Multihomed WINS Server Replication Partner Failures

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 139380 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat de replicatie tussen multihomed WINS-servers, bepaalde gegevens kunnen niet correct repliceren en de volgende fout vastgelegd in het gebeurtenislogboek:
Gebeurtenis 4102: "verbinding is verbroken door externe client'.

Oorzaak

Wanneer u replicatiepartners configureert, kan slechts één IP-adres worden ingevoerd voor een bepaalde partner. Als u probeert een ander IP-adres voor dezelfde toevoegen replicatiepartner WINSADMN realiseert dat dit hetzelfde systeem als is de eerder al hebt ingevoerd en wordt het IP-adres in de lijst een die de WINS-server is gekoppeld aan op de externe computer.

Wanneer replicatie daadwerkelijk plaatsvindt, Windows Sockets is echter de interface gebruikt. Het uitgaande verzoek pull-socket()/bind()/connect() gebruikt gesprekken, en op de bind INADDR_ANY geeft. Dit betekent dat de die uitgaande oproepen kan worden afkomstig is van een IP-adres op een computer. Als er die afkomstig is van een IP-adres dan de WINS-server afhankelijk is, mislukt de replicatie. Het gebeurtenislogboek bevat "verbinding afgebroken door de externe client." De replicatie mislukt, omdat de WINS-server het bronadres van de binnenkomende aanvraag wordt gecontacteerd vergelijkt de lijst van geautoriseerde replicatiepartners.

Oplossing

WINSADMN.EXE (WINS-beheer) is zodat elk IP-adres gewijzigd op een multihomed-computer moet worden ingevoerd als replicatiepartner op de andere machines die wordt gerepliceerd met. Elk IP-adres moet worden ingevoerd als een replicatiepartner op alle computers die met een multi - repliceren homed computer.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Windows NT versie 3.51. Dit probleem is gecorrigeerd in de meest recente Windows NT 3.51 Amerikaanse Service Pack. Query voor informatie over het verkrijgen van het servicepack op de volgende woord in de Microsoft Knowledge Base (zonder de spaties):
S E R V P A C K


Eigenschappen

Artikel ID: 139380 - Laatste beoordeling: zaterdag 22 februari 2014 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
  • Microsoft Windows NT Server 3.51
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbnetwork kbmt KB139380 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 139380

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com