Λεπτομερή περιγραφή του τομέα εκκίνησης FAT

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 140418 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Κατανόηση του περιεχομένου και η συνάρτηση a μπορεί να "τομέας εκκίνησης" σύστημα αρχείων είναι χρήσιμες κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων αποτυχίες εκκίνησης ή καταστροφή του δίσκου.

Από ώρα χρόνος συνήθως οφείλεται σε μόλυνση αποτυχίας ή ιό υλικού ενός τομέας εκκίνησης ενδέχεται να καταστραφεί. Εάν το διαμέρισμα είναι ενεργό το πρωτεύον διαμέρισμα ή ένα διαμέρισμα που περιέχει τα αρχεία λειτουργικού συστήματος, αυτό μπορεί να αποτρέψετε την εκκίνηση του συστήματος. Διαφορετικά, ενδέχεται να εμποδίζουν απλώς τις πρόσβασης δεδομένα στη μονάδα δίσκου.

Συνήθως, εάν υποπτεύεστε καταστροφή του δίσκου, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε εμπορική anti- λογισμικό ανάκτησης ιό ή δίσκο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, λεπτομερείς γνώση του τομέα εκκίνησης μπορεί να προέρχονται πρακτικό.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα διάφορα πεδία από έναν τομέα εκκίνησης FAT. Χρησιμοποιώντας το εξής, ενδέχεται να είναι δυνατή η μη αυτόματη επιδιόρθωση κατεστραμμένου FAT τομέας εκκίνησης. Για να γίνει διόρθωση αυτών, με δυνατότητα επεξεργασίας εργαλεία του δίσκου Επεξεργασία ακατέργαστου δίσκου απαιτούνται τομείς. Αυτό το άρθρο δεν συζήτηση για συγκεκριμένα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση των εν λόγω επισκευή Οι λειτουργίες.

Ενώ έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίζεται η ακρίβεια τα ακόλουθα πληροφορίες, διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών εκδόσεων του Λειτουργικά συστήματα της Microsoft, ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά δεδομένα δομές. Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω πληροφορίες με δική σας ευθύνη.

Περισσότερες πληροφορίες

Φόντο και ορολογία

Σε αυτό το έγγραφο, ένα "αρχείο τομέα εκκίνησης του συστήματος" είναι το πρώτο φυσικό τομέα σε έναν λογικό τόμο. Ένας λογικός τόμος μπορεί να είναι ένα πρωτεύον διαμέρισμα ενός λογική μονάδα δίσκου στο εκτεταμένο διαμέρισμα ή ένα σύνθετο δύο ή περισσότερων διαμερίσματα, όπως στην περίπτωση των κατόπτρων οδηγήσεως, σύνολα διαγραμμίσεων, και τα σύνολα τόμων.

Σε δισκέτες, ο τομέας εκκίνησης είναι ο πρώτος τομέας του δίσκου. Με το περίπτωση των μονάδων σκληρού δίσκου, τον πρώτο τομέα αναφέρεται ως "κύρια εκκίνησης Η εγγραφή"ή"mbr." Αυτό το MBR είναι διαφορετική από έναν τομέα εκκίνησης του συστήματος αρχείων και περιέχει έναν πίνακα διαμερισμάτων, η οποία περιγράφει τη διάταξη των λογικών διαμερίσματα σε αυτόν τον σκληρό δίσκο. Θα τον τομέα εκκίνησης του συστήματος αρχείων του πρώτος τομέας σε ένα από αυτά τα διαμερίσματα.

Η διαδικασία εκκίνησης

Η διαδικασία εκκίνησης που βασίζεται σε 80 x 86 προσωπικών υπολογιστών (σε αντίθεση με RISC- συστήματα που βασίζονται σε) κάνει άμεση χρήση ενός αρχείου τομέα εκκίνησης του συστήματος για την εκτέλεση οδηγίες. Την αρχική διαδικασία εκκίνησης μπορεί να συνοψιστεί ως εξής:

 1. Power On Self Test (ή ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ) ξεκίνησε από το σύστημα BIOS και CPU.
 2. BIOS Καθορίζει τη συσκευή στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ως "συσκευή εκκίνησης."
 3. Το BIOS φορτώνεται πρώτο φυσικό τομέα από τη συσκευή εκκίνησης στη μνήμη και την εκτέλεση μεταφορών CPU την έναρξη αυτήν τη διεύθυνση μνήμης. Εάν η συσκευή εκκίνησης είναι μια μονάδα σκληρού δίσκου, στον τομέα που έχει φορτωθεί στο βήμα 3 είναι το MBR και η διαδικασία εκκίνησης διενεργείται ως εξής:

 4. Κωδικός MBR φορτώνει τον τομέα εκκίνησης αναφέρεται από τον πίνακα διαμερισμάτων για "ενεργό κύριο διαμέρισμα" στη μνήμη και μεταβιβάσεις εκτέλεση CPU Έναρξη αυτήν τη διεύθυνση μνήμης.
Πάνω σε αυτό το σημείο, είναι εντελώς ανεξάρτητες από τον τρόπο της διαδικασίας εκκίνησης στο δίσκο έχει διαμορφωθεί και ποιο λειτουργικό σύστημα φορτώνεται. Από αυτό το σημείο τόσο το λειτουργικό αρχείο και συστήματα χρησιμοποιούνται αναπαραγωγή ενός τμήματος.

Στην περίπτωση των FAT τόμους που έχουν τα Windows NT εγκατεστημένο, FAT εκκίνησης ο τομέας είναι υπεύθυνος για τον προσδιορισμό της θέσης του αρχείου "ntldr" στο ο τόμος, φόρτωση στη μνήμη και μεταφορά του ελέγχου.

Στο εσωτερικό του τομέα εκκίνησης FAT

Επειδή το MBR μεταφέρει CPU εκτέλεση εκκίνησης του τομέα, τα πρώτα λίγα byte του τομέα εκκίνησης FAT, πρέπει να είναι έγκυρο εκτελέσιμο οδηγίες για ένα 80 x 86 CPU. Στην πράξη πρώτα τις οδηγίες αυτές αποτελούν "jump" οδηγία και καταλαμβάνουν τα πρώτα 3 byte του τομέα εκκίνησης. Αυτό μεταπήδησης χρησιμεύει για να παραλείψετε το επόμενο αρκετά byte που δεν είναι "εκτελέσιμο".

Μετά από την οδηγία μεταπήδηση είναι ένα 8 byte "Αναγνωριστικό OEM". Αυτό είναι συνήθως ένα συμβολοσειρά που προσδιορίζει το λειτουργικό σύστημα που έχει μορφοποιηθεί με χαρακτήρες ο τόμος.

Ακολουθεί το Αναγνωριστικό OEM είναι μια δομή γνωστή ως μπλοκ παραμέτρων BIOS, ή "BPB". Λαμβάνονται ως σύνολο, BPB παρέχει αρκετές πληροφορίες για το εκτελέσιμο τμήμα του τομέα εκκίνησης για να μπορέσετε να εντοπίσετε το αρχείο NTLDR. Επειδή BPB ξεκινά πάντα στην ίδια μετατόπιση, οι τυπικές παράμετροι πάντα σε μια γνωστή θέση. Επειδή η πρώτη οδηγία της εκκίνησης ο τομέας είναι μια jump, BPB μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον, εφόσον νέα πληροφορίες προσαρτώνται στο τέλος. Στην περίπτωση αυτή, η οδηγία μεταπήδησης θα χρειαστείτε μόνο ελάχιστη ρύθμιση. Επίσης, να τον πραγματικό εκτελέσιμο κώδικα είναι αρκετά γενική. Όλοι τη διακύμανση που σχετίζονται με την εκτέλεση σε δίσκους διαφορετικά μεγέθη και γεωμετρίες ενθυλακώνεται στο BPB.

BPB είναι αποθηκευμένο σε ένα συμπιεσμένο (δηλαδή, μη στοιχισμένη) μορφή. Το ακόλουθο πίνακας παραθέτει τη μετατόπιση byte κάθε πεδίο στο BPB. Περιγραφή κάθε το πεδίο ακολουθεί τον πίνακα.
Field        Offset   Length
-----        ------   ------
Bytes Per Sector   11     2
Sectors Per Cluster  13     1
Reserved Sectors   14     2
FATs         16     1
Root Entries     17     2
Small Sectors     19     2
Media Descriptor   21     1
Sectors Per FAT    22     2
Sectors Per Track   24     2
Heads         26     2
Hidden Sectors    28     4
Large Sectors     32     4
				
Byte ανά τομέα: Αυτό είναι το μέγεθος ενός τομέα υλικού και για τους περισσότερους δίσκους χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τιμή αυτού του πεδίου θα είναι 512.

Τομείς ανά σύμπλεγμα: Επειδή είναι περιορισμένο αριθμό των συμπλεγμάτων FAT (ή "μονάδες ανάθεσης") που μπορεί να παρακολουθεί, μεγάλους τόμους υποστηρίζονται από η αύξηση του αριθμού τομέων ανά σύμπλεγμα. Ο συντελεστής συμπλέγματος για ένα FAT ο τόμος είναι εντελώς εξαρτάται από το μέγεθος του τόμου. Οι έγκυρες τιμές για Αυτό το πεδίο είναι 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64 και 128. Ερώτημα στη Microsoft Γνωσιακής βάσης για τον όρο "Προεπιλεγμένο μέγεθος συμπλέγματος" για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Αυτό το θέμα.

Δεσμευμένη τομείς: Αντιπροσωπεύει τον αριθμό των τομέων που προηγούνται της έναρξης πρώτη λίπους καθώς και ο ίδιος ο τομέας εκκίνησης. Θα πρέπει να έχουν πάντα μια τιμή τουλάχιστον 1.

Λίπη: Πρόκειται για τον αριθμό των αντιγράφων του πίνακα FAT είναι αποθηκευμένα στο δίσκο. Συνήθως, η τιμή αυτού του πεδίου είναι 2.

Καταχωρήσεις ρίζας: Αυτό είναι ο συνολικός αριθμός καταχωρήσεων ονόματος αρχείου που μπορεί να αποθηκεύεται στον ριζικό κατάλογο του τόμου. Σε μια τυπική μονάδα σκληρού δίσκου, το η τιμή αυτού του πεδίου είναι 512. Σημειώστε, ωστόσο, μία εγγραφή χρησιμοποιείται πάντα ως ετικέτα τόμου και θα χρησιμοποιεί αρχεία με μεγάλα ονόματα αρχείων μέχρι πολλαπλών εγγραφές ανά αρχείο. Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο αριθμό αρχείων στον ριζικό κατάλογο ο κατάλογος είναι συνήθως 511, αλλά που θα εκτελεστεί από εγγραφές πριν από ότι αν μεγάλα ονόματα που χρησιμοποιούνται από το αρχείο.

Μικρό τομείς: Αυτό το πεδίο χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει τον αριθμό των τομέων σε το δίσκος, εάν το μέγεθος του τόμου είναι αρκετά μικρό. Για μεγαλύτερους τόμους αυτό το πεδίο έχει την τιμή 0 και αναφερόμαστε αντί για την τιμή "Μεγάλους τομείς" που προέρχεται αργότερα.

Περιγραφή πολυμέσων: Byte αυτό παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πολυμέσων χρησιμοποιείται. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει ορισμένες περιγραφής αναγνωρίσιμων μέσων Οι τιμές και τα συσχετισμένα μέσα αποθήκευσης. Σημειώστε ότι ίσως byte του μέσου αποθήκευσης περιγραφής να συσχετιστεί με περισσότερες από μία χωρητικότητα του δίσκου.
Byte  Capacity  Media Size and Type
F0   2.88 MB  3.5-inch, 2-sided, 36-sector
F0   1.44 MB  3.5-inch, 2-sided, 18-sector
F9   720 KB   3.5-inch, 2-sided, 9-sector
F9   1.2 MB   5.25-inch, 2-sided, 15-sector
FD   360 KB   5.25-inch, 2-sided, 9-sector
FF   320 KB   5.25-inch, 2-sided, 8-sector
FC   180 KB   5.25-inch, 1-sided, 9-sector
FE   160 KB   5.25-inch, 1-sided, 8-sector
F8   -----   Fixed disk
				
Τομείς ανά FAT: Αυτός είναι ο αριθμός των τομέων που καταλαμβάνεται από καθένα των λιπών στον τόμο. Παρέχονται οι πληροφορίες αυτές, μαζί με τον αριθμό των λιπαρών ουσιών και δεσμευμένων τομέων που αναφέρονται παραπάνω, μας να υπολογίσετε πού ριζικό κατάλογο ξεκινά. Δεδομένου του αριθμού των καταχωρήσεων ριζικού καταλόγου, μπορούμε επίσης COMPUTE όπου αρχίζει η περιοχή δεδομένων χρήστη του δίσκου.

Τομείς ανά κομμάτι και κεφαλές: αυτές οι τιμές είναι τμήμα της εμφανούς δίσκου γεωμετρία χρησιμοποιείται όταν ο δίσκος είχε διαμορφωθεί.

Κρυφούς τομείς: Αυτός είναι ο αριθμός των τομέων του φυσικού δίσκου πριν από την έναρξη του τόμου. (δηλαδή, πριν από την εκκίνηση του τομέα ίδια) Χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας εκκίνησης για να υπολογίσετε την απόλυτη Μετατόπιση στο ριζικό κατάλογο και δεδομένα στις περιοχές.

Μεγάλους τομείς: Αν το πεδίο μικρό τομείς είναι μηδέν, το πεδίο αυτό περιέχει το συνολικός αριθμός των τομέων που χρησιμοποιούνται από τον τόμο FAT.

Ορισμένα πρόσθετα πεδία ακολουθήστε το τυπικό μπλοκ παραμέτρων BIOS και αποτελούν ένα "Εκτεταμένη μπλοκ παραμέτρων BIOS." Τα επόμενα πεδία είναι:
Field         Offset  Length
-----         ------  ------
Physical Drive Number  36    1
Current Head       37    1
Signature        38    1
ID            39    4
Volume Label       43    11
System ID        54    8
				
Αριθμός φυσική μονάδα δίσκου: Σχετίζεται με τον αριθμό της φυσικής μονάδας δίσκου BIOS. Μονάδες δισκέτας αριθμούνται ξεκινώντας με 0x00 για μονάδα δίσκου A: ενώ φυσικούς σκληρούς δίσκους αριθμούνται ξεκινώντας με 0x80. Συνήθως, θα Ορίστε αυτήν την τιμή πριν να εκδίδει μια κλήση INT 13 BIOS για να καθορίσετε το συσκευή πρόσβασης. Η τιμή στο δίσκο που είναι αποθηκευμένες σε αυτό το πεδίο είναι συνήθως 0x00 για δισκέτες και 0x80 για σκληρούς δίσκους, ανεξάρτητα από το πόσες φυσική υπάρχουν μονάδες δίσκου, επειδή η τιμή είναι σχετικό αν η συσκευή είναι μόνο ένα η συσκευή εκκίνησης.

Τρέχουσα κεφαλής: Αυτό είναι ένα άλλο πεδίο χρησιμοποιείται συνήθως όταν κάνετε INT13 του BIOS κλήσεις. Η τιμή θα αρχικά έχουν χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσετε το κομμάτι σε που έχει εντοπιστεί εγγραφή εκκίνησης, αλλά η τιμή που αποθηκεύεται στο δίσκο δεν είναι αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείται ως τέτοια. Επομένως, τα Windows NT χρησιμοποιεί αυτό το πεδίο για την αποθήκευση των δύο σημαίες:

 • Το bit κατώτερης σειράς είναι "τροποποιημένη" σημαία, χρησιμοποιείται για να δηλώσει το autochk πρέπει να εκτελέσετε το chkdsk τόμο κατά το χρόνο εκκίνησης.
 • Το δεύτερο χαμηλότερο bit είναι μια σημαία που δηλώνει ότι η εξέταση επιφάνειας πρέπει επίσης να εκτελεστεί.
Υπογραφή: Η υπογραφή εγγραφή εκτεταμένης εκκίνησης πρέπει να είναι 0x28 ή 0x29 Για να αναγνωρίζεται από τα Windows NT.

Αναγνωριστικό: Το Αναγνωριστικό είναι ένας τυχαίος αριθμός σειράς που έχει αντιστοιχιστεί σε μορφή ώρας για να ενισχύσεις σε διάκριση ένα δίσκο από μια άλλη.

Ετικέτα τόμου: Αυτό το πεδίο χρησιμοποιήθηκε για να αποθηκεύσετε την ετικέτα τόμου, αλλά ο τόμος ετικέτα τώρα αποθηκεύεται ως ένα ειδικό αρχείο στον ριζικό κατάλογο.

Αναγνωριστικό συστήματος: Αυτό το πεδίο είναι "Στο FAT12" ή "fat16", ανάλογα με τη μορφή του δίσκου.

Σε έναν τόμο με δυνατότητα εκκίνησης, στην περιοχή από την εκτεταμένη μπλοκ παραμέτρων BIOS είναι εκκίνησης συνήθως εκτελέσιμο κώδικα. Αυτός ο κωδικός είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση οποιεσδήποτε ενέργειες είναι απαραίτητες για να συνεχίσετε ιμάντα εκκίνησης διαδικασία. Σε συστήματα των Windows NT, αυτός ο κωδικός εκκίνησης θα προσδιορίσει τη θέση το αρχείο NTLDR φορτώνονται στη μνήμη και μεταφορά εκτέλεσης που το αρχείο. Ακόμη και σε μια δισκέτα χωρίς δυνατότητα εκκίνησης, υπάρχει εκτελέσιμου κώδικα σε αυτό περιοχή. Είναι απαραίτητο να εκτυπώσετε το οικείο μήνυμα, "δισκέτα συστήματος μη κώδικα ή σφάλμα στο δίσκο"βρέθηκε σε περισσότερα πρότυπο MS-DOS διαμόρφωση δισκετών που δεν είχαν μορφοποιηθεί με την επιλογή "σύστημα".

Τέλος, τα τελευταία δύο byte σε κάθε τομέα εκκίνησης έχει πάντα το δεκαεξαδικό τιμές: 0x55 0xAA.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν υποψιάζεστε ότι έχει καταστραφεί ένα τομέα εκκίνησης FAT, μπορείτε να ελέγξετε αρκετά τα πεδία που αναφέρονται παραπάνω για να δείτε αν οι τιμές που παρατίθενται εκεί έχει νόημα. Για παράδειγμα, BytesPerSector θα 512 στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Μπορείτε περιμένατε να δείτε συμβολοσειρές κειμένου στο τμήμα εκτελέσιμου κώδικα του το τομέας εκκίνησης που είναι κατάλληλες για το λειτουργικό σύστημα που έχει μορφοποιηθεί ο δίσκος.

Τυπική ακολουθίες χαρακτήρων σε τόμους FAT μορφοποιηθεί από MS-DOS περιλαμβάνουν: "μη έγκυρη δίσκος συστήματος. ";"Σφάλμα I/O δίσκου. ";"Αντικαταστήστε το δίσκο και στη συνέχεια πιέστε οποιοδήποτε κλειδί". "Δίσκος δεν είναι συστήματος ή σφάλμα στο δίσκο" "Αντικατάσταση και πατήστε ένα πλήκτρο όταν έτοιμο. "; και "Αποτυχία δίσκου εκκίνησης". Συμβολοσειρές κειμένου σε τόμους FAT μορφοποιηθεί από Τα Windows NT περιλαμβάνουν: "ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ: δεν ήταν δυνατή Η εύρεση NTLDR.". "I/O σφάλμα ανάγνωσης δίσκο. "; και "Τοποθετήστε άλλη δισκέτα." Θα πρέπει να θεωρείτε αυτήν τη λίστα ως αποτέλεσμα. Εάν βρείτε άλλα μηνύματα στον τομέα εκκίνησης, αυτό δεν δηλώνει απαραίτητα ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τομέα εκκίνησης. Μερικές φορές θα ελαφρώς έχουν διαφορετικές εκδόσεις του MS-DOS και Windows NT μήνυμα διαφορετικές συμβολοσειρές με τους τομείς εκκίνησης. Αντίθετα, εάν έχετε Εύρεση χωρίς, κείμενο ή εάν το κείμενο σαφώς δεν σχετίζεται με το MS-DOS ή Τα Windows NT, θα πρέπει να την πιθανότητα ότι μπορεί να σας τομέα εκκίνησης έχει προσβληθεί από ιό ή ότι κάποια άλλη μορφή καταστροφή δεδομένων ενδέχεται να έχουν λάβει χώρα.

Για να ανακτήσετε από έναν τομέα εκκίνησης που έχει προσβληθεί από ιό, είναι συνήθως καλύτερες για να χρησιμοποιήσετε ένα εμπορικό πρόγραμμα εντοπισμού ιών. Θα γίνει πολλοί ιοί πολύ απλά εγγραφή δεδομένων στον τομέα εκκίνησης, επομένως, μη αυτόματη επιδιόρθωση του το τομέας εκκίνησης δεν συνιστάται, καθώς μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς το ιός και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να γίνει περισσότερες βλάβη από καλή.

Εάν υποψιάζεστε ότι ήταν κατεστραμμένο τομέα εκκίνησης για άλλο λόγο, το συνήθως είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε εργαλεία αποκατάστασης εμπορική δίσκου. Ενώ μπορεί να είναι δυνατόν να ανακτήσετε από βλάβη του τομέα εκκίνησης χωρίς να προσφύγουν σε αναδιαμόρφωση μονάδας δίσκου, με μη αυτόματο τρόπο, τροποποιώντας τα πεδία που περιγράφονται ανωτέρω, μη αυτόματη επεξεργασία των τομέων εκκίνησης πρέπει να εκτελείται μόνο ως τελευταία λύση και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί για εργασία σε καταστάσεις όπου άλλες δομές δίσκου Ίσως επίσης έχουν καταστραφεί.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 140418 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB140418 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:140418

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com