Ontrack Disk Manager gebruiken voor de ondersteuning van grote IDE-stations

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 124910 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel wordt beschreven met behulp van Ontrack Disk Manager op een MS-DOS-systeem partitioneren en formatteren van een groot (meer dan 540 megabytes [MB]) IDE harde schijf station. Een groot IDE harde schijf vereist doorgaans een BIOS-systeem of controller die meer dan 1024 cilinders ondersteunt. Voor algemene informatie op de installatie van Windows NT op grote IDE harde schijven, Zie de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
124307Installeren Windows NT op grote IDE-schijfstations
Opmerking: Gebruik Ontrack Disk Manager met Windows NT versie 3.5, moet u een bijgewerkt stuurprogramma ophalen met Microsoft Product Support Services.

Dit bijgewerkte stuurprogramma (ATDISK.SYS) is opgenomen in de meest recente Amerikaanse Service Pack voor Windows NT versie 3.5. Voor informatie over het verkrijgen van de Service Query op het volgende woord in de Microsoft Knowledge Base (zonder Pack de spaties):

  S E R V P A C K
				

Meer informatie

Het bijgewerkte stuurprogramma installeren

Nadat u het bijgewerkte stuurprogramma verkrijgen als u het op een systeem installeren wilt al met Windows NT versie 3.5, volgt u de installatie aanwijzingen bij het stuurprogramma of Service Pack.

Als u probeert Windows NT versie 3.5 te installeren op een station dat is opgemaakt met Ontrack Disk Manager, installatie van de bijgewerkte het stuurprogramma is ingewikkeld en afhankelijk van of u vanaf installeert een CD-ROM of diskette.

Installatie vanaf CD-ROM

Installeren vanaf een CD-ROM schijf geformatteerd Ontrack Disk Manager moet u het MS-DOS-systeem opstarten en het cd-rom-station. Na het opstarten onder MS-DOS, start u de installatie vanuit de map \I386 op de CD-ROM met de WINNT.EXE-opdracht. Het programma Windows NT Setup drie opstartdiskettes maken en bestanden kopiëren naar de tijdelijke map $WIN_NT$. ~ LS. U kunt ook de WINNT/b-modus van Setup, niet de drie diskettes opstarten, maar meer vrije ruimte nodig op vereisen de opstartpartitie. Nadat het kopiëren van bestanden is voltooid, vraagt Setup u opnieuw opstarten van het systeem met de opstartdiskette in station A; Doe dit niet. In plaats daarvan naar MS-DOS opnieuw en doe het volgende:

 1. Vervangen door het ATDISK.Sys op de Setup-diskette 3 met het bijgewerkte bestand. Als u gebruikt de optie /b op Windows NT, ATDISK vervangen.SYS in de $WIN_NT$. ~ BT directory in plaats daarvan.

  Opmerking: Als uw exemplaar van ATDISK.SYS is gecomprimeerd (eindigt met.SY_ in plaats daarvan van.SYS), moet u het decomprimeren met de opdracht expand voordat u de kopie op de installatie-cd vervangt.
 2. Vervangen door het ATDISK.SYS-bestand in de directory $WIN_NT$. ~ LS met de bestand bijgewerkt.
 3. Opnieuw opstarten van het systeem en wanneer Schijfbeheer kunt u de optie starten vanaf een opstartdiskette, selecteer deze optie en het opstarten van Setup-diskette 1.
Hierdoor moet u Windows NT versie 3.5 op een station instellen Ontrack Disk Manager opgemaakt.

Installatie vanaf diskette

Diskette installeren op een station Ontrack Disk Manager-indeling vereist dat u Windows NT op een FAT-partitie installeert. U kunt converteren de een partitie naar NTFS nadat Setup voltooid is. Als u wilt instellen, als volgt:

 1. Maak een kopie van de schijf van de Setup-diskette 3.
 2. ATDISK vervangen.SYS op de schijf kopiëren met de bijgewerkte ATDISK.SYS-bestand.

  Opmerking: Als uw exemplaar van ATDISK.SYS is gecomprimeerd (eindigt met.SY_ in plaats daarvan van.SYS), moet u het decomprimeren met de opdracht expand voordat u de kopie op de installatie-cd vervangt.
 3. Opnieuw opstarten van het systeem en wanneer Schijfbeheer kunt u de optie starten vanaf een opstartdiskette, selecteer deze optie en opstarten vanaf de Setup-opstartdiskette.
 4. Wanneer u de eerste keer opnieuw opstarten (bij schijf-9) Setup niet toestaan blijven; in plaats hiervan opnieuw op (of met een opstartbare MS-DOS MS-DOS diskette of het opstartmenu te onderbreken voordat Setup wordt geladen) en ATDISK vervangen.SYS in <WINNT>\SYSTEM32\DRIVERS met het bijgewerkte bestand en vervolgens opnieuw opstarten en installatie te voltooien. </WINNT>
Nadat u Windows NT versie 3.5 installeert, kunt u converteren uw de partities van FAT naar NTFS als u wilt. Er een extra vertraging in het opstarten nadat u de partitie naar NTFS converteren. echter, andere dan deze vertraging zijn er geen problemen met het converteren naar NTFS.

Ontrack Disk Manager wordt vervaardigd door een onafhankelijk van Microsoft. Wij geven geen garantie, impliciet of anderszins, met betrekking tot dit product prestaties of betrouwbaarheid.

Eigenschappen

Artikel ID: 124910 - Laatste beoordeling: dinsdag 10 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
Trefwoorden: 
kbmt KB124910 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 124910
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com