Τρόπος αύξησης της ώρας για τις υπηρεσίες να τερματιστεί η λειτουργία σωστά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 146092 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου. Πριν να τροποποιήσετε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Το όνομα της τιμής WaitToKillServiceTimeout στο μητρώο σας επιτρέπει να καθορίσετε ένα χρονικό διάστημα που πρέπει να περιμένει η Διαχείριση ελέγχου υπηρεσιών για τις υπηρεσίες για να ολοκληρώσετε την αίτηση τερματισμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις εκδόσεις των Windows NT 3.1 και 3.5, μπορείτε να τερματίσετε όλες τις υπηρεσίες σε 20 δευτερόλεπτα.

Αυτό ισχύει για το Internet Security and Acceleration (ISA) Server Enterprise Edition και Standard Edition αρχείο προσωρινής αποθήκευσης, καθώς μπορεί να είναι τμήματα του αρχείου στη μνήμη, κατά το χρόνο τερματισμού και όταν θεωρείτε το μεγάλο μέγεθος των αρχείων cache του ISA Server (αρκετά gigabyte) είναι πιθανό να συναντήσετε αυτό το είδος της καταστροφής. ISA Server έχει ενσωματωμένες μηχανισμούς για την ανάκτηση δεδομένων, αλλά μπορείτε να αποφύγετε αυτήν την περίπτωση, η αύξηση του χρονικού ορίου που παρουσιάζεται πριν από τον τερματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν χρησιμοποιείτε σωστά τον Επεξεργαστή μητρώου, μπορεί να προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.

Για να καθορίσετε το χρόνο αναμονής, κάντε τα εξής:
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου (Regedt32.exe) και εντοπίστε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου στο δευτερεύον δέντρο HKEY_LOCAL_MACHINE:
  \SYSTEM\CurrentControlSet\Control
 2. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη τιμής.
 3. Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα:
  Η τιμή ονόματος: WaitToKillServiceTimeout
  Τύπος δεδομένων: REG_SZ
  Ακολουθία χαρακτήρων:<in milli-seconds;="" default="" is="" 20,000=""> </in>
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσπαθήστε να μην αυξήσετε το χρόνο τερματισμού. Για παράδειγμα, εάν διακοπεί το ρεύμα, είναι δυνατόν που την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας δεν είναι δυνατό να παρέχουν αντιγράφων ασφαλείας για τον υπολογιστή αρκετή ώρα ώστε να επιτρέπονται όλες οι υπηρεσίες τερματίζονται σωστά, καθώς και η λειτουργία aystem.
 4. Κάντε κλικOkκαι κατόπιν κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 5. Τερματίστε και κατόπιν ξεκινήστε πάλι τα Windows.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 146092 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbmt KB146092 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:146092

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com