Αρχεία Opens.exe του Internet Explorer αντί για τη λήψη τους

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 140991 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη σε ένα εκτελέσιμο αρχείο (.exe) στον Microsoft Internet Explorer, μπορεί να ανοιχτεί το αρχείο αντί για λήψη.

Αιτία

Σε εκδόσεις του Internet Explorer προγενέστερες του Internet Explorer 4.0, όταν επιλέγετε πρώτα να κάνετε λήψη ενός αρχείου στον Internet Explorer, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου Άνοιγμα αρχείου επιβεβαίωση. Για ναΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουείναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου στο παράθυρο διαλόγου.

Αν απεπιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου "Πάντα ερώτηση πριν από κάθε άνοιγμα αρχείων αυτού του τύπου", αλλάζει την καταχώρηση μητρώου για αυτήν τη ρύθμιση και δεν εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωση Άνοιγμα αρχείου για λήψη επόμενων περιόδων λειτουργίας. Αντίθετα, ο Internet Explorer ανοίγει αυτόματα αρχεία αντί για τη λήψη τους.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μέθοδο.

Μέθοδος 1

Κάντε δεξιό κλικ στη σύνδεση για το αρχείο που θέλετε να κάνετε λήψη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση προορισμού ως.

Μέθοδος 2

Ενεργοποίηση τουΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουΕπιλογή. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου για να τροποποιήσετε την τρίτη οκτάδα της τιμής EditFlags στο κλειδί Hkey_Classes_Root\exefile από 01 00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η μέθοδος δεν έχει αποτέλεσμα, εάν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer έκδοση 4.0 ή νεότερη έκδοση.

Για παράδειγμα, αλλάξτε την τιμή EditFlags απόD8 07 01 00ToD8 07 00 00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σημαία επεξεργασίας για έγγραφα του Word είναι στην ακόλουθη θέση:
  [HKEY_CLASSES_ROOT\Word.Document.6]
  @="Microsoft Word 6.0 - 7.0 Document" "EditFlags"=hex:00,00,01,00
				

Αλλάξτε 00 01 στην τρίτη οκτάδα.

Περισσότερες πληροφορίες

Την πρώτη φορά που κάνετε κλικ σε μια σύνδεση για να κάνετε λήψη ενός αρχείου .exe σε εκδόσεις του Internet Explorer που είναι παλαιότερες από τον Internet Explorer 4.0, θα λάβετε έναΕπιβεβαιώστε το άνοιγμα αρχείωνπαράθυρο διαλόγου. Για ναΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουείναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου στο παράθυρο διαλόγου. Εάν είστε βέβαιοι ότι είναι ασφαλές να ανοίξετε το αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπίOpen. Για να αποθηκεύσετε το αρχείο στο δίσκο, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση ως.

Εάν καταργήσετε την επιλογή τουΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουτο πλαίσιο ελέγχου, δεν είστε πλέον ερωτηθείτε εάν θα ανοίξετε ένα αρχείο ή όχι. Αντίθετα, το αρχείο ανοίγει αυτόματα.

Εάν απενεργοποιήσετε την ερώτηση για αρχεία ActiveMovie (περιλαμβάνει οποιονδήποτε τύπο αρχείου που χρησιμοποιεί το ActiveMovie όπως .wav, .mov, καθώς και αρχεία .avi), είναι το κλειδί μητρώου που πρέπει να τροποποιηθεί:

  HKEY_CLASSES_ROOT\AMOVIE.ActiveMovie.Control.1
				

Αλλάξτε την τιμή EditFlags από 00 00 00 01 00 σε 00 00 00.

Εάν εκτελείτε τον Internet Explorer 4.0 αργότερα, το κλειδί μητρώου που πρέπει να τροποποιηθεί είναι:

  HKEY_CLASSES_ROOT\AMOVIE.ActiveMovieControl.2
				

Αλλάξτε την τιμή EditFlags από 00 00 00 01 00 σε 00 00 00.

Εάν εκτελείτε το Windows Media Player έκδοση 5.2, το κλειδί μητρώου που πρέπει να τροποποιηθεί είναι:

  HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPlayer.MediaPlayer.1
				

Αλλάξτε την τιμή EditFlags, έτσι ώστε να είναι όλα τα μηδενικά ή μια μηδενική τιμή.

Για ναΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείουτο πλαίσιο ελέγχου δεν εμφανίζεται στον Internet Explorer 4.0 ή νεότερη έκδοση.


Για τα Windows Millennium

 1. Κάντε κλικΟ Υπολογιστής μου (My Computer)Κάντε κλικΕργαλεία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟι επιλογές φακέλων.
 2. Επιλέξτε τους τύπους αρχείων και, στη συνέχεια, επιλέξτε έναν τύπο αρχείου.
 3. Κάντε κλικΓια προχωρημένους (Advanced), και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετεΕπιβεβαίωση ανοίγματος μετά τη λήψη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη άλλων τύπων αρχείων, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
177976Δεν ζητείται για να καθορίσετε το φάκελο λήψης για το αρχείο
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 140991 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft Plus! 95 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbui kbmt KB140991 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:140991

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com