Τρόπος απενεργοποίησης της αυτόματης αναπαραγωγής

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 150449 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Τα Windows 95 περιλαμβάνει τη δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής που επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση του προγράμματος όταν τοποθετείτε ένα CD CD-ROM στη μονάδα CD - ROM.

Είναι το χρονικό διάστημα είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε μέσω προγραμματισμού αυτήν τη λειτουργικότητα, Microsoft συνιστά στους προγραμματιστές να αποφύγετε να τροποποιείτε αυτήν τη συμπεριφορά. Οι τροποποιήσεις θα επηρεάζουν καθολικά το λειτουργικό σύστημα, πιθανώς να δημιουργήσετε μια κατάσταση όπου η αυτόματη αναπαραγωγή αποτυγχάνει επειδή αυτό παραμένει "απενεργοποιήσει." Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει διασύνδεση είναι διαθέσιμοι στο χρήστη για να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, ωστόσο, ίσως είναι απαραίτητο για μια εφαρμογή για να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη δυνατότητα αυτή. Ένα παράδειγμα ενός προγράμματος είναι ένα πρόγραμμα σε δίσκους CD καταλόγων που απαιτεί από το χρήστη για την εισαγωγή δίσκων CD θα σαρωθούν ταχύτατη διαδοχικά χωρίς να εκτελέσετε οποιοδήποτε λογισμικό από το CD.

Για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν δύο καταχωρήσεις μητρώου που ελέγχουν αυτήν τη συμπεριφορά, μία για δίσκους CD δεδομένων και μια διαφορετική για δίσκους CD ήχου.

Επειδή δεν υπάρχει αντικείμενο API ή συγχρονισμού για να ελέγχετε την πρόσβαση σε αυτές τις καταχωρήσεις μητρώου, είναι πιθανό ότι πολλά προγράμματα ή πολλές παρουσίες του ίδιου προγράμματος θα μπορούσε να παρεμβάλλονται μεταξύ τους. Είναι ευθύνη του τον προγραμματιστή να λάβετε προφυλάξεις σε σχέση με αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για τα CD δεδομένων, η καταχώρηση μητρώου που ελέγχει την αυτόματη αναπαραγωγή είναι μια μάσκα bit στην ακόλουθη θέση:
  HKEY_CURRENT_USER\ 
   Software\ 
     Microsoft\ 
      Windows\ 
        CurrentVersion\ 
         Policies\ 
           Explorer\ 
            "NoDriveTypeAutoRun"
				
Αυτή η καταχώρηση μητρώου είναι πλήρως που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

136214 Τρόπος αρχεία Autorun.inf δοκιμής

Για να κάνετε εναλλαγή μέσω προγραμματισμού το διακόπτη για την αυτόματη αναπαραγωγή των δίσκων CD δεδομένων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 1. Χρησιμοποιήστε RegOpenKeyEx για να πάρετε ένα δείκτη χειρισμού για το κλειδί που αναφέρθηκαν παραπάνω.
 2. Χρησιμοποιήστε RegQueryValueEx για να λάβετε την τρέχουσα τιμή του NoDriveTypeAutoRun.
 3. Χρησιμοποιήστε το λογικό τελεστή XOR (καταργεί το bit Εάν ορίσετε ή να ορίζουν το bit Εάν καταργηθεί) με την τρέχουσα τιμή του NoDriveTypeAutoRun με 0x20 (bit για τον τύπο της μονάδας CD-ROM).
 4. Χρησιμοποιήστε RegSetValueEx για την εγγραφή της τιμής από το βήμα 3 στο μητρώο, αντικαθιστώντας την αρχική τιμή.
 5. Κλείσιμο του δείκτη χειρισμού για το κλειδί.
Αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τη συμπεριφορά όταν τοποθετείτε ένα δίσκο CD ήχου στη μονάδα δίσκου. Η ακόλουθη καταχώρηση μητρώου ορίζει την προεπιλεγμένη συμπεριφορά για την εισαγωγή του δίσκου CD ήχου:
  HKEY_CLASSES_ROOT\ 
   AudioCD\ 
     Shell\ 
      ""
				
Από προεπιλογή, αυτή η τιμή έχει ρυθμιστεί για την αναπαραγωγή, γεγονός που θα κάνει Cdplayer.exe για εκτέλεση από CD ήχου εισαγωγής. Για να κάνετε εναλλαγή μέσω προγραμματισμού σε αυτήν τη συμπεριφορά, εκτελέστε τα εξής βήματα:
 1. Χρησιμοποιήστε RegOpenKeyEx για να πάρετε ένα δείκτη χειρισμού για το κλειδί που αναφέρθηκαν παραπάνω.
 2. Χρησιμοποιήστε RegQueryValueEx για να λάβετε την τρέχουσα τιμή της προεπιλεγμένης καταχώρησης ("").
 3. Εάν η τιμή είναι άμεσης, αλλάξετε σε μια κενή συμβολοσειρά (""). Εάν η τιμή είναι μια κενή συμβολοσειρά, αλλαγή για την αναπαραγωγή.
 4. Χρησιμοποιήστε RegSetValueEx για την εγγραφή της τιμής από το βήμα 3 στο μητρώο, αντικαθιστώντας την αρχική τιμή.
 5. Κλείσιμο του δείκτη χειρισμού για το κλειδί.

  Αυτή η αλλαγή θα ισχύσουν αμέσως.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 150449 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Win32 Application Programming Interface στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbregistry kbmt KB150449 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:150449
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com