Όρια γραμματοσειρά TrueType σε Windows 95/98/Me

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 131943 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μπορείτε να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές TrueType περίπου 1000 έως στα Microsoft Windows 95, Windows 98 και Windows Millennium. Ο ακριβής αριθμός των γραμματοσειρών TrueType που μπορείτε να εγκαταστήσετε ποικίλλει και εξαρτάται από το μήκος των ονομάτων αρχείων και τα ονόματα των γραμματοσειρών TrueType.

Περισσότερες πληροφορίες

Εγκατάσταση TrueType γραμματοσειρές αναγράφονται στο μητρώο και της διασύνδεσης συσκευών γραφικών (GDI).

Το μητρώο

Όλα τα αρχεία γραμματοσειρών που είναι καταχωρημένα κάτω από ένα μεμονωμένο κλειδί στο μητρώο και ένα κλειδί μητρώου δεν είναι δυνατό να υπερβαίνει τους 64 KB στα Windows 95. Εάν τα ονόματα των γραμματοσειρών μέσο μήκος 20 χαρακτήρες και τα ονόματα των αρχείων γραμματοσειρών μέσο μήκος 10 χαρακτήρες, ο μέγιστος αριθμός των γραμματοσειρών TrueType που μπορείτε να εγκαταστήσετε είναι μεταξύ 1000 και 1500.

Εάν ένα αρχείο γραμματοσειράς TrueType βρίσκεται σε διαφορετικό φάκελο από τις γραμματοσειρές ή το φάκελο συστήματος, η πλήρης διαδρομή για τη γραμματοσειρά που περιλαμβάνεται στο μητρώο, μειώνοντας τον αριθμό των γραμματοσειρών που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο κλειδί.

Το GDI

Το GDI περιέχει μια εσωτερική λίστα των γραμματοσειρών με δεσμευμένα ονόματα αρχείων γραμματοσειρών 10 KB. Εάν τα ονόματα των αρχείων γραμματοσειρών μέσο μήκος 10 χαρακτήρες, ο μέγιστος αριθμός των γραμματοσειρών TrueType που μπορείτε να εγκαταστήσετε είναι περίπου 1000.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα όλες τις εγκατεστημένες γραμματοσειρές TrueType και μπορείτε να τις εκτυπώσετε στο ίδιο έγγραφο.

Σημειώστε ότι τα Windows 95 Resource Kit αναφέρει εσφαλμένα ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των γραμματοσειρών TrueType που μπορείτε να εγκαταστήσετε στα Windows 95 και Windows 98.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 131943 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbprint kbmt KB131943 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:131943

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com