Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 140443 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο για να δημιουργήσετε μια νέα συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας inWindows. Περιγράφονται τα ακόλουθα θέματα:
 • Δημιουργία συντόμευσης για πρόγραμμα ή αρχείο
 • Δημιουργία συντόμευσης για εκτυπωτή ή σύνδεση δικτύου μέσω τηλεφώνου
 • Δημιουργία συντομεύσεων για άλλα αντικείμενα

Περισσότερες πληροφορίες

Δημιουργία συντόμευσης για πρόγραμμα ή αρχείο

Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σε άλλο πρόγραμμα ή αρχείο, υπάρχουν δύο μέθοδοι για να διαλέξετε.

Μέθοδος 1

 1. Κάντε δεξιό κλικ σε μια κενή περιοχή στην επιφάνεια εργασίας, μεταβείτε στην επιλογή Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συντόμευση.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.
 3. Εντοπίστε το πρόγραμμα ή το αρχείο στο οποίο θέλετε να δημιουργήσετε μια συντόμευση, κάντε κλικ στο πρόγραμμα ή αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 4. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη συντόμευση. Εάν ένα Τέλος το κουμπί εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου, κάντε κλικ σε αυτό. Εάν ένα Επόμενη το κουμπί εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου, κάντε κλικ σε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη συντόμευση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

Μέθοδος 2

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, και στη συνέχεια, κάντε δεξιό κλικ στο πρόγραμμα που θέλετε να δημιουργήσετε τη συντόμευση.
 2. Κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία συντόμευσης.
 3. Τώρα η συντόμευση βρίσκεται στο τέλος της λίστας των προγραμμάτων. Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσατε συντόμευση για το Microsoft Word, για να βρείτε το πρόγραμμα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια στην εντολή Προγράμματα. Θα βρείτε τη συντόμευση, με το όνομα "Microsoft Word (2)" (χωρίς τα εισαγωγικά), στο κάτω μέρος της λίστας προγραμμάτων.
 4. Σύρετε τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.

Δημιουργία συντόμευσης για εκτυπωτή ή σύνδεση δικτύου μέσω τηλεφώνου

Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σε έναν εκτυπωτή ή Networkingconnection μέσω τηλεφώνου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση για έναν εκτυπωτή, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Ρυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτυπωτές. Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση για μια σύνδεση δικτύου μέσω τηλεφώνου, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Εξαρτήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Δίκτυο μέσω τηλεφώνου.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στον εκτυπωτή ή στο εικονίδιο της σύνδεσης Δικτύου μέσω τηλεφώνου , σύρετέ το σε κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία συντόμευσης εδώ.

Δημιουργία συντομεύσεων για άλλα αντικείμενα

Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για άλλα αντικείμενα (όπως ένα φάκελο orcomputer), ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Χρησιμοποιήστε Τον υπολογιστή μου ή από την Εξερεύνηση των Windows για να εντοπίσετε το αντικείμενο στο οποίο θέλετε να δημιουργήσετε μια συντόμευση.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο αντικείμενο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία συντόμευσης.
 3. Σύρετε τη νέα συντόμευση σε κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας.

Χρήσιμες συμβουλές

 • Για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις μιας συντόμευσης, κάντε δεξιό κλικ στη συντόμευση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες. Οι ρυθμίσεις που μπορούν να τροποποιηθούν περιλαμβάνουν το keycombination χρησιμοποιείται για την εκκίνηση της συντόμευσης και αν το πρόγραμμα startsminimized, μεγιστοποιημένο, ή κανονικά.
 • Για να διαγράψετε μια συντόμευση, κάντε δεξιό κλικ στη συντόμευση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή. Ή, μπορείτε να σύρετε τη συντόμευση για το Κάδος Ανακύκλωσης. Όταν διαγράφετε μια συντόμευση για ένα αντικείμενο, το αρχικό αντικείμενο δεν διαγράφεται.
 • Αφού δημιουργήσετε μια συντόμευση για έναν εκτυπωτή, να εκτυπώνετε έγγραφα σύροντάς τα στη συντόμευση του εκτυπωτή. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το toprint, το έγγραφο θα ανοίξει λίγο και στη συνέχεια κλείστε.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 140443 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbui kbmt KB140443 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 140443

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com