A Microsoft Windows 95 rendszer Service Pack 1 szervizcsomagjának beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 142794 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU142794
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft Windows 95 operációs rendszer legújabb, Service Pack 1 jelű szervizcsomagja frissítést, rendszerfelügyeleti eszközöket, további összetevőket és illesztőprogramokat tartalmaz a Windows 95 rendszerhez. A Windows 95 rendszerhez kiadott szervizcsomag tartalmáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben talál a cikkek számára kattintva:
143003 A Microsoft Windows 95 operációs rendszer Service Pack 1 szervizcsomagjában található frissítések leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
146449 A Microsoft Windows 95 operációs rendszer Service Pack 1 szervizcsomagja összetevőinek leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
További információt a rendszergazdai útmutatóban talál.

Megjegyzés: Ez a frissítés nem alkalmazható a Microsoft Windows 95 A, B vagy C jelű, valamint a Microsoft Windows 98 operációs rendszert futtató számítógépeken. Ha tudni szeretné, hogy számítógépén a Windows 95 A vagy újabb rendszer fut-e, mutasson a Start menü Beállítások pontjára, kattintson a Vezérlőpult parancsra, majd duplán a Rendszer ikonra. Ha a megjelenített verziószám 4.00.950 A vagy ennél magasabb érték, ne telepítse a frissítést, mert rendszere már tartalmazza a megfelelő javítást. Ha többet szeretne tudni arról, hogy miként állapítható meg a számítógépen futó operációs rendszer verziószáma, a lenti cikk számára kattintva tanulmányozza a Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikkét:
158238 Hogyan lehet megállapítani, hogy melyik Windows 95/98 verziót használja

További információ

A lenti hivatkozásra kattintva választása szerint letöltheti a Windows 95 rendszer Service Pack 1 szervizcsomagja által javított fájlokat, a szervizcsomag összes fájlját, de akár meg is rendelheti a Windows 95 Service Pack 1 csomag CD-ROM-ját:
http://download.microsoft.com/download/2/5/2/252f6ada-3c1b-4707-bbbe-41d8c20dc798/W95setup.exe
A lent jelzett megfelelő fájl(ok)ra kattintva a program csupán az egyéni támogatási eszközt vagy összetevőt tölti le. Ne feledje, hogy a támogatási eszközök és összetevők a Service Pack 1 szervizcsomag (fenti hivatkozásról letölthető) teljes verziójában szerepelnek. A Windows 95 rendszerhez kiadott Service Pack 1 szervizcsomagban található támogatási eszközökről és összetevőkről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében olvashat részletesen:
143004 A Microsoft Windows 95 rendszer Service Pack 1 szervizcsomagjában található eszközök leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
146449 A Microsoft Windows 95 operációs rendszer Service Pack 1 szervizcsomagja összetevőinek leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikke nyújt további felvilágosítást:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb vírusellenőrző szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva ezzel a fájl jogosulatlan módosítását.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 142794 - Utolsó ellenőrzés: 2007. május 28. - Verziószám: 3.7
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 2.0
  • Microsoft Windows 95
Kulcsszavak: 
kbdownload kbgraphxlinkcritical kbfile KB142794
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com