Multiprotocol Router installeren en configureren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 138793 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

MPR (meerdere protocollen Router) bestaat uit de volgende: RIP (Routing Informatieprotocol) voor TCP/IP, BOOTP (Boot Protocol) Relay-agent voor DHCP- en RIP voor IPX. RIP wordt door routers gebruikt voor de dynamische uitwisseling informatie over routering. Met RIP voor IP en RIP voor IPX is geïnstalleerd, wordt Windows NT wordt deze protocollen route en dynamisch routeringsgegevens uitwisselen met andere routers het RIP-protocol. BOOTP-relay-agent wordt kan de Windows NT-Router voor het doorsturen van DHCP-aanvragen met DHCP-servers op andere subnetten. Hiermee wordt een DHCP-server voor meerdere IP-subnetten. Zie Riproute.wri in de directory MPR voor aanvullende documentatie over MPR.

Meer informatie

Installatie

MPR is Windows NT Server 3.51 en Service Pack 2 vereist. Daarnaast twee of meer netwerkkaarten zijn nodig voor de volledige functionaliteit van MPR.

MPR installeren:
  1. UPDATE uitvoeren.EXE uit de map MPR\i386 (of de map voor de hardwaretype nodig) op de CD-ROM van Windows NT 3.51 Service Pack 2 schijf.

    Update.exe de bestanden gekopieerd naar uw Windows NT-installatie en het maken van nieuwe software keuzes beschikbaar onder het onderdeel netwerk (Software toevoegen).

    Opmerking: U moet deze UPDATE uitvoeren.Exe toevoeging aan de BIJWERKEN.Het programma voor het installeren van Service Pack 2.
  2. Het Configuratiescherm, klik op netwerk en op Software.
  3. Selecteer RIP voor internetprotocol, BOOTP-Relay-Agent of RIP voor NWlink IPX/SPX-compatibel transport en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Wanneer u wordt gevraagd, geeft u het pad voor de distributiebestanden MPR (voor bijvoorbeeld D:\MPR\I386).
Waarschuwing: Nadat u RIP, Windows NT start routering uitwisselen informatie met andere RIP-routers. Als u de IP hebt geconfigureerd adres van uw netwerk kaarten of een valse IP-adres gebruikt, kan hebben een ernstige gevolgen voor uw netwerk. RIP zonder niet volledig installeren Wat is TCP/IP en het ontwerp van uw netwerk.RIP voor IP, configuratie en probleemoplossing

Geen handmatige configuratie nodig. Na het installeren van RIP voor IP, inschakelen Het IP-Routing in geavanceerde TCP/IP-configuratie worden automatisch geselecteerd. Als een service wordt uitgevoerd en kan worden gestopt en gestart met RIP voor IP Het onderdeel Services.

Als u wilt zien wat uw computer routes heeft, typt u ROUTE PRINT bij de Windows NT MS-DOS-Prompt. Dit zal de routes die Windows NT wordt gemaakt door weergeven Standaard en routes die via RIP.

Als u RIP voor IP wordt geïnstalleerd op een computer met slechts één netwerkkaart deze is geconfigureerd voor de stille modus. In de stille modus wordt Windows NT luistert naar RIP uitzendingen vermeldt en werkt de routetabel maar niet de eigen routes. Als een extra netwerkkaart hoger is geïnstalleerd op de computer RIP wordt automatisch de stille modus uitschakelen en IP-routering inschakelen.

BOOTP-Relay-Agent, configuratie en probleemoplossing

Nadat u de BOOTP-Relay-Agent wordt u gevraagd met een Configuratiescherm. Geef het IP-adres van de DHCP-servers die u wilt dat DHCP-aanvragen te verzenden. Maximum aantal Hops en drempelwaarde seconden blijven de standaardinstellingen. Als u later de configuratie wijzigen Klik op de Relay-Agent Config onder Geavanceerde TCP/IP-configuratie.

RIP voor NWlink IPX/SPX-compatibel Transport, Configuratie en probleemoplossing

Bij RIP voor NWlink installeert, verschijnt er een bericht dat NetBIOS Uitgezonden doorgeven (broadcast van type 20-pakketten) is momenteel uitgeschakeld. Als u NetBIOS via IPX worden gebruikt of niet weet, kiest u Ja inschakelen broadcast van type 20-pakketten. Start de computer opnieuw op de gericht. Type 20 uitzending later wordt geconfigureerd door RIP voor IPX in NWlink Het onderdeel Netwerk- en te klikken op configureren.

RIP-routering inschakelen automatisch geselecteerd wanneer u RIP voor installeren NWlink IPX. RIP voor IPX NWlink worden ingeschakeld of uitgeschakeld door te klikken op RIP routering configureren van NWlink IPX/SPX-Protocol inschakelen. De SAP-agent wordt automatisch geïnstalleerd met RIP voor IPX NWlink. SAP is een service en kan worden gestart en gestopt in het onderdeel Services. Microsoft adviseert u het interne netwerknummer via de NWLink-configuratie in het onderdeel netwerk. Als u dit niet, een willekeurige doet het nummer voor u gegenereerd.

Het opdrachtregelprogramma Ipxroute.exe is bijgewerkt en kan RIP, SAP, en routeringsgegevens bron en statistieken gebruikt.

Raadpleeg voor meer informatie over MPR Riproute.wri in Windows NT 3.51 Service Pack 2 CD-ROM disc \MPR directory.

Eigenschappen

Artikel ID: 138793 - Laatste beoordeling: vrijdag 13 juli 2012 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows NT Server 3.51
Trefwoorden: 
kbnetwork kbmt KB138793 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 138793

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com