Ο υπολογιστής απενεργοποιείται κατά τον τερματισμό των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 134841 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν το άρθρο αυτό δεν περιγράφει το θέμα που αφορά το υλικό σας, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε περισσότερα άρθρα σχετικά με το υλικό:
http://support.microsoft.com/default.aspx/w98?sid=460
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε την εντολή "Τερματισμός" στο μενού "Έναρξη" για να τερματίσετε τη λειτουργία των Windows, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να αυτόματα ενέργειας πατημένο μετά την εμφάνιση του μηνύματος "Περιμένετε ενώ τερματίζεται η λειτουργία του υπολογιστή."

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά είναι μια δυνατότητα διαχείρισης ενέργειας για προχωρημένους (APM). Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε αυτήν τη συμπεριφορά. Δυνάμεις υλικού προς τα κάτω στην απόκριση σε αίτηση λογισμικού. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται μόνο σε υπολογιστές με δυνατότητα Τοποθέτησης και Άμεσης BIOS που υποστηρίζει δυνατότητες APM.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν το άρθρο αυτό δεν περιγράφει το θέμα που σχετίζεται με τον τερματισμό, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε περισσότερα άρθρα σχετικά με τον τερματισμό των Windows 98:
Κάντε κλικ εδώ για να προβάλετε μια λίστα άρθρων σχετικά με τον τερματισμό λειτουργίας

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 134841 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhardware kbprb kbui kbmt KB134841 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:134841

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com