Τρόπος εγκατάστασης μιας βιβλιοθήκης δυναμικής σύνδεσης φίλτρου ISAPI

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 150312 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Συνιστάται ιδιαίτερα σε όλους τους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση στις υπηρεσίες Microsoft Internet Information Services (IIS) έκδοση 7.0 στο Microsoft Windows Server 2008. Οι υπηρεσίες IIS 7.0 αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια της υποδομής Web. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφάλεια των υπηρεσιών IIS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/technet/security/prodtech/IIS.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες IIS 7.0, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.IIS.NET/Default.aspx?tabid=1
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Τα φίλτρα ISAPI μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Internet Information Server για να προσθέσετε δυνατότητες, όπως παρακολούθηση συναλλαγών HTTP ή έλεγχο ταυτότητας. Τα φίλτρα είναι δυνατό να φορτωθεί κατά την εκκίνηση της υπηρεσίας W3SVC εάν προστίθενται σε ένα ειδικό κλειδί στο μητρώο για το IIS 1.0 μέσω των υπηρεσιών IIS 3.0 ή της μετα-βάσης για τις υπηρεσίες IIS 4.0 και IIS 5.0.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή μητρώου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές, όλο το σύστημα ζητήματα που ενδέχεται να απαιτήσουν την επανεγκατάσταση των Windows NT για τη διόρθωσή τους. Η Microsoft δεν εγγυάται που τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του Ο επεξεργαστής μητρώου είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο με δική σας ευθύνη.

IIS 1.0 - IIS 3.0

Για να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο ISAPI για χρήση με ένα διακομιστή του Microsoft Internet, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αντιγράψτε το φίλτρο DLL ένα κατάλληλο υποφάκελο, όπως οι δέσμες ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ ή τον υποφάκελο CGI-BIN.
 2. Εκτελέστε το Regedt32.exe.
 3. Προσθέστε την πλήρη διαδρομή του αρχείου DLL φίλτρου για να DLL Parameters\Filter HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\W3SVC\
IIS 4.0 - IIS 5.0

Για να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο ISAPI για χρήση με το Microsoft Internet Information Server έκδοση 4.0 ή 5.0, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αντιγράψτε το φίλτρο DLL ένα κατάλληλο φάκελο, όπως οι δέσμες ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ ή το CGI-BIN υποκατάλογο.
 2. Ανοίξτε τη Διαχείριση υπηρεσιών Internet (MMC).
 3. Επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο για το φίλτρο ISAPI:
  • Για να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο ISAPI με όλες τις τοποθεσίες Web, επιλέξτε το εικονίδιο όνομα_διακομιστή .
  • Για να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο ISAPI με μια συγκεκριμένη τοποθεσία Web, επιλέξτε το εικονίδιο για τη συγκεκριμένη τοποθεσία Web (για παράδειγμα, η προεπιλεγμένη τοποθεσία Web).
 4. Κάντε δεξιό κλικ στο επίπεδο (εικονίδιο) που έχετε επιλέξει.
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλα Φίλτρα ISAPI .

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός φίλτρου ISAPI για όλες τις τοποθεσίες Web, πρώτα κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία που βρίσκεται δίπλα από τις βασικές ιδιότητες της υπηρεσίας WWW.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
 7. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το φίλτρο ISAPI.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και επιλέξτε το φίλτρο ISAPI που αντιγράψατε στο βήμα 1.
 9. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 10. Διακοπή της υπηρεσίας IISADMIN. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε net stop iisadmin /y σε μια γραμμή εντολών ή χρησιμοποιήστε τη βοηθητική εφαρμογή υπηρεσιών που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου (στα Windows NT 4.0) ή εργαλεία διαχείρισης (στα Windows 2000).
 11. Ξεκινήστε την υπηρεσία δημοσίευσης World Wide Web, πληκτρολογώντας net start w3svc σε μια γραμμή εντολών ή χρησιμοποιώντας τη βοηθητική εφαρμογή υπηρεσιών που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου (στα Windows NT 4.0) ή εργαλεία διαχείρισης (στα Windows 2000).
 12. Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που διακόψατε στο βήμα 11.
 13. Μεταβείτε στην καρτέλα Φίλτρα ISAPI (ακολουθώντας τα βήματα 1-5) και βεβαιωθείτε ότι το φίλτρο έχει φορτωθεί σωστά. Θα πρέπει να δείτε ένα πράσινο βέλος που δείχνει προς τα επάνω, κάτω από τη στήλη κατάστασης.ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η καρτέλα Φίλτρα ISAPI καθορίζει μια σειρά φόρτωσης, με το φίλτρο στην κορυφή της λίστας κατά τη φόρτωση πρώτα. Κανονικά, Sspifilt.dll, το φίλτρο ISAPI για το SSL, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να επιτρέψετε όλα τα άλλα φίλτρα για πρόσβαση σε δεδομένα πριν από τις υπηρεσίες IIS κρυπτογραφεί και μεταδίδει ή αποκρυπτογραφεί και λαμβάνει κυκλοφορία TTPS.
Σημείωση Τα βήματα για την προσθήκη ενός φίλτρου ISAPI σε IIS 6.0 είναι η ίδια με τα βήματα για τις υπηρεσίες IIS 4.0 και IIS 5.0, αλλά εάν χρησιμοποιείτε ένα φίλτρο ISAPI που υλοποιεί το συμβάν SF_NOTIFY_READ_RAW_DATA, πρέπει να αλλάξετε τις υπηρεσίες IIS 6.0 από τις προεπιλεγμένες τους ρυθμίσεις.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
327611IIS 6.0: Φίλτρα ISAPI για παλαιότερες εκδόσεις του IIS ενδέχεται να μην φορτωθεί

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 150312 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Information Server 1.0
 • Microsoft Internet Information Server 2.0
 • Microsoft Internet Information Server 3.0
 • Οδηγός Microsoft Internet Information Services 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbusage kbmt KB150312 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 150312

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com