Automatisch afspelen uitschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 150449 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Windows 95 bevat de AutoPlay-functie voor automatische activering van een programma wanneer u een CD-ROM-cd wordt ingevoegd in het CD- Rom-station.

While is mogelijk is deze functionaliteit programmatisch uitschakelen Microsoft raadt ontwikkelaars voorkomen dat dit gedrag wijzigen. Elke het besturingssysteem heeft wereldwijd mogelijk gevolgen voor dergelijke wijzigingen een situatie waar AutoPlay werkt niet omdat deze links 'uitgeschakeld." In dit geval is er geen interface beschikbaar voor de gebruiker herstellen normale werking.

In zeldzame gevallen, kan het nodig zijn voor een toepassing Deze functie tijdelijk uitschakelen. Een voorbeeld van een dergelijk programma is een programma-cd's catalogus waarvoor de gebruiker compact invoegen schijven snel achter elkaar worden gescand, zonder enige software de cd.

Voor dergelijke gevallen zijn er twee registervermeldingen die dit gedrag, één voor gegevens-cd's en een voor geluid comprimeren schijven.

Omdat er geen object API of synchronisatie toegang tot deze registervermeldingen is het mogelijk dat meerdere programma's of meerdere exemplaren van hetzelfde programma kunnen interfereren. Het is de de verantwoordelijkheid van de programmeur voorzorgsmaatregelen tegen dit.

Meer informatie

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Reservekopie van het register voordat u het wijzigt voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over de back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322756 Back-up en terugzetten van het register in Windows
De registervermelding die automatisch afspelen besturingselementen is voor gegevens-cd's, een het bitmasker op de volgende locatie:
  HKEY_CURRENT_USER\ 
   Software\ 
     Microsoft\ 
      Windows\ 
        CurrentVersion\ 
         Policies\ 
           Explorer\ 
            "NoDriveTypeAutoRun"
				
Deze registervermelding wordt volledig beschreven in het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

136214 Hoe Test Autorun.inf-bestanden

De schakeloptie programmatisch schakelen voor gegevens-cd's automatisch afspelen Voer de volgende stappen uit:
 1. Gebruik RegOpenKeyEx om een ingang naar de eerder genoemde sleutel.
 2. RegQueryValueEx gebruikt om de huidige waarde van NoDriveTypeAutoRun.
 3. Gebruik XOR (de bit wissen als instellen of de bit instellen als uitgeschakeld) met de huidige waarde van NoDriveTypeAutoRun 0x20 (bits voor het cd-rom-station).
 4. RegSetValueEx gebruiken om de waarde uit stap 3 naar het register schrijven de oorspronkelijke waarde overschreven.
 5. Sluit de ingang naar de sleutel.
Deze wijziging zal geen invloed op het gedrag wanneer u een Audio-cd in het station is geplaatst. De volgende registervermelding definieert de standaardwaarde gedrag invoegen voor Audio-cd:
  HKEY_CLASSES_ROOT\ 
   AudioCD\ 
     Shell\ 
      ""
				
Standaard wordt deze waarde ingesteld op afspelen, waardoor Cdplayer.exe voor bij het invoegen van audio-cd uitvoeren. Om dit probleem via programmering Voer deze stappen uit:
 1. Gebruik RegOpenKeyEx om een ingang naar de eerder genoemde sleutel.
 2. RegQueryValueEx gebruiken om de huidige waarde van de vermelding default ("").
 3. Als de waarde Play, wijzigen op een lege tekenreeks (""). Als de waarde een lege tekenreeks, afspelen wijzigen.
 4. RegSetValueEx gebruiken om de waarde uit stap 3 naar het register schrijven de oorspronkelijke waarde overschreven.
 5. Sluit de ingang naar de sleutel.

  Deze wijziging wordt onmiddellijk van kracht.

Eigenschappen

Artikel ID: 150449 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Win32-API op de volgende platformen
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbhowto kbregistry kbmt KB150449 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 150449
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com