Αντιμετώπιση προβλήματος Αναγνωριστικού συμβάντος 3013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 148426 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου. Πριν να τροποποιήσετε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν χρησιμοποιείτε σωστά τον Επεξεργαστή μητρώου, μπορεί να προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.
Σφάλμα 3013, "το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης έληξε σε SERVERNAME" σημαίνει συνήθως ότι το διακομιστή στον οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε είναι:
 • Είτε απασχολημένο και δεν είναι δυνατό να ανταποκρίνεται πριν από το χρονικό όριο rdr
 • Το δίκτυο μπορεί να είναι απασχολημένο
 • Συμφόρηση του δικτύου
Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, ίσως θελήσετε να εξαντλήσει όλα τα μέσα, πριν αποφασίσετε να αυξήσετε το χρονικό διάστημα πριν από το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης σταματά (SESSTIMEOUT). Μπορεί να οριστεί το parm SESSTIMEOUT στην ακόλουθη θέση μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanworkstation\parameters
Είναι κάποια πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να αποκτήσετε ένα πρόγραμμα εντοπισμού των πακέτων στο δίκτυο. Θέλετε να μεγεθύνετε το χρονικό διάστημα που απαιτείται για το διακομιστή για να απαντήσετε στο σταθμό εργασίας.

Μια άλλη ιδέα είναι να εκτελέσετε τι συμβαίνει ever λειτουργίες που πραγματοποιήθηκε προς τα πίσω. Εάν να συνδεθείτε με ServerA από ServerB, δοκιμάστε να συνδεθείτε με ServerB από ServerA. Επίσης έχετε άλλον υπολογιστή-πελάτη που επιχειρούν να συνδεθούν στον ίδιο διακομιστή, εάν και τα δύο στοιχεία ανακατεύθυνσης έχουν το ίδιο πρόβλημα με τη σύνδεση στον ίδιο διακομιστή.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε τα ακόλουθα στοιχεία:
 • Ελέγξτε ότι είναι εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης δικτύου.
 • Ελέγξτε για να εξακριβώσετε εάν ο προσαρμογέας δικτύου που διαθέτει ένα βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων που επιτρέπει τη ρύθμιση παραμέτρων. Σε αυτήν την περίπτωση, προσπαθήστε να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις του δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι έγκυρες τιμές για το κλειδί μητρώου SessTimeout:

  SessTimeout  REG_DWORD
  Range: 10 - 65535 seconds
  Default: 45
				

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 148426 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
 • Microsoft Windows NT Advanced Server 3.1
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbnetwork kbmt KB148426 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:148426

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com