PMTU Black Hole-detectie algoritme wijzigen voor Windows NT 3.51

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 136970 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overdracht van grote hoeveelheden gegevens van een Windows NT 3.5 of 3.51-computer een andere computer mislukken met TCP/IP via tussenliggende apparaten.

Oorzaak

Sommige tussenliggende apparaten kunnen geen grote pakketgrootte verwerken en niet juist reageren wanneer ze worden ontvangen.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de hieronder vermelde correctie te installeren.

PMTU Discovery-overzicht

Windows NT 3.5 of 3.51 gebruikt PMTU discovery zoals beschreven in RFC1191. Wanneer een verbinding tot stand is gebracht, de betrokken twee hosts wisselen hun TCP maximum segment size (MSS)-waarden. De kleinste van de twee waarden MSS is voor de verbinding wordt gebruikt. De MSS voor een systeem is meestal de MTU (Maximum Transfer Unit) op de link layer min 40 bytes voor het IP-adres en TCP-headers.

Wanneer TCP-segmenten zijn bestemd voor een niet-lokaal netwerk, het fragmenteren bit is in de IP-header ingesteld. Elke router of media langs het pad mogelijk een MTU die van de twee hosts verschilt. Als een medium wordt aangetroffen. met een MTU is te klein voor het IP-datagram wordt doorgestuurd, de router probeert het datagram dienovereenkomstig fragmenteren. Bij een poging te doen dus, vindt de Don't Fragment bit in de IP-header is ingesteld. Bij Dit punt in de router de verzendende host met een ICMP moet kennis Doel onbereikbaar bericht dat het datagram niet kan worden doorgestuurd. verder zonder fragmentatie.

De meeste routers ook opgeven dat is toegestaan voor de volgende hop door MTU de waarde plaatsen voor het in de lage 16 bits van het veld ICMP-header dat heet "ongebruikte" in de ICMP-specificatie. Zie RFC1191, punt 4, voor de indeling van dit bericht. Na ontvangst van dit foutbericht ICMP, TCP past de MSS voor de verbinding met de opgegeven MTU min TCP en Grootte van de IP-header, zodat verdere pakketten verzonden via de verbinding worden niet groter zijn dan de maximale grootte die u kunt het pad zonder te bladeren fragmentatie.

Met de grootst mogelijke MTU voor elk pad optimaliseert efficiëntie

PMTU-detectie is standaard ingeschakeld, maar kan worden beheerd door de de volgende waarde in het register:
HKEY_LOCAL_MACHINE

\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\tcpip\parameters
\EnablePMTUDiscovery (REG_DWORD, 0 = uitgeschakeld, 1 = ingeschakeld)

Als u PMTU discovery uitschakelt, wordt een MTU van 576 bytes gebruikt voor alle niet-lokale IP-doeladressen. (De TCP MSS = 536).

PMTU Black Hole-detectie in Windows NT 3.5 of 3.51

Een aantal leveranciers verkopen routers en andere tussenliggende apparaten niet compatibel. In plaats van ICMP-bestemming onbereikbare berichten naar de oorspronkelijke host kunnen ze IP-datagrammen die worden zonder waarschuwing verwijderen te groot om te worden doorgegeven aan het volgende medium in een pad. Deze apparaten zijn aangeduid als 'Black Hole-Routers'.

TCP/IP voor Windows NT 3.5 of 3.51 kan worden geconfigureerd om te ontdekken Deze Black Hole-Routers en de PMTU klein genoeg om te passen via deze. Een registerwaarde kan worden toegevoegd aan het inschakelen van PMTU Black Hole detectie:
HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\CurrentControlSet\Services\tcpip\parameters \EnablePMTUBHDetect (REG_DWORD, 0 = uitgeschakeld, 1 = ingeschakeld)

Als deze waarde is niet aanwezig (standaard), PMTU Black Hole-detectie niet ingeschakeld.

Als PMTUBHDetect is ingeschakeld, nadat een TCP-segment opnieuw verzonden 1/2 van TCPMaxDataRetransmissions (registerparameter in een ander, standaard = 5) keer zonder wordt bevestigd, wordt de bit Don't Fragment gewist op de de rest van de pogingen van de doorgifte. Als het segment is bevestigd als een resultaat, wordt de MSS verlaagd en wordt de bit Don't Fragment ingesteld in toekomstige IP-datagrammen verzonden op die verbinding.

Status

Microsoft Product Support engineers hebben ondervonden een aantal routers en andere tussenliggende apparaten zonder grote frames verwijderen, zelfs wanneer de bit Don't Fragment is niet ingesteld. Omdat de bestaande Windows NT 3.5 en 3.51 TCP/IP PMTU Black Hole-detectie algoritme niet detecteren en aanpassen voor deze apparaten moesten klanten problemen opgetreden maar naar PMTU-detectie uitschakelen. Daarom heeft Microsoft de volgende wijziging aangebracht:
Als PMTUBHDetect is ingeschakeld, nadat een TCP-segment opnieuw verzonden 1/2 van TCPMaxDataRetransmissions (standaard = 5 nog steeds) keren zonder bevestigd, een MSS 536 bytes (MTU = 576) wordt gebruikt voor de de rest van de pogingen van de doorgifte. Wordt de bit Don't Fragment niet worden ingesteld op een van deze segmenten 536 byte. 536 bytes is de kleinste MTU gewoonlijk aangetroffen en sinds de Don't Fragment bit niet is ingesteld, het pakket kan verder worden gefragmenteerd indien nodig.

Deze wijziging moet leiden tot meer betrouwbare overdracht van grote bestanden via WAN-netwerken met een mengsel van tussenliggende apparaten zoals de Internet. De gewijzigde TCPIP.SYS-bestand is beschikbaar via Microsoft-Product Ondersteuning.Opmerking: PMTUBHDetect nog steeds standaard 0 (uitgeschakeld) zodanig te houden Deze functie de waarde moet worden toegevoegd aan het register weergegeven boven- en ingesteld op 1.

Voor een volledige lijst met parameters voor de configuratie van TCP/IP en hun mogelijke instellingen Zie Knowledge Base-artikel 120642.Dit probleem is gecorrigeerd in de meest recente Amerikaanse Service Pack voor Windows NT versie 3.51 en Windows NT 4.0. Voor informatie over het verkrijgen van de Service Pack query op het volgende woord in de Microsoft Knowledge Base zonder de spaties):
S E R V P A C K

Eigenschappen

Artikel ID: 136970 - Laatste beoordeling: zaterdag 22 februari 2014 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
  • Microsoft Windows NT Server 3.51
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbnetwork kbmt KB136970 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 136970

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com