Βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης ασφαλείας των Windows 95

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 139437 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει του προγράμματος αποκατάστασης ασφαλείας Microsoft Windows 95.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης ασφαλείας των Windows 95, για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του συστήματός σας αρχεία ρύθμισης παραμέτρων και μητρώου στην περίπτωση που πρέπει να προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα βρίσκεται στο CD-ROM των Windows 95, στο φάκελο Other\Misc\ERU.

Δημιουργία αντιγράφων της ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας

Για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του συστήματός σας αρχεία ρύθμισης παραμέτρων, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Eru.exe και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Θα πρέπει να επιλέξετε μια θέση για την αποθήκευση των πληροφοριών του αντιγράφου ασφαλείας. Από προεπιλογή, οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε μια δισκέτα στη μονάδα δίσκου A. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε μια άλλη θέση, όπως έναν τοπικό σκληρό δίσκο ή μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου. Τα αρχεία που δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας από προεπιλογή είναι οι εξής:
  Config.sys
  Autoexec.bat
  Win.ini
  System.ini
  Protocol.ini
  User.dat
  System.dat
  Io.sys
  Command.com
  Msdos.sys
  Explorer.exe
				
Σημειώστε ότι το αρχείο User.dat που δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας είναι το αρχείο User.dat στο φάκελο των Windows. Το αρχείο User.dat με το Windows\Profiles\ <username>φακέλου δεν αντίγραφα από προεπιλογή. </username>

Προσαρμοσμένη αντιγράφων ασφαλείας

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο ορισμένων αρχείων, κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή στην οθόνη της λίστας αρχείων. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μόνο τα αρχεία που θέλετε.

Επαναφορά της ρύθμισης παραμέτρων

Για να επαναφέρετε τις πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ξεκινήστε τον υπολογιστή σας σε μια γραμμή εντολών και στη συνέχεια εκτελέστε Erd.exe. Εάν δεν θέλετε να επαναφέρετε όλα τα αρχεία, πιέστε το πλήκτρο ΔΙΑΣΤΗΜΑ, για να επιλέξετε ή να αναιρέσετε την επιλογή αρχείων. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να εκτελέσετε Erd.exe εντός των Windows 95. Πρέπει να εκτελέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε μια γραμμή εντολών. Αν αποθηκεύσατε τις πληροφορίες σας αντιγράφων ασφαλείας σε μια μονάδα δίσκου δικτύου, πρέπει να έχετε πρόσβαση στη μονάδα δίσκου δικτύου σε επίπεδο MS-DOS.

Για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας σε μια γραμμή εντολών, ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας, πιέστε το πλήκτρο F8 όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Starting Windows 95" και κατόπιν επιλέξτε Command Prompt Only από το μενού "Έναρξη". Στη συνέχεια, αλλάξτε τη μονάδα δισκέτας ή του καταλόγου που περιέχει τις πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και εκτελέστε Erd.exe.

Η Microsoft συνιστά να χρησιμοποιείτε το βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης ασφαλείας για να δημιουργήσετε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας κάθε φορά που κάνετε σημαντικές αλλαγές στο σύστημά σας, όπως η προσθήκη νέου υλικού ή λογισμικού.

Για πληροφορίες σχετικά με ένα πιθανό πρόβλημα δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων με το βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης ασφαλείας, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
141014Εφεδρική δυνατή βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης δεν δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αρχεία
Note that the Emergency Recovery Utility cannot back up all the configuration files if there is not enough room on the destination disk. If there is not enough room on the destination disk, the Emergency Recovery Utility backs up as many files as will fit, skipping the largest files first. For example, the Emergency Recovery Utility usually cannot back up the registry files (System.dat and User.dat) if you try to back up the configuration files to your Windows 95 Startup disk.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 139437 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB139437 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:139437
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com