ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ: Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή χωρίς σύνδεση διακομιστών...

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 139410 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε ένα περιβάλλον που βασίζεται σε Windows Internet όνομα Service (WINS) για να επίλυση ονομάτων NetBIOS, το μήνυμα λάθους "δεν υπάρχουν σύνδεσης διακομιστές είναι διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση της αίτησης σύνδεσης"εμφανίζεται, εάν είστε μια διαχειριστές και κάντε ένα ή περισσότερα από τα εξής:
 • Προσπαθείτε να διαχειριστείτε από απόσταση έναν αξιόπιστο τομέα. Για παράδειγμα, μπορείτε Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση αρχείων για να εκχωρήσετε δικαιώματα κοινής χρήσης σε χρήστες από την αξιόπιστη τομέα.
 • Προσπάθεια για να επιλέξετε τον αξιόπιστο τομέα στο User Manager για τομείς.

Αιτία

Βάση δεδομένων WINS έχει καταχωρήσεις σωστό τομέα για τη φάση- μέσω του ελέγχου ταυτότητας. Ανατρέξτε στην ενότητα "περισσότερες πληροφορίες" παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό το ζήτημα προκύπτει πιο συχνά σε περιβάλλοντα όπου ο διαχειριστής έχει Δημιουργία αμφίδρομης αξιοπιστίας μεταξύ δύο προηγουμένως ανεξάρτητων τομέων. Οι περισσότερες συχνά, υπάρχουν διακομιστές WINS σε κάθε τομέα και διακομιστές WINS δεν αναπαραγωγή βάσεων δεδομένων τους μεταξύ τους.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα:
 • Επιτρέπουν τη δυναμική καταχώρηση WINS.

  Αυτό εξασφαλίζει ότι ελεγκτές τομέα θα καταχωρήσουν τους ΤΟΜΈΑ<1c> NetBIOS ονόματα με το διακομιστή WINS.</1c>
 • Βεβαιωθείτε ότι η αναπαραγωγή της βάσης δεδομένων WINS είναι επιτυχής μεταξύ WINS Διακομιστές. Λείπουν εγγραφές βάσης δεδομένων για τα ονόματα τομέα ενδέχεται να υποδεικνύουν Προβλήματα με τους διακομιστές WINS και αναπαραγωγής.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα:
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η Microsoft δεν συνιστά την χρήση στατικών αντιστοιχήσεων στο το WINS βάση δεδομένων για την υπηρεσία WINS ενεργοποιηθεί υπολογιστές.

 1. Εκτελέστε το WINS Διαχείρισης βοηθητικών προσθήκη στατικών αντιστοιχήσεων για το Τομέα<1c> δηλώσεις (του αξιόπιστου τομέα) που παρατίθενται στην βάση δεδομένων WINS:</1c>
     Name:    Master DOMAIN Name
     IP Address: Address of the Primary Domain Controller (PDC) of the
            domain
     Type:    Domain Name
   
  						
Εάν είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστής σε έναν ελεγκτή τομέα, απομακρυσμένη Διαχείριση τώρα λειτουργεί με επιτυχία. Εάν προσπαθείτε να από απόσταση Διαχείριση τομέα ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα διακομιστή (όχι τομέα ελεγκτής) ή Windows NT Workstation, πρέπει να προσθέσετε ΤΟΜΈΑ<1c> εγγραφές τόσο ο αξιόπιστος και εμπιστευόμενος τομείς. </1c>

Περισσότερες πληροφορίες

Για να διαχειριστείτε από απόσταση έναν αξιόπιστο τομέα, αρκετές διαβίβασης τα βήματα ελέγχου ταυτότητας πρέπει να πραγματοποιηθεί. Εάν δεν έχει τη βάση δεδομένων WINS δηλώσεις κατάλληλο τομέα, αποτύχει ο έλεγχος ταυτότητας διαβίβασης.

Για παράδειγμα, μια αξιοπιστίας μεταξύ DOMAIN_A και του διακομιστή DOMAIN_B. Είναι PDC_A σε DOMAIN_A και PDC_B σε DOMAIN_B. DOMAIN_A είναι η αξιόπιστη τομέας (κύρια) και DOMAIN_B είναι ο τομέας πόρων (αξιοπιστία). Για να Δημιουργία αυτό σχέσης αξιοπιστίας, παρακάτω NetBIOS πρέπει να είναι ονόματα επίλυση διευθύνσεων IP, είτε μέσω WINS ή τη μετάδοση:

  NetBIOS Name   Description of Use of Name
  ---------------------------------------------------------------------
  DOMAIN_A<1B>   PDC_B uses this to query the PDC of DOMAIN_A
  PDC_A<00>     PDC_B uses this to set up a session with the PDC of
           DOMAIN_A
  DOMAIN_A<1C>   PDC_B uses this to get DC list of DOMAIN_A
				


Με αυτά τα τρία ονόματα που έχουν καταχωρηθεί, και αν ο λογαριασμός σας έχει μπορεί να αποδειχθεί προνόμια διαχειριστή, την αξιοπιστία και το μήνυμα Εμφανίζεται το "σχέση αξιοπιστίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία". Όταν κάνετε Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή ή την πρώτη φορά που επιχειρείτε να κάνετε απομακρυσμένη διαχείριση απαιτείται ένα άλλο όνομα NetBIOS:

  NetBIOS Name  Description of Use of Name
  ---------------------------------------------------------------------
  DOMAIN_A<1C>  Each Domain Controller in DOMAIN_B uses this name to
         establish a secure channel with a Domain Controller in
         the trusted domain.
				


Ο ελεγκτής τομέα (DC) του αξιόπιστου τομέα επιχειρεί να δημιουργήσει μια ασφαλούς καναλιού με οποιονδήποτε ελεγκτή Τομέα του αξιόπιστου τομέα, κάνοντας ένα πολλαπλό αίτηση σύνδεσης το όνομα NetBIOS του DOMAIN_A<1c>. Αυτή η αίτηση σύνδεσης είναι τμήμα μια διαδικασία που δημιουργεί ένα κανάλι Secure μεταξύ δύο ελεγκτές τομέα. Η σύνδεση Αναγνωριστικό αυτήν την αίτηση σύνδεσης είναι λογαριασμός αξιοπιστίας μεταξύ για το αξιόπιστου τομέα, DOMAIN_B$. Εάν δεν υπάρχει καμία καταχώρηση για DOMAIN_A<1c> στη βάση δεδομένων WINS σφάλμα επιστρέφεται το μήνυμα STATUS_NO_LOGON_SERVERS για την κλήση. Το μήνυμα "Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν διακομιστές σύνδεσης" στη συνέχεια, επιστρέφεται στο χρήστη. </1c></1c>

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές καταχωρήσεις ονόματος NetBIOS σε WINS, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: 119495
ΤΊΤΛΟΣ: Λίστα ονομάτων που έχουν καταχωρηθεί με την υπηρεσία WINS

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 139410 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbmt KB139410 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:139410

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com