Foutbericht: Er zijn geen vrije Stack-pagina 's

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 149083 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een computer waarop Windows 95, Windows 98 of Windows Millennium Edition (ME), wordt een van de volgende foutberichten weergegeven:
Er zijn geen vrije stack's. U kunt mogelijk Verhoog de instelling MinSPs in System.ini stackfouten mogelijk voorkomen. Er zijn momenteel nnn SPs toegewezen.
Thread wordt afgesloten omdat stack overflow probleem. Een vxd verbruikt te veel ruimte in stack. Verhoog de instelling MinSPs in System.ini of onlangs geïnstalleerde vxd verwijderen. Er zijn momenteel nnn SPs toegewezen. Druk op een toets om door te gaan.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer Windows een interne overloop van de stapels die worden gebruikt door de stuurprogramma's voor 32-bits Windows-apparaat. Neem dat dit niet is gerelateerd aan de ' Stacks = ' regel in het bestand Config.sys wordt gebruikt voor 16-bits MS-DOS-stuurprogramma.

Stack overflow voorwaarden zijn van fouten in apparaatstuurprogramma. Apparaatstuurprogramma's worden toegewezen aan 4 kB (Kilobyte) of één pagina van de ruimte moet worden gebruikt als een stapel. Als het stuurprogramma wordt gebruikt voor meer dan 4 KB geheugen, een stack-overloop optreedt.

Windows wordt gereserveerd een aantal extra geheugen pagina's of pagina's vrije stack, tijdelijk worden gebruikt, zodat uw computer niet meer reageert (vastloopt) vanwege een stackoverloop stopt. Wanneer de stackoverloop heeft doorgegeven, lege Windows tijdelijke pagina gevolg vrijgemaakt. Het aantal pagina's van vrije stack is twee.

Als Windows vaststelt dat het onvoldoende vrije stack-pagina's heeft, verschijnt het foutbericht dat wordt vermeld in de sectie 'Symptomen' van dit artikel. Windows blijft goed werken, tenzij u een stuurprogramma een stackoverloop tegenkomt wanneer er geen vrije vrije stack's zijn.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de volgende regel toevoegen aan de sectie [386Enh] het System.ini-bestand en start de computer:
MinSPs = 4
Als het probleem blijft optreden, neemt het aantal vrije stack-pagina's in stappen van 4 (bijvoorbeeld 8, 12, 16).

Opmerking: elke vrije stack pagina 4 KB geheugen vereist.

Het bestand System.ini bewerken voor Windows 95, 98 en 98 Tweede editie:
 1. Klik op Start, uitvoeren, typ Sysedit in het geopende vak en klik op OK.
 2. Klik op System.ini in het menu venster .
 3. Typ in de sectie [386Enh] de volgende regel:
  MinSPs = 4
 4. Klik op Afsluitenin het menu bestand en klik op Ja om de wijzigingen opslaan.
 5. Start de computer opnieuw op.
Het bestand System.ini bewerken voor Windows Me:

 1. Klik op Start, Zoeken naar bestanden of mappens.
 2. Typ in het vak 'Zoeken naar bestanden of mappen met de naam' 'System.ini' (zonder de aanhalingstekens) en zorg ervoor dat de vervolgkeuzelijst 'Zoeken in' lijsten ' lokale harde schijf (C :). Klik op de knop Nu zoeken .
 3. Wanneer de zoekresultaten worden weergegeven in het deelvenster aan de rechterkant, moet u dubbelklikken op het bestand System.ini-bestand wordt weergegeven 'In map' C:\Windows. Dit moet het System.ini-bestand openen in Kladblok.
 4. In de sectie [386Enh] toevoegen of bewerken van applicible de volgende regel:
  "MinSPs = 4 ' (zonder de aanhalingstekens)
 5. Klik op Opslaanin het menu bestand, klik nogmaals op het menu bestand en klikt u op Afsluiten.
 6. Start de computer opnieuw op.

Meer informatie

Opmerking: de volgende informatie is afkomstig van bronnen buiten Microsoft. Microsoft biedt het u als voorziening en de juistheid of de geldigheid niet geverifieerd.

Als u Norton AntiVirus van Symantec, kunt u de volgende URL voor meer informatie op de website van Symantec bezoeken:
http://Service1.symantec.com/support/NAV.nsf/aab56492973adccd8825694500552355/7c1f9d53b991d7c688256541006b00c3?OpenDocument

Eigenschappen

Artikel ID: 149083 - Laatste beoordeling: maandag 16 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbenv kberrmsg kbprb kbmt KB149083 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 149083

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com