Resource Kit-hulpprogramma's op de CD-ROM van Windows 95

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 137725 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Sommige van de hulpprogramma's met de 'Microsoft Windows 95 Resource Kit' ook worden opgenomen op de CD-ROM van Windows 95. Deze opnemen hulpprogramma's voor informatie over Windows 95 upgrade van uw site naar Windows 95, computer onderhoud en probleemoplossing en computers aanpassen. In dit artikel Hier worden de hulpprogramma's die zijn opgenomen op de CD-ROM van Windows 95 en beschrijving het gebruik ervan.

Meer informatie

Hulpmiddelen voor het leren over Windows 95

Deze hulpprogramma's kunt u rechtstreeks vanaf de CD-ROM uitvoeren. Als u deze uitvoeren hulpprogramma's van de vaste schijf het juiste hlp- en .cnt bestanden kopiëren naar een map op de vaste schijf. Een hulpprogramma, dubbelklik op de HLP-bestand of een snelkoppeling naar het hlp-bestand.

Deze hulpprogramma's bevinden zich in de map Admin\Reskit\Helpfile op de Windows 95 CD-ROM:
 • Windows 95 Resource Kit on line (Win95rk.hlp, Win95rk.cnt) voor zoeken informatie snel.
 • Beheerder van on line rondleiding (Tour4a.hlp, Tour4adm.cnt) voor de Netwerk- en beheerfuncties van Windows 95 beschreven in de Resourcekit.
 • Voor Macintosh-gebruikers (Macusers.hlp, Macusers.cnt) over de Windows 95-interface.

Hulpprogramma's voor uw Site te upgraden naar Windows 95

 • Batch Setup-hulpprogramma (Batch.exe) voor het maken van Setup-script batchbestanden voor Windows 95 installeren op meerdere computers. Voor meer informatie. over de Batch Setup-hulpprogramma (inclusief instructies voor de installatie en het hulpprogramma wordt uitgevoerd), klik op het menu Help in Batch Setup of Zie de Batch.txt bestand of het verwante onderwerp in de Win95rk.hlp.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Admin\Nettools\Netsetup.
 • INF-Installer tool (Infinst.exe) voor software toevoegen aan de Windows 95 bronbestanden die zijn opgeslagen op een netwerkserver. Voor meer informatie over het hulpprogramma inf-Installer (inclusief de instructies voor het installeren en het hulpprogramma uitvoert), Zie het bestand Infinst.txt of het verwante onderwerp in Win95rk.hlp.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Admin\Nettools\Netsetup.
 • Setup voorbeeldscripts voor het maken van aangepaste scripts voor Setup voor Windows 95. Zie het bestand Readme.txt voor meer informatie over Windows 95 Setup-scripts bestand in de map Admin\Reskit\Samples\Scripts of de verwante onderwerpen in Win95rk.hlp.

  De volgende hulpprogramma's bevinden zich in de Admin\Reskit\Samples\Scripts map:

  • Automate.inf definieert alles wat nodig is voor automatische installatie behalve de naam van de gebruiker. Installeert ook toegankelijkheidsfuncties van Windows 95, en kan worden gebruikt voor andere aspecten van Windows 95 Setup aanpassen.
  • Default.inf invoer van de gebruiker kan tijdens de installatie van Windows 95, maar voorgesteld een reeks alternatieve standaardwaarden.
  • Iniprep.inf beschrijving van methoden voor het verwijderen en vervangen de instellingen in INF-bestanden.
  • Minbatch.inf bevat de minimale script voor automatische vereist Wanneer u overstapt van oudere versies van Windows-installatie.
  • Msnet.inf bevat een script voor het installeren en configureren de onderdelen voor Microsoft-netwerken.
  • Nwnet.inf bevat een script voor het installeren en configureren van de Microsoft Client voor NetWare-netwerken en bijbehorende netwerken onderdelen.
  • Regional.inf bevat een script voor de geselecteerde landinstellingen configureren Voorkeuren voor toetsenbord en voorkeuren voor meerdere talen.
  • Userprof.inf bevat een script voor installatie en configuratie van de gebruiker profielen, extern beheer van het register en Groepsbeleid.

Hulpprogramma's voor probleemoplossing en onderhoud van de Computer

 • Back-up (Cfgback.exe en Cfgback.hlp) voor de back-ups van de Windows 95-register. Als u dit hulpprogramma uitvoert, kopieert u de Cfgback.exe en Cfgback.hlp-bestanden naar een map op uw vaste schijf. Dubbelklik op de Cfgback.exe bestand in Windows Verkenner of Mijn Computer of maak een snelkoppeling naar het Cfgback.exe bestand en dubbelklik op de snelkoppeling. Zie voor meer informatie over back-up van het register de bijbehorende onderwerp in Win95rk.hlp.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Other\Misc\Cfgback.
 • Uitgebreide probleemoplosser afdrukken (Epts.exe) voor het oplossen van afdrukproblemen. Voor meer informatie over de uitgebreide probleemoplosser afdrukken (inclusief instructies voor het installeren en uitvoeren van het programma), Zie de Readme.txt het bestand in de map Other\Misc\Epts.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Other\Misc\Epts.
 • Meld Viewer (Logview.exe) voor het weergeven van logboekbestanden van Windows 95, inclusief Bootlog.txt, Detlog.txt, Netlog.txt, Setuplog.txt, Scandisk.log, en Ndislog.txt. dit hulpprogramma kan worden uitgevoerd vanaf de CD-ROM. Als wilt u dit hulpprogramma uitvoert vanaf de vaste schijf, kopieert de Logview.exe het bestand naar een map op uw vaste schijf. Het hulpprogramma wilt uitvoeren, dubbelklikt u op de Logview.exe bestand in Windows Verkenner of Mijn Computer of maak een snelkoppeling naar het Logview.exe bestand en dubbelklik op de snelkoppeling. Zie voor meer informatie over de logboekbestanden van Windows 95 de verwante onderwerp in Win95rk.hlp.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Other\Misc\Logview.
 • Snelkoppeling hulpprogramma (Shortcut.exe) voor het bijhouden van Windows 95 snelkoppelingen. Voor meer informatie over het hulpprogramma voor de snelkoppeling (inclusief instructies voor het installeren en uitvoeren van het programma), Zie de Readme.txt bestand in de map Admin\Apptools\Envvars.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Admin\Apptools\Envvars.
 • Monster beleid voor netwerken met Windows 95, voor het maken en aanpassen beleidsbestanden voor het beheren van Windows 95 op clientcomputers. Voor meer informatie informatie over systeembeleid, Zie het bestand Policies.txt in de De map Admin\Reskit\Samples\Policies of het verwante onderwerp in Win95rk.hlp.

  De volgende hulpprogramma's bevinden zich in de Admin\Reskit\Samples\Policies map.

  • Maximum.pol bevat de voorgestelde beleid voor maximale netwerk en pc-beveiliging.
  • Standard.pol bevat de voorgestelde beleid voor matige netwerk en pc-beveiliging.

Computers aanpassen

 • Codetabel hulpprogramma (Changecp.exe) voor het wijzigen van de codetabel wijzigen MS-DOS-programma's. Voor meer informatie over de Code wijzigen Pagina-hulpprogramma (inclusief de instructies voor het installeren en uitvoeren van de gereedschap) Zie het bestand Changecp.txt in de map Other\Changep of de verwante onderwerp in de Win95rk.hlp.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Other\Changecp.
 • Minitel TTF-bestanden (Arialals.ttf en Arialalt.ttf) voor het installeren van lettertypen nodig om te emuleren Minitel met HyperTerminal. Arial Alternative is het alleen lettertype dat de vereiste grafische tekens bevat. Installeren van de Het hulpprogramma lettertypen het lettertype Arial alternatieve bestanden gebruiken in het Configuratiescherm.

  Dit hulpprogramma bevindt zich in de map Other\Minitel.

Cd-rom-extra's voor Microsoft Windows 95 Upgrade

De cd-rom-extra's voor Microsoft Windows 95 Upgrade bevat bestanden die zijn opgenomen in de cd-rom-versie van Windows 95, maar niet in de diskette versie. Van de hulpprogramma's beschreven in dit artikel zijn opgenomen in de Cd-rom-extra's voor Microsoft Windows 95 Upgrade en sommige zijn. Voor meer informatie informatie over de cd-rom-extra's voor Microsoft Windows 95 Upgrade Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
135315Cd-rom-extra's voor Microsoft Windows 95 Upgrade

Andere Resource Kit Tools

'Microsoft Windows 95 Resource Kit' bevat extra hulpprogramma 's niet opgenomen op de CD-ROM van Windows 95. Deze hulpmiddelen zijn:
 • Een beschrijving van de Resource Kit tools (Overview.hlp, Overview.cnt).
 • Microsoft Project-bestanden voor Windows 95-implementatie plannen. U kunt deze software voor toegang tot een voorbeeldbestand van planning (Deploy.mpt) die geeft een overzicht van de stappen in de Resource Kit Deployment Planning Handleiding.
 • Adapter kaart Setup Help (Adapter.hlp) voor het netwerk, SCSI, configureren en geluidskaarten.
 • Beleid voor Windows 95-netwerken voor het maken van extra monster en beleidsbestanden aanpassen voor Windows 95 op clientcomputers beheren. Het bestand Sample.adm bevat definities van alle aangepaste besturingselementen kunt adm-bestanden worden gedefinieerd.
 • Snelle oplossing wisselaar (Quickres.exe) voor het wijzigen van het scherm zichtbaar gebied zonder Windows 95 opnieuw.

Eigenschappen

Artikel ID: 137725 - Laatste beoordeling: donderdag 12 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbmt KB137725 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 137725
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com