Share namen meer dan 12 tekens leiden fouten op Clients tot

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 145949 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een Windows NT-computer met de opdracht NET VIEW uit bladeren een Windows 95 of Windows voor Workgroups-computer de volgende fout bericht wordt weergegeven:
Fout 234: Aanvullende gegevens beschikbaar is.
Op een clientcomputer LAN Manager 2.2 c (MS-DOS), de volgende fout bericht weergegeven:
NET3513: Meer gegevens beschikbaar dan kunnen worden geretourneerd door LAN Manager is.
Wanneer u een Windows NT-computer met File Manager in Windows voor bladeren Werkgroepen, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Een interne LAN Manager-fout opgetreden.

Oorzaak

Deze fouten kunnen optreden als een share-naam van de Windows NT-computer meer dan 12 tekens en/of een spatie bevat.

Oplossing

Zorg ervoor dat de sharenamen op de computer Windows NT 12 tekens of minder en geen spaties bevatten.

Meer informatie

Om ervoor te zorgen dat de problemen die hierboven niet worden uitgevoerd, Windows NT Bestandsbeheer Server Manager en de opdracht NET SHARE toestaan niet sharenamen groter dan 12 tekens. Bovendien, als de naam langer is dan de 8.3 Directory naming grootte, verschijnt het volgende bericht wanneer u te probeert delen van de map in Windows NT:
Deze <share name="">sharenaam is niet toegankelijk vanaf sommige MS-DOS werkstations. Weet u zeker dat u deze sharenaam gebruiken? </share>
Terwijl de fout wordt niet vermeld Windows voor Workgroups kan dit gevolgen ook deze clients.

In Windows NT-4.xx onder zonder wizard "Printer toevoegen" eventuele waarschuwingen over lengte ontvangen. Ook onder Windows 4.0 Explorer u ontvangt geen eventuele waarschuwingen. Vergeet niet bij het bladeren in de browser geeft als resultaat dat alle namen zelfs één naam wordt voorkomen dat de hele lijst delen wordt geretourneerd. Dus bijvoorbeeld wordt een sharenaam te lang gegevens voorkomen alle printers van gebladerd.

Echter, de Windows NT Resource Kit-hulpprogramma, RMTSHARE.EXE, kunt u Maak een share-naam die langer is dan 12 tekens. Wanneer u een map delen overschrijdt de 8.3 directory naming grootte met Rmtshare, het bericht hierboven weergegeven niet. Daarom is er geen waarschuwing dat de share-naam u maakt is niet toegankelijk vanaf een clientcomputer voor MS-DOS-netwerken of Windows voor Workgroups.

Als u de opdracht NET USE of Explorer in Windows 95 gebruikt, bent u kunnen verbinding maken met de netwerkshare die meer dan 12 tekens op de Windows NT-computer. Als u de opdracht NET USE gebruiken in Windows voor Werkgroepen, u kan verbinding maken met dezelfde share. Echter, u geen verbinding maken met Bestandsbeheer in dezelfde share Windows voor Workgroups. Als u de opdracht NET USE van de Clientcomputers met MS-DOS, dat u geen verbinding met de share.

Hieronder volgt een voorbeeld Rmtshare opdrachtregelsyntaxis waarin u kunt de naam van een aandeel groter is dan 12 tekens maken:
   rmtshare \\NT_Server\Thirteen_char=c:\MyDir
				

Eigenschappen

Artikel ID: 145949 - Laatste beoordeling: zaterdag 1 maart 2014 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows NT Server 3.51
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows 95
  • Microsoft Windows for Workgroups 3.11
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbnetwork kbprb kbmt KB145949 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 145949

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com