Beschrijving van en het lettertype Marlett hebt TrueType oplossen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 134861 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Het Marlett.ttf bestand is een TrueType-lettertype in de lettertypen zijn geïnstalleerd map. Het bestandskenmerk Verborgen is ingesteld en het bestand is niet zichtbaar in Windows Verkenner.

Meer informatie

De Marlett hebt TrueType-lettertype wordt gebruikt voor het weergeven van de schuifpijlen balk Maximaliseren en minimaliseren knoppen, keuzerondjes, selectievakjes en andere besturingselementen in Windows 95. Het lettertype is expliciet geladen door de GDI op opstarten. Prestaties van Windows 95 wordt versterkt door een TrueType-lettertype in plaats van bitmaps voor besturingselementen.

Het bestand Marlett.ttf bevindt zich in de map lettertypen met andere TrueType lettertypen. Het bestand is verborgen, maar het lettertype is zichtbaar in de programma-lettertype menu's.

Als het bestand Marlett.ttf beschadigd is of ontbreekt, getallen of vervormd tekens worden weergegeven in plaats van de besturingselementen.

Als u het bestand Marlett.ttf te vervangen, uitpakken naar de De map Windows\Fonts. Stel de kenmerken systeem en verborgen van het bestand.

Het bestand Marlett.ttf bevindt zich in het cabinetbestand Win95_06.cab op schijf 6 Als u Windows 95-diskettes of in het cabinetbestand Win95_05.cab als gebruikt u de CD-ROM van Windows 95. Nadat u het bestand naar de De map Windows\Fonts, instellen de kenmerken ervan door de volgende regel te typen bij een opdrachtprompt:
attrib + s + h c:\windows\fonts\marlett.ttf
Raadpleeg voor informatie over het hulpprogramma Extract, de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
129605 Het oorspronkelijke gecomprimeerde Windows-bestanden uitpakken
Als u na het Marlett.ttf bestand getallen of vreemde tekens vervangen nog steeds weergegeven in plaats van de besturingselementen, verwijder het bestand Ttfcache in de Windows-map. Dit bestand wordt automatisch hersteld wanneer u opnieuw de computer. Problemen met het bestand Marlett.ttf kunnen ook worden veroorzaakt door overschrijden of nadert, bij benadering beperking van 1000 lettertypen.

Als dit niet werkt, controleert u of het kenmerk verborgen is ingesteld voor de Lettertypebestand Marlett.ttf. Hiertoe de volgende stappen uit.
  1. In deze Computer of Windows Verkenner met de rechtermuisknop op het bestand Marlett.ttf in de map Windows\Fonts en klik vervolgens op Eigenschappen.
  2. Schakel het selectievakje verborgen om deze te selecteren en klik vervolgens op OK.
Zie voor meer informatie over de grenzen van het lettertype in Windows 95, de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
131943 Limieten voor TrueType-lettertypen in Windows 95

Eigenschappen

Artikel ID: 134861 - Laatste beoordeling: maandag 16 juli 2012 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbmt KB134861 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 134861
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com