Beschrijving van Windows 95 OEM Service Release 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 148761
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven dat Windows 95 OEM Service Release 1.

Meer informatie

Windows 95 OEM Service Release 1 is versie 950a van Windows 95 geleverd voor original equipment manufacturers (OEM's) voor de voorinstallatie op computers die zijn bedoeld om te worden verkocht in de detailhandel of corporate klanten. Dit is niet een nieuwe versie van Windows 95. OEM Service Release 1 Windows 95 met Microsoft Internet Explorer 2.0 en correcties en onderdelen van Microsoft Windows 95 Service Pack 1 is opgenomen. De bijgewerkte en aanvullende hulpprogramma's van Windows 95 Service Pack 1 zijn niet opgenomen in de OEM Service Release 1.

Als u kunnen bepalen dat sommige van de correcties en onderdelen meegeleverd met Windows 95 Service Pack 1 op een computer zijn geïnstalleerd maar u weet niet zeker of deze zijn geïnstalleerd door Windows 95 Service Pack 1 of OEM Service Release 1, dubbelklik op software in Het Configuratiescherm. Als Windows 95 Service Pack 1 wordt weergegeven in de lijst met geïnstalleerde programma's en vervolgens de correcties en onderdelen zijn waarschijnlijk geïnstalleerd door Windows 95 Service Pack 1. Als Windows 95 Service Pack 1 niet in de lijst met geïnstalleerde programma's en ze zijn waarschijnlijk geïnstalleerd door de OEM Service Release 1.

Opmerking: U kunt Windows 95 Service Pack 1 installeert via de OEM Service Release 1. Als u dit doet, zijn correcties en onderdelen onlangs geïnstalleerd Windows 95 Service Pack 1 gebruiken, maar werkt ook Windows 95 OEM Service Release 1. Bovendien ziet dat de Tweak UI-component van Windows 95 Power Toys voor het verwijderen van Windows 95 Service Pack 1 uit de lijst met geïnstalleerd programma's die wordt weergegeven wanneer u dubbelklikt op programma's toevoegen of verwijderen in een besturingselement Deelvenster. Als u Windows 95 Service Pack 1 niet wordt weergegeven in de lijst geïnstalleerde programma's ook al de correcties en onderdelen zijn geïnstalleerd door Windows 95 Service Pack 1.

OEM Service Release 1 is niet beschikbaar voor download of aankoop van Microsoft retail-klanten. Alle functionaliteit die met OEM Service Release 1 kan worden verkregen door het installeren van Windows 95 Service Pack 1. Raadpleeg voor informatie over Windows 95 Service Pack 1, de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
142794Beschikbaarheid van Microsoft Windows 95 Service Pack 1

Eigenschappen

Artikel ID: 148761 - Laatste beoordeling: maandag 16 juli 2012 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbinfo kbsbk kbmt KB148761 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 148761
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com