'Niet vinden' of 'Compileerfout"ATP-functie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 125949 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

In Microsoft Excel wanneer u een Visual Basic-procedure bevat een Analysis ToolPak-functie, wordt het volgende foutbericht
Runtime-fout '1004':

Kan de macro niet vinden ' [ATPVBAEN.XLS] REG! reg_FUNCTION'.
waar is de functie de naam van de functie die u in de procedure gebruikt.

In Microsoft Excel voor de Macintosh, de eerste keer dat u de procedure uitvoert een functie van de Analysis ToolPak bevat, wordt de volgende Foutbericht:
Compileerfout in verborgen module: VBA-functies en subroutines
Wanneer u een tweede keer de macro uitvoert, wordt de volgende fout bericht
Runtime-fout '1004':

Kan de macro niet vinden ' [ATPVBAEN.XLS] REG! reg_FUNCTION'.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als het Analysis ToolPak-Visual Basic for Applications -in-bestand (ATPVBAEN.XLA in Analysis ToolPak-VBA voor Windows Toepassingen op de Macintosh) niet is geopend wanneer u de procedure die uitvoert de functie van de Analysis ToolPak bevat.

Normaal gesproken wanneer u verwijst naar een bestand (of een werkmap met een module) vanuit een andere Visual Basic-module kunt u aanroepen een procedure of functie in het bestand zelfs als dat bestand niet openen. Echter, wanneer u verwijst naar de Analysis ToolPak Visual Basic for Applications -in-bestand vanuit een Visual Basic-module met de invoegtoepassing Analysis ToolPak functie, wordt het foutbericht weergegeven berichten hierboven als de analyse ToolPak - Visual Basic for Applications-bestand is niet geopend wanneer u een de procedure die een van de functies van Analysis ToolPak.

Workaround

Gebruik een van de volgende methoden om dit probleem omzeilen.

Methode 1

Open het Analysis ToolPak-Visual Basic for Applications toevoegen in bestand voordat uitvoeren van een procedure met een Analysis ToolPak-VBA voor Functie. Open in Microsoft Excel voor Windows ATPVBAEN.XLA bevindt zich in de submap LIBRARY\ANALYSIS van Microsoft Excel de map. In Microsoft Excel voor de Macintosh, opent u het Analysis ToolPak- Visual Basic for Applications-bestand in Microsoft Excel: Macro De map bibliotheek: Analysis Tools.

Methode 2

Het Analysis ToolPak Visual Basic voor toepassingen voordat u laden een met een Analysis ToolPak - VBA-procedure uitvoeren Functie met behulp van de volgende stappen uit:
 1. Klik in het menu Extra op invoegtoepassingen.
 2. Selecteer in de lijst beschikbare invoegtoepassingen Analysis ToolPak - VBA-selectievakje het vak en klik op OK.

  Wanneer u het Analysis ToolPak Visual Basic voor methode 2 gebruiken Toepassingen toevoegen in het bestand geladen telkens als die u Microsoft Excel start.

Meer informatie

De Visual Basic-functies die zijn opgenomen in de analyse weergeven ToolPakVisual Basic voor toepassingen, gebruikt u het volgende nodig stappen.

Microsoft Excel voor Windows

 1. Open het bestand ATPVBAEN.XLA (die zich in de LIBRARY\ANALYSIS submap van de map Microsoft Excel).
 2. Klik op Object Browser in het menu Beeld in een Visual Basic-module.
 3. Klik in de lijst met bibliotheken werkmappen/ATPVBAEN.XLA.

Microsoft Excel voor Macintosh

 1. Open het bestand Analysis ToolPak - VBA in Microsoft Excel: Macro-bibliotheek: analysehulpmiddelen map.
 2. Klik op Object Browser in het menu Beeld in een Visual Basic-module.
 3. Klik in de lijst met bibliotheken/werkmappen Analysis ToolPak - VBA.
De lijst met eigenschappen/methoden bevat alle Visual Basic-functies opgenomen in de invoegtoepassing Analysis ToolPak - VBA-invoegtoepassing.

Eigenschappen

Artikel ID: 125949 - Laatste beoordeling: woensdag 11 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 95 Standard Edition
 • Microsoft Excel 5.0 voor Macintosh
Trefwoorden: 
kbcode kbprb kbprogramming kbmt KB125949 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 125949
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com