkt zal deze informatie behouden en gebruiken wanneer u Selecteer een telefoonnummer en gebruik de opdracht (Extra) dit telefoonnummer in tekstverwerker, spreadsheet of database. Dit wordt niet standaard ingesteld COM poort echter in de module Works-communicatie.

Voor meer informatie over COM-poorten voor communicatie-module Zie 'Een of meer modems instellen' op pagina's 469 470 van Works' voor Gebruikershandleiding van Windows."

Eigenschappen

Artikel ID: 124593 - Laatste beoordeling: dinsdag 10 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Works 3.0 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB124593 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 124593
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com