Hoe Test Autorun.inf-bestanden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 136214
4.00 WINDOWS kbmm
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Automatisch afspelen is ingeschakeld door de nieuwe 32-bits protected-modus stuurprogramma-architectuur in Microsoft Windows 95 en Microsoft Windows 98. Omdat het besturingssysteem nu het invoegen van detecteert Media in een cd-rom-station heeft de gelegenheid om enkele intelligent doen Wanneer deze wordt verwerkt.

Standaard controleren Windows 95 en Windows 98 alleen van een bestand Autorun.inf wanneer u een cd-rom in het cd-rom-station is geplaatst. U wilt echter fouten en -logica testen voordat het branden van een cd-rom. In dit artikel wordt uitgelegd hoe.

Meer informatie

In Windows 9 x wanneer wordt een cd-rom ingevoegd, de shell onmiddellijk gecontroleerd als CD-ROM-schijf is een PC-bestandssysteem. Als de naam Windows 9 x zoekt een bestand Autorun.inf. Als het bestand bestaat, wordt Windows 9 x volgt u de instructies in het bestand, die meestal omvat een setup-toepassing bepaalde uitgevoerd.

Een instelling te wijzigen in het register van Windows 9 x, u kunt echter wel de Shell AutoPlay op alle media, inclusief gedeelde schijven en diskettes gebruiken schijven.

De registersleutel die moet worden gewijzigd, is:
HKEY_CURRENT_USER\ 
  Software\ 
   Microsoft\ 
     Windows\ 
      CurrentVersion\ 
        Policies\ 
         Explorer\ 
           "NoDriveTypeAutoRun"
				
Deze sleutel van het type REG_BINARY is, bestaat uit vier bytes. De eerste byte is een bitmasker definiëren welke schijftypen AutoRun moeten worden. De andere drie bytes moet worden ingesteld op nul (0).

De bits in het bitmasker deze constanten komen overeen met:
Type        Bit
DRIVE_UNKNOWN    0
DRIVE_NO_ROOT_DIR  1
DRIVE_REMOVABLE   2
DRIVE_FIXED     3
DRIVE_REMOTE    4
DRIVE_CDROM     5
DRIVE_RAMDISK    6
				
Instelling een bit in het bitmasker voorkomt dat u automatisch afspelen met behulp van de overeenkomstige stationstype. De waarde in het register is standaard 0x95. Bits 0, 2, 4 en 7 zijn daarom ingesteld, wat betekent dat station typen DRIVE_UNKNOWN, DRIVE_REMOVEABLE en DRIVE_REMOTE niet automatisch afspelen gebruiken informatie. (7 Bit is ingesteld ter dekking van toekomstige apparaattypen.) Dit wijzigen registerwaarde dus kunt u testen Autorun.inf-bestanden van een diskette (DRIVE_REMOVEABLE), netwerkstation (DRIVE_REMOTE), enzovoort. Bijvoorbeeld: Stel de waarde van de eerste om te kunnen testen van automatisch afspelen vanaf een diskette, byte 0x91 automatisch afspelen inschakelen voor diskettes.

Opmerking: De meeste diskettestation domeincontrollers niet momenteel herkennen wanneer een diskette is ingevoegd. AutoPlay eerst testen op een diskette wijzigen van het register instellen zodat de bit DRIVE_REMOVEABLE wordt niet ingesteld, start Windows Verkenner, plaatst u de diskette en druk op F5 om de weergave vernieuwen.

Testen op een bepaalde schijf, met de rechtermuisknop op het bestand Autorun.inf Klik op het pictogram van het station in Windows Verkenner. De effecten van de Het bestand Autorun.inf moet zichtbaar zijn in het contextmenu.

Eigenschappen

Artikel ID: 136214 - Laatste beoordeling: donderdag 12 juli 2012 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbFAQ kbmt KB136214 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 136214
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com