Τροποποίηση Ntuser.dat Get νέα ώστε οι χρήστες της ομάδας ορίζεται ρυθμίσεις

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 146050 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία του μητρώου. Πριν να επεξεργαστείτε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς εάν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Για πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, προβάλετε την "Αποκατάσταση το μητρώο"ηλεκτρονικής Βοήθειας στο Regedit.exe ή το"Επαναφορά ενός μητρώου Κλειδί"ηλεκτρονική Βοήθεια το θέμα στο πρόγραμμα Regedt32.exe.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Στα Windows NT 4.0, μπορείτε να τροποποιήσετε την ομάδα Ntuser.dat ώστε όλα τα πρόσφατα ορισμένες ρυθμίσεις μεταβιβάζονται δημιουργήθηκε χρήστες. Οτιδήποτε μπορεί να οριστεί ή τροποποιήθηκε το HKEY_CURRENT_USER μπορεί επίσης να οριστεί στην ομάδα Ntuser.dat (για παράδειγμα, τις διεθνείς ρυθμίσεις, χρωμάτων, προφυλάξεις οθόνης, ήχους, και δρομείς).

Περισσότερες πληροφορίες

Το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη δημιουργείται κατά την εγκατάσταση των Windows NT. Το πρώτη φορά ένας χρήστης συνδέεται σταθμού εργασίας (ή τομέα), ο προεπιλεγμένος χρήστης προφίλ αντιγράφεται στο προφίλ χρήστη.

Προεπιλεγμένη γλώσσα σε αυτό το προφίλ έχει οριστεί σε Αγγλικά η.π.α. Κάθε νέο θα έχουν Αγγλικά η.π.α. επιλεγμένο χρήστη που συνδέεται, ακόμη και αν το ο διαχειριστής έχει ορίσει την προεπιλεγμένη τοπική ρύθμιση συστήματος σε διαφορετική γλώσσα.

Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα ή άλλες ρυθμίσεις για ΝΈΟΥΣ χρήστες, Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη.

Αυτό το προφίλ αποθηκεύεται στον τοπικό σταθμό εργασίας σε:
%SystemRoot%\Profiles\Default χρήστη

με το όνομα: Ntuser.dat.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα προεπιλεγμένο προφίλ για όλους τους νέους χρήστες στα Windows NT τομέα, το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη μπορεί να αντιγραφεί σε κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon στον το Πρωτεύων ελεγκτής τομέα. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας υποκατάλογος εντός του Κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon, που ονομάζεται "Προεπιλεγμένο χρήστη" και το προεπιλεγμένο προφίλ που αντιγράφεται υποκατάλογο. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο προφίλ και αντιγράψτε το προφίλ χρησιμοποιώντας το εργαλείο συστήματος στον πίνακα ελέγχου και κάνοντας κλικ στο κουμπί στην καρτέλα προφίλ χρηστών. Η ομάδα Everyone θα πρέπει να δοθεί δικαίωμα χρήσης το προφίλ. Αυτό το προφίλ θα πρέπει να αντιγραφούν σε κάθε επικύρωση τομέα ελεγκτής. Η υπηρεσία αναπαραγωγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό.

Συνήθως βρίσκεται στο κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon
C:\WINNT\System32\Repl\Export\Scripts στον κύριο ελεγκτή τομέα (PDC).

Για να προβάλετε ή να τροποποιήσετε το αρχείο Ntuser.dat ομάδα, κάντε τα εξής:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Η εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή μητρώου μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα που Ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα. Δεν είναι δυνατή Microsoft εγγύηση ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή μητρώου είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου με δική σας ευθύνη.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας του μητρώου, προβάλετε την "Αλλαγή κλειδιών και Τιμές"θέμα της ηλεκτρονικής Βοήθειας στον Επεξεργαστή μητρώου (Regedit.exe) ή το" Προσθήκη και Διαγραφή πληροφοριών στο μητρώο"και"Επεξεργασία δεδομένων μητρώου"ηλεκτρονική Βοήθεια θέματα στο πρόγραμμα Regedt32.exe. Σημειώστε ότι πρέπει να αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν επεξεργαστείτε.
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου, επιλέγοντας εκτέλεση από το μενού αρχείο του προγράμματος Διαχείριση, πληκτρολογώντας "regedt32" (χωρίς τα εισαγωγικά), και πιέζοντας το πλήκτρο ENTER.
 2. Επιλέξτε το παράθυρο "HKEY_USERS στον τοπικό υπολογιστή".
 3. Από το μενού του μητρώου, επιλέξτε "Φόρτωση ομάδας".
 4. Από το χρήστη C:\WINNT\Profiles\Default (ή ισοδύναμο) κατάλογο, Επιλέξτε το αρχείο Ntuser.dat.
 5. Στο πεδίο Όνομα κλειδιού, πληκτρολογήστε "ntuser" (χωρίς τα εισαγωγικά).
 6. Επιλέξτε το κλειδί μητρώου NTUSER.
 7. Για να τροποποιήσετε τα δευτερεύοντα κλειδιά του προεπιλεγμένου χρήστη όπως επιθυμείτε.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν προσθέσετε νέα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι όλοι έχει τουλάχιστον ανάγνωσης η πρόσβαση στο νέο κλειδί. Εάν όχι, δεν θα αντιγραφούν στο προφίλ χρήστη Όταν ένας νέος χρήστης συνδεθεί.

  Για να αλλάξετε την πρόσβαση προς τα δεξιά του κλειδιού, επισημάνετε το κλειδί και στη συνέχεια επιλέξτε Δικαιώματα από το μενού "Ασφάλεια". Εάν δεν έχει ήδη συμπεριληφθεί, προσθέστε το Ομάδα Everyone με δικαιώματα πρόσβασης ανάγνωσης τουλάχιστον.
 8. Από το μενού μητρώο, επιλέξτε την αναίρεση φόρτωσης ομάδας και επιλέξτε το Ναι κουμπί.
 9. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
Τώρα όταν ένας χρήστης συνδεθεί στο σύστημα για πρώτη φορά, ο νέος χρήστης του ομάδα θα περιέχει τις τροποποιημένες πληροφορίες.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 146050 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbmt KB146050 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:146050

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com