Limieten voor TrueType-lettertypen in Windows 95/98/Me

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 131943 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

U kunt een maximum van ongeveer 1000 TrueType-lettertypen installeren in Microsoft Windows 95, Windows 98 en Windows Millennium. Het exacte aantal TrueType-lettertypen die u kunt installeren varieert en is afhankelijk van de lengte van de namen van de TrueType-lettertypen en bestandsnamen.

Meer informatie

TrueType-lettertypen worden weergegeven in het register en de afbeeldingen worden geïnstalleerd Device Interface (GDI).

Het register

Alle lettertypebestanden onder één sleutel in het register zijn geregistreerd en een registersleutel kan niet groter zijn dan 64 KB in Windows 95. Als lettertypenamen lengte van 20 tekens gemiddelde en bestandsnamen lettertype gemiddeld 10 tekens, wordt het maximum aantal TrueType-lettertypen die kunt u tussen 1000 en 1500 valt.

Als een TrueType-lettertypebestand zich in een andere map dan de lettertypen bevindt of de Systeemmap het volledige pad naar het lettertype is opgenomen in het register u kunt meer ruimte in de sleutel gebruikt en het aantal lettertypen installeren.

De GDI

De GDI bevat een interne lijst met lettertypen met 10 KB gereserveerd voor lettertype bestandsnamen. Als het lettertype bestandsnamen gemiddelde lengte van maximaal 10 tekens aantal TrueType-lettertypen die kunt u installeren is ongeveer 1000.

U kunt alle geïnstalleerde TrueType-lettertypen tegelijk en u kunt afdrukken ze in hetzelfde document.

Opmerking Windows 95 Resource Kit ten onrechte gemeld dat er is geen Beperk het aantal TrueType-lettertypen die u in Windows 95 en Windows 98 installeren kunt.

Eigenschappen

Artikel ID: 131943 - Laatste beoordeling: woensdag 11 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbenv kbinfo kbprint kbmt KB131943 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 131943

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com