Windows 95 Emergency Recovery Utility

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 139437 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel wordt het hulpprogramma Microsoft Windows 95 Emergency Recovery.

Meer informatie

Het hulpprogramma Windows 95 Emergency Recovery kunt een back-up maken uw systeemconfiguratie en de register moet-bestanden in kwestie een probleem optreden.

Dit hulpprogramma bevindt zich op de CD-ROM van Windows 95 in de Other\Misc\ERU map.

Back-Up van uw configuratie

Een back-up van uw systeem configuratiebestanden maken, dubbelklikt u op de ERU.exe-bestand en volg de aanwijzingen op het scherm.

U moet een locatie kiezen voor het opslaan van de back-up. Door Standaard worden de gegevens opgeslagen op een diskette in station A. Echter, u kunt de back-up gegevens opslaan in een andere locatie die een lokale vaste schijf of toegewezen netwerkstation. De bestanden die door back-up Standaard zijn:
  Config.sys
  Autoexec.bat
  Win.ini
  System.ini
  Protocol.ini
  User.dat
  System.dat
  Io.sys
  Command.com
  Msdos.sys
  Explorer.exe
				
Het bestand User.dat is een back-up wordt het User.dat-bestand in de Windows-map. Het User.dat-bestand in de map Windows\Profiles\<username> map is niet standaard reservekopie. </username>

Aangepaste back-ups

Als u wilt een back-up van bepaalde bestanden, klikt u op de knop aangepast in de lijst van bestandscontrole. U kunt back-up van de gewenste bestanden.

De configuratie terugzetten

Als de back-upgegevens terugzetten, start u de computer vanaf de opdrachtprompt en Erd.exe. Als u wilt de bestanden te herstellen, drukt u op SPATIEBALK of bestanden uitschakelen. Houd er rekening mee dat Erd.exe kan niet worden uitgevoerd in Windows 95. U moet dit hulpprogramma uitvoeren vanaf de opdrachtprompt. Als u de back-upgegevens opgeslagen naar een netwerkstation, moet u kunnen toegang tot het netwerkstation op MS-DOS-niveau.

Opnieuw uw computer te starten vanaf de opdrachtprompt, druk op Wanneer u het bericht ' starten van Windows 95 ' verschijnt en kies vervolgens de F8-toets Alleen MS-DOS-Prompt in het opstartmenu. De diskette vervolgens wijzigen station of de map met de back-upgegevens en Erd.exe uitvoeren.

Microsoft raadt u met Emergency Recovery Utility maken een nieuwe back-up elke keer dat u belangrijke wijzigingen in uw systeem dergelijke Als het toevoegen van nieuwe hardware of software.

Voor informatie over een potentieel probleem reservekopieën van bestanden met de Emergency Recovery Utility, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
141014 Noodsituaties herstellen wordt geen back-up van bestanden
Dat de Emergency Recovery-hulpprogramma Reservekopie van alle de configuratiebestanden als er onvoldoende ruimte op de doelschijf. Als er onvoldoende ruimte op de doelschijf noodhersteldiskette Nuttige hulpprogramma Back-ups van zoveel bestanden past, de grootste overslaan eerst bestanden. Kan bijvoorbeeld de Emergency Recovery Utility meestal niet back-up van de registerbestanden (System.dat en User.dat) als u een back-up de configuratiebestanden naar de opstartdiskette van Windows 95.

Eigenschappen

Artikel ID: 139437 - Laatste beoordeling: vrijdag 13 juli 2012 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbmt KB139437 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 139437
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com