Hoe Windows Setup gedetecteerd voor CD-ROM-stations

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 151550 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Als uw hardwareprobleem niet wordt beschreven in dit artikel, raadpleegt u de volgende Microsoft-website voor meer artikelen over hardware:
http://support.Microsoft.com/default.aspx/w98?SID=460
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe Windows detecteert met cd-rom-stations. Dat alle verwijzingen naar de real-modus ondersteuning in dit artikel niet van toepassing op Windows Millennium Edition (ME) omdat Windows Me biedt geen real-modus-ondersteuning.

Meer informatie

Windows detecteert farmaceutische, SCSI, en anders IDE CD-ROM-stations. De volgende secties wordt uitgelegd dat de verschillen.

Eigen cd-rom-stations

Windows detecteert Sony Mitsumi en Panasonic eigen CD-ROM rechtstreeks domeincontrollers. Zodra de controllerkaart is gedetecteerd, de CD-ROM station wordt weergegeven als een onderliggend apparaat kaart.

Als Windows niet een van deze stations goed detecteert, kan het zijn omdat het station is ingesteld op een i/o-adres kan niet worden gecontroleerd.

SCSI cd-rom-stations

Als de SCSI hostadapter op een inventariseerbare bus (zoals een PCI-bus) Windows inventariseren wordt tijdens de eerste keer opstarten na installatie. Anders De SCSI-adapter door Windows wordt gedetecteerd tijdens Setup. Na de SCSI controller werkt goed, de SCSI-enumerator gezocht naar apparaten (zoals cd-rom-stations) op de adapter.

SCSI-II:

SCSI-II-cd-rom-stations toegang tot gegevens-cd-rom's en audio-cd's in protected-modus.

SCSI-I:

SCSI-I CD-ROM-stations protected-modus stuurprogramma's alleen gebruiken als geen real-modus rivieren zijn geladen. De protected-modus stuurprogramma's geven u toegang tot gegevens CD-ROMs.

IDE cd-rom-stations

De IDE-controller moet worden gedetecteerd voordat het cd-rom-station kan worden gedetecteerd station. Na de IDE werkt controller goed, de IDE-enumerator apparaten (zoals cd-rom-stations) op de domeincontroller wordt gezocht.

Aanvullende informatie

 • In sommige gevallen moeten de real-modus stuurprogramma's voor het cd-rom-station worden in de bestanden Config.sys en Autoexec.bat voordat Windows wordt geladen het cd-rom-station correct worden gedetecteerd. Voor meer informatie. Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  ARTIKEL-ID: 131499
  TITEL: Cd-rom-stations vereisen Real-modus stuurprogramma 's
 • Setup controleert de computer geïnstalleerde hardware, kan het eerst vragen Als u een cd-rom-station. Setup wordt u gevraagd deze informatie alleen Wanneer deze sporen (zoals cd-rom-stuurprogramma's in het geheugen) niet vinden een eigen cd-rom-station. Als Setup vindt de informatie, niet om deze informatie gevraagd.

  Windows Setup kunt u het overslaan van de detectie van een Cd-rom-station als u geen één tijdens Setup.
 • U wordt gevraagd of er een cd-rom-station, is zelfs wanneer u Setup vanaf een cd-rom-station. Setup heeft dit omdat deze moet weten de hardwareconfiguratie van het cd-rom-station. Gewoon zoeken Mscdex.exe het bestand Autoexec.bat biedt bestand deze informatie; Setup moet nog steeds detectie uitvoeren.
 • Nadat u een cd-rom-station worden gedetecteerd, kan Setup het cd-rom-apparaat verlaten stuurprogramma in bestand Config.sys en Opmerking genoemde Mscdex.exe in het Het bestand Autoexec.bat. Hoewel het cd-rom-stuurprogramma wordt geladen vanaf het bestand Config.sys een protected-modus stuurprogramma voor Windows heeft op de real-modus stuurprogramma.

Eigenschappen

Artikel ID: 151550 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbhardware kbinfo kbsetup kbmt KB151550 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 151550

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com